Çok tuhaf bir hâl almaya başladı, bekârlar evlenemiyor ama evlenenler de boşanıyor, kimse kimseye tahammül edemiyor
3 ay
Çok tuhaf bir hâl almaya başladı, bekârlar evlenemiyor ama evlenenler de boşanıyor, kimse kimseye tahammül edemiyor
Evlilik anlamını yitirdi manası kaybolan her şey değersizleşir. Toplumumuzun değer yargıları kayboldu sosyal medya algısı kökten sarstı ilişkileri bu yüzden herkes daha iyisini bulurum nasılsa diye düşünüp kimse için mücadele etmiyor sabır göstermiyor hemen diğer alternatifleri değerlendiriyor
Amacım hiç evlenmek olmadı, 3 senedir kimseyi de almadım hayatıma. Krallar gibi yaşıyorum yalnızlık muhteşem bir şey. Ne zaman nerede ne istersem yapıyorum kafama estiği gibi. Bu özgürlüğü hiç birşeye değişmem.
Günümüz ilişkilerinde en büyük problem beklentilerin gerçekçi olmaması 😔 Sosyal medya herkesin hayatını mükemmel gösteriyor. İnsan kusura tahammül edemiyor. Bekarlar ekonomik zorluklardan ve güven sorunundan korkuyor 💸 Evlenenler ise konuşmayı değil küsmeyi seçiyor. Ortak emek ve sabır olmayınca evlilik yürümüyor. Sevgi kadar emek de şart ❤️🩹💍
Cevap
15Cevap
İnsanlar evliliği iş arkadaşı gibi görüyor bana bağırdı diyip boşanıyor tolere etmek yok anlamak yok olayları kolaylaştırma asla yok zorlaştırma zihniyet ne olacak
30 dan önce ve hayatını yaşamadan evlenirsen olacağı bu. Zaten o yaşlarda maddi olarak da bir gücün olmuyor. Al sana sorun üstüne sorun
Aile kavramını dizilerle filmlerle proğramı ile sosyal medya ile bize unutturmaya öalıştıkları ve aile kavramı örf adet ananeleri unutturmaya çalıştıkları için
Izucu
Asıl üzücü olan insanların bunları gerçek sanıp uymaları
Oyle
seçenek çok kalite az. seks rahat. çocuk lazımsa evlenilir artık. o da hamile ise
boşta durana yazık artık. kıymet bilen de kalmadı. saklasan da hor görecek saklamasanda :)
arz talep istek beklentiler fazlalaştığı için saygı olmadığı için
Evlenince asıl benliklerini gösteriyorlar. Başta yalan dolanla yola çıkarsan
Kimsenin kimseye tahammülü kalmadı alttan alma olayı bitti herkes kendini haklı görür oldu
Teneli ekonomik problemler insanlar tek basina para yetistiremiyorki
Kimsenin kimseye güveni kalmadı şu dünyada.
Değil hayatına ortak olacak birini bulmak
Bir iş yaparken bile ortak olunacak insan bulmak zor
Hayat şartları maalesef
Seçenek çok tahammül az çözümcüllük yok
Bence ekonomik sebepler
Erkekler yüzünden
Ekonomik
Kimseye güven kalmadı ondan
Para para para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?