Kız benden maddi olarak daha iyi durumda, evlilikte para farkı özgüvenimi etkiler mi?

Konuştuğum kız hemşire, ben ise bir elektrikçiyim. Onların maddi durumları bize göre çok daha iyi ve daha modern bir tarzları var, biz ilk başta normal anlamda tanıştığımız için bunu kendime sorun etmemiştim ama sonradan birbirimize karşı duygusal bir şeyler hissettik ve kız beni sevdiğini söyledi, evlilik anlamında sevgili olmak istediğini söyledi ve ben sonradan ileriyi düşününce onun ve ailesinin yanında kendimi küçük hissedeceğimi düşündüm. Kıza bunu açıkladım ve bana bunu düşündüğüm için kızdı ve “Paranın bir önemi yok, aramızda yeter ki sevgi, saygı, hoşgörü olsun, bu bana yeter.” dedi ama benim ister istemez erkek olduğum için hâlâ aklım takılıyor, çünkü bazen insanların geçmişte dediği şeyler sonradan düşünce anlamında illaki değişiyor ve bu yüzden ileride düşüncelerinin değişip beni küçük göreceğinden ve ailesinin yanında kendimi küçük hissedeceğimden korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım, siz bir kız veya erkek olarak ne düşündünüz?
Kız benden maddi olarak daha iyi durumda, evlilikte para farkı özgüvenimi etkiler mi?