Gizli Üye(25-29)2 ayGenelde öyle kızlara tanışmak için bile adım atılacak olsa yok o günah yok bu günah sadece evlilik düşünüyorsan konuşalım ciddiysen bir an önce uzatmadan nişan nikah yapalım diyeceklermiş gibi geliyor bu devirde kimse kimseyi tanımadan evlenmez ve bu yüzden erkeğin sadece kızın yüzünü gördüğü kişilik hakkında hiçbir bilgisi olmadığı birini sevmesi hoşlanması saçma olur. Ben sırf tanışmak istedim diye hemen cümle aleme duyurup hemen evlenilecekmiş gibi lanse edilmesini istemem tanımadığım biriyle de o yola girmem zaten.
146 Yorumla
Soran2 ayTanışmadan nedn evleneyim ki hem sevgililik günah zaten
Cevap sahibi2 ayAl işte bundan bahsediyorum 😂 Sen evine kapan dışarıya adımını atma otur oturduğun yerde 40-45 yaşında yobaz adamlar görücüye gelsin yaşlı bunak mal bi kocan olsun tamam mı 👍
Soran2 ayNe alaka ya.
Soran2 ay@Uskskdks ya bunların amacı tanışma değil ki zaten sınırsız kız istiyor bunlar dindar kızın da el ele tutuşmaması yatmaması sorun bunlara
Cevap sahibi2 ayNe alakası var her erkek sevgililikte bunları mı şart koşuyor sanki herkese sapık muamelesi yapmayın
Cevap sahibi2 ayHiçbir sevgilimle bunları yapmadım tertemizim ve bununla gurur duyuyorum size de nasıl biri olduğumu kanıtlamaya ihtiyacım yok size önyargılarınızla hayatınızda başarılar diliyorum
Soran2 ayAynen aynen
Soran2 ay@Uskskdks KS erkeğinden ne beklersin ya
Cevap sahibi2 ayDaha önce böyle tanıştıklarım oldu ve aldığım sonuç yukarıda anlattığım gibiydi. Geçen yıl buradan öyle biriyle tanıştım birkaç gün konuştuk telefon numarasını verdi daha 5 dakika konuşmamışız annesi aldı telefonu eline, şiveli bir şekilde "Bak bizim kızımız değerlidir ha abileri vardır babası sinirlidir sakın yanlış bişey yapmayasın laf söz getirmeyesin ha" diye saçma sapan şeyler söyledi o gün onunla iletişimi kestim daha da öyle insanlarla muhatap olmuyorum.
Cevap sahibi2 aySanki kızlarını s*ktikte konuşunca evlenmek zorundaymışız gibi takındıkları tavra bak
Cevap sahibi2 ayKimi oyuncak etmişim kızla 3-5 gün konuştuk sadece cinsellik konusu bile açmadık normal konuşuyorduk bu ne ciddiyet
Cevap sahibi2 ayKimsenin ahını almadım duygularıyla oynamadım son sevgilimle yürüsün diye elimden gelen her şeyi yaptım memnun edemedim. Bir önceki sevgilim başkasıyla aldattı. Ondan öncekiler birbirinden beter. Benim ahım ne olacak? İnsan gibi davrandık sevdik değer verdik kullanmadık diye mi bu değersizliğimiz?
Cevap sahibi2 ayHiçbirini ellemedim sevişmedim bir şey yaşamadım en fazla yaptığım elinden tutmak ve normal bir şekilde sarılmak oldu 😂 Ama dediğim gibi size önyargılarınızla hayatta başarılar 🙏
- 2 ay
@Uskskdks ufff koymuşsun söbjbjbjb
Cevap sahibi2 ayKonuştu evde kalmış kız kuruları tamam sizsiniz beyaz atlı prens beklemeye devam edin siz bombok dünyada çok temiz insan kaldıda hepinize birden denk gelecekti zaten. Temiz kız çok ama temiz erkek baya az kaldı bakalım hanginiz yıllarca hayalini kurduğunuz mutlu sona ulaşabileceksiniz..
