Kocanın ailesiyle bitmeyen sorunlar evliliği ve ilerideki çocukları nasıl etkiler?

Bir senelik evliyim. Eşimin annesi annemlerle tanışmaya geleceği günün akşamı kızının nişanını planlamış uyuyamamıştı. Sonra tutturdu kızımın nişanını haftaya yapacağız sizinki de haftaya olsun diye. Mümkün değil isteme olmadan ve bir haftada bu hazırlığı yapamayız hem ailemle de konuşulması gerek dedim. Kötü gelin oldum 😒 bizim düğün için altın alınacaktı. Eşim senin araban var dedi benimkini satar altınlarımızı alır düğünümüzü yaparız dedi. O gün geldi annesi seninkinin arabası var senin araba da bizim olsun hem biz arabasız ne yapacağız. Altın geri kafalılık imkânın neyse bakarsın demişti. Eşim arabasını sattı diye de cephe aldı kadın bana. Ki bana altın alırken annesine de o sıkışık zamanımızda külçe altın aldı verdi. Ve bizim düğünümüzde bir katkısı olmazken o sırada kızının evinin eşyalarını alıyordu. On ay benden sonra evlendi kızı. Altın setler çifter bilezikler taktılar. Hepsini geçtim her hafta sonu yatılı onlara gidip kalmamızı istedi kendi evimiz yokmuş ya da annemler hiç yokmuşçasına. Eşim üzülmesin dedim gittik. Her gittiğimizde de aramızı açacak kavga edeceğimiz şeyler yaptılar. Dahası ben eşimin telefonunda gördüm çok kavga ettiğimiz bir günde beni bir kötülemiş ondan karı olmaz vs. neler artık. Ve amacınız ne diye sorduğumda senin amacın ne ateş gibi düştün aramıza sürekli bizle kötüsün ben zaten oğluma ondan bize gelin olmaz sana karı oluyorsa bilemem dedim. İşte kadın olup evine bağlasan oğlum da sürekli buraya gelmek istemezdi tarzı şeyler dedi 😒 ve yine aynı kadın bana çalışıyorsunuz ikiniz de kimse bana güvenip çocuk yapmasın derdi. Ama eşime de arkamdan o senden çocuk yapmıyor çünkü boşanacak öyle demiş diye fişteklemiş. Eşim hâlâ her fırsatta annesine gitmek kalmak istiyor bir iki gün. İki haftada bir falan. Ben de anneme gidiyorum o gidince. Annesini vs. sildim telefonumdan dahi. Çok tatlı hoş akrabaları arkadaşları var. Ama artık annesinin adını duyunca bile çok huzursuzlanıyorum 😒 hayalim onun da ailesiyle bir aile gibi olmaktı 😒 eşimse önceleri beni alttan al uyumlu ol her şeyleri gözüne batmasın bir yaptıklarını da hoşgör vs. diye sindirirdi. Şimdi ise hiçbir şey demiyor artık bana. Ama kendi her fırsatta orada. Bu evliliğe bunun zararları olur mu gelecekte ne yaşarız eşimle tereddütlerim var

Kocanın ailesiyle bitmeyen sorunlar evliliği ve ilerideki çocukları nasıl etkiler?