Asosyal olsam da çirkin değilim bakımlıyım ama hiç itiraf ya da teklif almadım hiç mi kimse hoşlanmadı ya da arkadaş olarak bile tanışmak istemedi anlamıyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüz erkekleri prensesliğe doğru emin adımlarla ilerledikleri için bir kıza nasıl açılınır nasıl iltifat edilir nasıl sohbet edilir beceremiyorlar.
Kendine bu kadar yüklenmeni hiç istemem, hissettiğin şey çok tanıdık ve zor bir his 💔 Asosyal olman, insanların sana yaklaşmasını biraz zorlaştırıyor olabilir, çünkü mesafeli, erişilmez ya da ilgisiz görünebiliyorsun.
Bazen de insanlar beğense bile reddedilmekten korkup adım atmıyor. Küçük gülümsemeler, göz teması, kısa sohbet girişleri bile “gel tanışalım” sinyali verir. Senin ortamın nasıl, genelde nerelerde vakit geçiriyorsun, biraz anlatsana? 💬✨
Cevap
24Cevap
valla bılmıyorum kac yasındasın bende cok tıpsız bı ınsan degılım bende bı tık asosyalım yasım 18 12. sınıfım daha gercek hayatta 1 kez bıle sevgılım olmadı boyum 192(ayakkabısız) olum mıllet sen boyleyken nıye senın hıc sevgılın olmuyo dıye soruyo bende bılmıyorum ondan ben ıstemıyorum dıyorum
bende 12. sınıf 18 yaşındayım benle tanısan kizlarda hep senin çok fazla sevgilin olmustur diyorlar ama benimde bir kere bile olmadi
benım durumum yasıyosun aw
aw ı cok kullanıyorum kusura bakma kufur edıyomus gıbı algılama sasırma gıbı algıla
ay buyukmusum gibi konuştun anlıyorum onu pwkaosmsm
ne bılıyım bırısı bana neden bu kadar cok kufur edıyorsun demıstı bi abi
aloo burdamısın
sen teklif etmiyon da mi olmuyo kızlar mi yaklasmiyor
gizliden çıksana 2 dk
nasıl yapılıyo
üç nokta var ordan
cıktım
attim istk
ekledım bende attım
İnsanlar tanışmaktan çekiniyor. Çirkin olduğun için değildir. Ama genelde erkeklerin yaklaşımını kadınlar savunmacı bir şekilde karşılıyor
her yere neşe saçan kızlar var genelde erkekler etrafinda olurlar içimde öyle biri olsa da dışarı çıkamıyor maalesef
Ama herkesin yapısı farklı. Kimse gibi olmak zorunda değilsin. Seni seven o şekilde kabul etmek durumun da
kimse gibi olmaya çalışmıyorum ki sosyal anksiyetem var o olmasa zaten her şey çok kolay olurdu özüm neyse öyle görünürdüm
O zaman biraz destek alman da fayda var
Sosyal medyadan gördüğün tüm ilgiler sahte bilgin olsun, sosyal medya dışından bu tür şeylerde çaba göster..
Çok soğuk duruyor olabilirsin dışardan. Mesela bir erkek sana gelip soru sorduğu zaman falan kısa kesme
Ulaşılamaz duruyorsun muhtemelen, dışardan bakınca selam versem mahkemelik oluruz diye düşünüyordur erkekler bu yüzden kimse yanaşmıyordur.
İtici birimisin neden kimse sennle tanismiyo
belki itici geliyorumdur dışardakilere ama yakın olduğum kişilerle öyle değilm
Ondan olabilir kimse sana yanasmiyo yani
Erkekler korkuyor iltifat etmeye artık devir değişti
Soğuk mu yapıyorsun sürekli? Burcun ne
yay burcuyum sürekli stres ve kaygı içindeyim ondan soğuk duruyor olabilirim rahat konuşamıyorum insanlarla ayrıca
Hayatımda karşıma gelen ikinci yay burcusun evet yay burçları öyle stres ve kaygılı lılar biri ile ilişkiye başlayana kadar. Beni ekle sene ya da yaz konuşalım biraz kafanı, açarım ben senin. Ben kova burcuyum. Bu arada
sana yemin ederm kaç gündür aklımda bu soru ama düşünüyorum biri bana öyle yaklassa sapık die bagırsam ne olur die belkide algıdan bilmiyorum
1 kaç yaşındsın
2 hiç ilişkin oldu mu
3 tipin gerçekten güzelmi
4 hiç flört ettin mi biriyle
18 yaşındayım hiç olmadı ne çok güzelim ne de çirkinim flört ettiğim oldu ama anlık
istek atayım mı
Demkki soğuk duruyosundur dışardan öyle hareket ediyosundur
Enerjin Negatifff demekki çaktalarını açtırt bir tamirciye 🤣🤣🤣
Acaba soğuk mu görüyorlar
sürekli kaygılı ve stresliyim öyle görünüyor olabilir bilmiyorum
Takma kafaya üzme kendini
kime göre çirkin değilsin onuda düşün
etrafımdaki erkeklere bakacak olursak şükretsinler
sessiz sevmek büyük bir değerdir
Muhabbet edelim o zaman
Sert bir mizacın vardır belki
Hersey dıs guzellık degıl
Senden çekiniyolardir
Soguksundur cekinirler
bakımlı ve cilveli ol
Gizli olmasan
istek atim
Soğuk duruyorsundur belki
ya muhtemelen öyle devamlı stres ve kaygı yaşıyorum çünkü
Çok güzel ya da iyi mi giyimin
hayır çok güzel degilim onla alakası yok
sürekli kaygılı ve stresliyim soğuk duruyor olabilirim belki sadece çok yakın olduğum kişilerle rahatım
Sen tanış
sohbet açabilen biri de değilim ki ben bile kendimi boş görüyorum
İyi birimisin ki kimle arkadaş olmuyor
fizik nasl
idare
bkymm
Bıyıklıyım derken 🥸
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?