Cevap sahibi2 ayAllah biliyor kimseye dokunmadım sen bilmesende olur
- 2 ay
Sırf elleşmiş erkekle evlenmiyoruz diye evde kalmış kız kurusu diyerek senin gibi ağlamıyoruz. Ağlamaya devam et bulamıyorum diye sen
Cevap sahibi2 ayGayette bulurum benim için çok kolay ama ucuz basit kızlarla işim olmaz temiz düzgün karakterli birini istiyorum hayatımda. Cinsellik için tutturmuyorum zorlamıyorum ellemiyorum sapıklık yapmıyorum sınırlara saygı duyuyorum buna rağmen kıymetimi bilemeyen insanların yolu açık olsun. Benimde duygularım var arzularım var ama bunu öylesine insanlarla yaşayacak kadar değersiz değil bedenim ve ruhum. Siz hayal dünyanızda mağaranızda yaşamaya devam edin hiç kimse oturduğunuz yerden gelip size evlenme teklifi etmeyecek. Tanışılması konuşulması görüşülmesi lazım cinsellik yaşanmasa bile evlilik düşüncesi varsa sınırları istekleri tercihleri bilmek ve sürprizlerle karşılaşmamak adına yüzeysel de olsa konuşulması lazım. Ama siz bunlara da günah dersiniz şimdi. Evlendikten sonrada eşim beni tatmin edemiyor şeyi çok küçük çıktı ben hiç böyle hayal etmemiştim vs diye ağlamayın buralarda. Yıllarca kendinizi tutup isteklerinizi nefsinizi bastırdıktan sonra minyatür şeyli adamla evlenip ömür boyunca cinsel açlık çekmeye devam edersiniz artık.
- 2 ay
Yav sen anlamıyor musun buradakilerde tanışılır konuşulur diyor. Sen sevgililik diyorsun sonrada tanışılması lazım diyorsun. E tanışma konusunda hem fikiriz senin dersin belli yok nefsi baskılama cinsel açlık falan filan belli oluyor bırak bu temizim dokunmadım ayaklarını evlenince tabi yapacak kızlar sen neyin peşinde olduğun belli
Cevap sahibi2 ayBir şeyin peşinde olsam en baştaki yorumda buradaki sapıkların yaptığı gibi "tam istediğim gibi" "bende böyle birini arıyorum" "tanışalım mı" gibi saçma sapan şeyler söylerdim. İnsan gibi şahsi görüşümü belirttim ama siz sevgili olmayı cinsellikten ibaret sanıyorsunuz sevgili olunca yaşanması şartmış gibi. İki insan evlenmeden önce birbirini sevemez mi güzel şeyler söyleyemez mi hayal kuramaz mı mutlu olamaz mı? Yok tanışalım konuşalım uyarsa evlilik düşünürüz.. Daha bi dur millet 20 senelik eşini tanıyamıyor cinayete kurban gidiyor hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Evlilik dediğiniz şey aceleye gelmez bir ömür aynı kişiyle yaşamaktan bahsediyoruz tüm hayatını kökten değiştirebilecek hatta güzel bir hayatla boktan bir hayat yaşamak arasında en önemli seçimi yapacağın bir karar. Günümüzde evliliklerin çoğu bu yüzden bitiyor zaten. Daha doğru düzgün tanımadan hemen evlilik işlerine girişiliyor sonra öyle değildi böyle değildi sonradan değişti vs deniliyor kimsenin kimseye sabrı tahammülü kalmamış en ufak şeyde birbirini öldürüyor insanlar ve her gün şiddet cinayet haberleri görüyoruz üç beş gün konuştuğunuz birine bağlanmayın üç beş ay konuştuğunuz biriyle evlilik düşünmeyin insanlar hayal edemeyeceğiniz kadar kötüler mümkün olabildiğince bu süreci uzatarak önce karşınızdakinin her koşulda her yönünü iyice öğrenip analiz edin öyle çıkın yola.
- 2 ay
@Uskskdks ya resmen kendiyle çelişmiş sjxjbsjxjsjb. Gülmekten ağlicam. Hem diyo temiz ahlaklı kız istiyorum hem diyor kendinizi bu kadar saklarsanız sonra ağlamayın. Bırak şunu kendisi ağlayacak biraz daha zorlarsak😂😂😂
Cevap sahibi2 ayİkinizde ne dediğimi hiç anlamamışsınız ki.. Ben size kendinizi saklamayın gidin cinsellik yaşayın mı dedim aklını sevdiklerim
- 2 ay
Tamam tamam daha fazla uzatma istersen duygu sömürünü de yaptığına göre çekilebilirsin söxjsjbjb
Cevap sahibi2 ayDuygu sömürüsü yaptığım yok aç iki haber oku bir haftada kaç kadın kocası eski eşi sevgilisi tarafından katledilmiş bir bak sizden ilgi bekleyen ben değilim kendinizi koruyun ama iki seviyor rolü yapana güzel söz söyleyene de kanmayın iyice tanıyın üç beş ayda evlilik kararı alınmaz
Soran2 ayAğlıycam susun artık
- 2 ay
Dostum seni kaşarın biri kandırdı ben namusluyum iki aya evlenelim dedi diye bizi niye onlardan sanıyorsun anlamadım. Bize akıl verme. Biz neyin ne mall olduğunu biliyoruz ki bu zamana kadar gelmişiz. Sen kendine bak herkes kendi aklını kullanıyor. Asıl sen buradan tanıştığın kişiyle evlilik aşamasına girme bu kadar kendine güveniyorsun gizliden niye yorum yapıyorsun? Şüpheliiiii söxjsbjjb
- 2 ay
Cevap sahibi2 ayGirmiyorum zaten merak etme sanal ilişkiyi size de tavsiye etmiyorum. Ayrıca profilim her zaman gizli zaten bu konuya özel bir şey değil.
