Evleneceğim kişi diş hekimi ama kendine ait değil, birinin yanında çalışıyor. Her şeyi ona da yıkamam, ben çalışıyorum. Kira, faturaya destek oluyorum. Bana kalan zaten 7 falan, çeyiz alma heyecanım bile yok.
2 ay
Evleneceğim kişi diş hekimi ama kendine ait değil, birinin yanında çalışıyor. Her şeyi ona da yıkamam, ben çalışıyorum. Kira, faturaya destek oluyorum. Bana kalan zaten 7 falan, çeyiz alma heyecanım bile yok.
Siz anlayışlı olun birbirinize yardım edin çözülür gider para mevzuları
Süper düğün olmazda idare eder olur
Bazı şeyleri de sonra alırsınız
Aranızda konuşun anlaşın böyle şeyler her insanın başına gelir
Dugun zaten ben istemiyorum nisanlim olsun dedi
Böyle bir dönemde çeyiz heyecanının kaybolması çok normal canım 💔 İnsan önce hayatta kalmayı düşünüyor. Düğünü mutlaka büyütmek zorunda değilsiniz. Aile arasında sade bir nikah yapabilirsiniz, masrafı düşük tutup borçsuz başlamak ikinize de iyi gelir 💍✨
Eşinle oturup tüm gelirinizi, giderinizi, önceliklerinizi açık açık konuş. “Biz ev kuruyoruz, gösteri yapmıyoruz” diye düşünmek rahatlatır 💸 Çevreden gelecek lafları da boş ver, önemli olan sizin huzurunuz 🙏💕
Cevap
2Cevap
Böyle düşünme durumu erkeğe aç gerekir bilezik almayıp sana destek çıksın ne olacak sanki
Açamam zaten o tanistigimiz sure boyunca nereye gitsek hep kendi odedi uzak sehirden gelip gitti ben ona oyle dersem altinda alir destekte cikar
Paylaş durumu saklama şimdiden konuş
Biraz ucuza kaçacaksınız boş şeylere para harcamayın
Kaç liraya ihtiyacınız var peki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?