Bundan 1-2 sene öncesinde resmen saf aşıklardandım her çıktıgım kıza bağlanıyodum şimdilerde acımasız biri oldum kimse umurumda değil ailemde öyle hedefim var avrupada fabrika kurmayı istiyorum bu yoldada önüme gelen herkezin canını yakıp üzerinden geçebilirim gerekirse kim olursa olsun
ben böyle değildim değişebilirim kendimi frenleyebilirim belki diyorum ama zannetmiyorum içimi bir öfke acımasızlık kapladı istediğim şeyleri yapana kadar kimin canı yanarsa yansın umrumda olmayacak gibi geliyo bir yandanda yapmayı istiyorum
ben böyle değildim değişebilirim kendimi frenleyebilirim belki diyorum ama zannetmiyorum içimi bir öfke acımasızlık kapladı istediğim şeyleri yapana kadar kimin canı yanarsa yansın umrumda olmayacak gibi geliyo bir yandanda yapmayı istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Karaktersiz olmuşsun yani.
evet öyleyim açıkcada bahsettim memnunum bundan karakteri olan insan ne oluyor ki hep karakterine yenik düşüp yerinde sayıyor
burcun yay mı
balık burcuyum duygusalım insanları istediğim şeyi yapana kadar ne olursa olsun umurumda değil 1 sene öncesinde böyle değildi herşeyi kafama takıyordum yani en ufak örnek anneme hık desem bile üzülüyodum ama şimdi çok acımasızlaştım ne olursa olsun umurumda değil olayındayım değişmek gelmiyor bile içimden hep öfkeliyim