- 2 ay
Ya üf mümkünse sen bişi tavsiye etmee yaa gizi üye seni
Cevap sahibi2 ayBelli ki sözlerim sınırlı kapasitelerinizi aşıyor anlamakta güçlük çekiyorsunuz o yüzden daha fazla zorlamayacağım sizi kendinize iyi bakın
- 2 ay
@Uskskdks bi daha cevap yazmicam yaa aman sıkıldım boş ver
- 2 ay
@Uskskdks aynen canısı
Cevap sahibi2 ayTamam ben sapığım kızları kandırıp kullanıyorum size bişey olmasın boşverin beni 👍
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dışa dönük bir adama hitap eden bir halin tavrın ve tarzın yok bence. Daha muhafazakar ve yaşım gelince annemin bulduğu bir kızla evlenirim kafasındaki erkeklere uyan bir tipolojidesin. Yani bazı seçimler, beraberinde bazı bedeller getirir. Muhafazakar yaşam tarzını seçmiş biri olarak, bu durumun normal olduğunu ve eş bulma konusunda dışa dönük bir kadına göre daha sürecin daha ağır işleyeceğini bilmen lazım. Ayrıca yaşın da çok genç bu acele neden?
18 Yorumla
Soran2 ayOf ne yani ya yaşlıyla ya da yaşlanınca mı evlenicem
- 2 ay
Bunu bilemezsin, ama sırf evlenmek için evlenirsek bekar günlerini mumla ararsın. Unutma arayışta olan hep buldum sanır. O yüzden bu zihin yapısından kurtul ve bir erkekten bağımsız ayaklarının üstünde durabileceğin bir hayat inşa et öncesinde. Yoksa büyük ve can yakan keşkelerin olur
Soran2 ayOf ya
Soran2 ayOf ne genci ya sus bi sey bilmiyosun
Soran2 ayTamam evlenme benle
Çünkü senle tanışamıyorlar fırsat vermiyorsun biri yanına geldim selam merhaba dese ay sapık var diye bagircan senle nasıl tanisabilirler ilk önce tanışması lazım ki seni sevsin yoksa evde görücü usulü beklersin oda sevmiş gibi yapar işte sana tek soru biri seninle nasıl tanışabilir 😅😅
02 Yorumla
Soran2 ayTanışıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ferace giymen ya da sessiz sakin olman seni sevilmez yapmıyor canım 💖 Tam tersine bir erkeğin gerçekten seveceği çok güzel özelliklerin var 🌸 Belki de henüz seni görebilen doğru insan karşına çıkmadı 😌
Biraz sosyalleşmeye açık olman önemli, göz teması kurman hafif gülümsemen çok şeyi değiştirir 😊 Sabırlı ol, değerin fark edilen türden 🥰💫00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 2 ayNeden aşık olsunlar
00 Yorumla
2 ayher şey görüntü değil ayrıca yazdığın görüntü de sıradışı ve dikkat çekici değil. Bence herşeyi güzellik ve dış görüntüden ibaret zannediyorsan ve amacın birisiyle ilişki kurmaksa kendini acilen geliştirmende fayda var.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayŞuraya bi foto atsan hatta atmasanda şu anda konuşmak için tepinen onlarca erkek çıkar ajıtasyon yapıyorsun ve dışarda bile ilgi çekici giyindiğine eminim
