Yeni arkadaşlarım beni dışlayıp yalnız kalmamı neden istiyor, kıskançlık mı var?

Evleneli üç sene oldu, burada bir kaç kişi arkadaşlık ettiler hatta günlere aldılar beni. Ben ama işe başladım fazla vaktim olmadı eskisi gibi. Bazı sebeplerden de soğuk davrandılar ben de kendimi uzak tuttum açıkçası. Ama şimdi kötü ben oldum.. iş yerinde başka insanlarla tanıştık onlarla görüşüyorum arada diye kızmışlar bana. Hani onlara vakit ayırabiliyorum ama bunlara değil diye.. ama o yeni insanlar bana değer veriyor benim vaktime göre kendilerini ayarlıyorlar. Ama diğerleri öyle değil ben zaten arabamın 5. tekerleği… Geçen hafta iyice ipler koptu bunlar birbirlerini kışkırtarak benim üzerime geldiler mesajlarla. Sanki en kötü benmişim gibi. Aralarından sadece biri aradı konuştuk ben de her şeyi anlattım o iletsin diye ama nafile. Kırıldığımı olduğunu söylemiştim ve kimse tarafından önemsenmedim. Bunu bekliyorlarmış anladım.. kıskançlık mı bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Geç evlendik eşimin dairesi vardı sonradan ev aldık. Evimi düzdüm haliyle her şeyim yeni.. evime gelenler bir daha gelmediler.. dedim şimdi 10 kişiydik sadece ben mi kötüyüm dedim.. beni yalnız kalayım istiyorlar ama ben yoluma devam edeceğim. Zaten çalışan biriydim onlara muhtaç değilim çok şükür 😏 ama neden böyle davranıyorlar bana anlamıyorum ….

Yeni arkadaşlarım beni dışlayıp yalnız kalmamı neden istiyor, kıskançlık mı var?