00 Yorumla Anlattığına göre hala her şeyi dış görünüş zannediyorsun çünkü.
11 Yorumla
Soran2 ayBaşka
2 ayMinyon kadınları üzmeyin la erkek müsveddeleri
Hem minyon hem tesettürlüsün sevgilim olmasa kaçırırdım seni 😅
00 Yorumla
2 aySessiz sedasız bir kenarda beklersen insanlar seninle konuşmaya çekinir
02 Yorumla
Soran2 ayNapmam gerek
- 2 ay
Sosyalleş soğuk olma
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
2 ayerkekler sevin bu kızımızı eccik ilgi ney verin neşesi yerine gelsin
01 Yorumla
Soran2 ayHahahha
Gizli Üye(36-45)2 ayKötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler de kötü kadınlara lâyıktır. Temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara yakışır. Nur Suresi (temiz erkeği bekle)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
2 ayKoşarak tereyağı yapmak nasıl bir fantezidir ahahah
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Seni tanımadığımız için bilemeyiz. Sen söyleyeceksin nedenini :D
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBu zamanda hiç bı erkek tarafından ilgi görmüyor isen çok ağır çirkin olman gerek
02 Yorumla
Soran2 ayVallahi değilim ya ahajjsjsj
Gizli Üye(30-35)2 ayYas kac? Asiri kapali isen begenmeyebilirler ama seni Allah begensin erkekler begenmese de olur
06 Yorumla
Soran2 ay25 yaş
Cevap sahibi2 ayHmmmmm bir cemaate baglimisin
Soran2 ayHayır
Cevap sahibi2 ayAnladim. Bol giyiyorsun galiba?
Cevap sahibi2 ayIstersen konusalim diyecemde
Cevap sahibi2 ayVe anlasilan firsat vermiyorsun
2 ayÇok soğuk kanlı olabilirsin veya çok ciddi gorunuyorsundur çekiniyorlardir terslenmekten redddedilmekten
00 YorumlaBence birçok erkek yerine bi erkeğin sevmesini istersen belki isteğin gerçek olur
01 Yorumla
Soran2 aySgddgv
Sana aşık olan gönülüne aşık olur takma kafana ne güzel maşallah
00 Yorumlaselam bu aslında senden çekindiklerinden dolayı bence
00 Yorumla
2 ayYanıtların komikti söbjbjb
02 Yorumla
Soran2 ayArtık sadece komiğiz..
- 2 ay
Ağlatmaktansa güldürmek iyidir diyoomuşummm böxjbjbj
Gizli Üye(25-29)2 ayAh öyle birisi gerçek hayatta karşıma çıksa keşke
06 Yorumla
Soran2 ayKşke
Cevap sahibi2 ayKaç yaşındasın
Soran2 ay25
Cevap sahibi2 ayNerde yaşıyorsun
Soran2 ayİstanbul
Cevap sahibi2 ayHmm uzağız
Gizli Üye(25-29)2 ayBende yeni kapandım mesela açık halime gelen oluyordu kapalı gelen yok
10 Yorumla
2 ayFazla muhafazakar gördükleri için olabilir belki
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı.
2 ayKoşarak tereyağ yapmak?
00 Yorumla
2 ayver fc bakayım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Neden aşık olsunlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tanıma fırsatları olmamıştır
00 Yorumla
2 ayAdresini yaz bak nasıl kapında bitiyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Güzel değilsen olmazlar.
00 Yorumla
2 ayvucudun bellı olmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
2 ayİnsanlar seni görmüyor nerden bilecekler😃
00 Yorumla
2 ayher şey dış görünüş değil ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 788 cevap paylaştı.
2 aySever sever burada bir sürü sapık var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 aygitt gorucuye cik
12 Yorumla
Soran2 ayOf gelmiyolar ya! Evde kaldım sanırım
Cevap sahibi2 aykac yasindasinki
Gizli Üye(36-45)2 aySeni kolay elde edeceklerini düşünmedikleri için
01 Yorumla
Soran2 ayEvet zorum biraz 😬
Gizli Üye(30-35)2 ayFeraceden dolayı görmüyor olabilirler mi?
06 Yorumla
Soran2 aySüslü bi ferace
Cevap sahibi2 ayOlsun yüzün görünüyor mu?
Soran2 ayEvet
Cevap sahibi2 ayHım. Fatih'te misin?
Soran2 ayHayır
Cevap sahibi2 ayHım
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 ayGöremedikleri için olabilir mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayFerace olabilir sorun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayDinine ne kadar bağlisin pekii
00 YorumlaSessiz sedasız masum olduğun için 🤭
02 Yorumla
Soran2 ayMasumluk kötü mü
2 aySeni sevmeyen ölsün
02 Yorumla
Soran2 ayÖlmüyolar
- 2 ay
Bi sebep olması lazım. Bunu bulabilirsen gerisi gelecektir
- Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
2 ayVah vah
01 Yorumla
Soran2 ay🥺
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Acaba sert bi yapin mi var
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
2 ayillaki seven çıkar
00 Yorumla Hemen yapabilirsin
00 Yorumla
2 aysen asik ol o zaman
00 Yorumla
2 ayBen severim feraceli kız tanışalım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı. Gelsene
00 Yorumla
2 ayBen olurum bana sans ver
00 YorumlaDenk gelemiyorsundur 😉 yoksa iyisin
00 Yorumla
2 ayNerdensin ki sen