Az önce çok şaşırdığım bir şey oldu bir bayan soruma yorum yapmış, nezaketli ve çok samimi bir şekilde dönüş yaptım, teşekkür ettim, bayan bana bu tarz iyi niyetli ve nezaket içeren davranış ve hitapları sevmiyorum, bana da hitap etmiyor, dikkat ederseniz sevinirim dedi. Acaba ben mi yanlış anladım yorumu acaba diye bayana tekrar ne demek istediğini anlayamadım, açıklarsanız sevinirim dedim, böyle nezaketli davranışları sevmiyormuş, ne zamandan beri nezaket, ve görgü kuralları insanları rahatsız eder olmuş anlam veremedim, oysa ki insanın kimliği üslubudur biz böyle gördük böyle biliriz, ne olsun istiyordu ki yorumda kaba saba cevap vereyim küfürler edip saygısız ithamlarda mı bulunsaydım üzüldüm açıkçası 😌 burada insan gibi davranmak da kabahat sanırım 🥺
- Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
3 ayBazı insanlar herkesle çok laubali, çok samimi olmayı sevmeyebiliyor. İfade ediş tarzı yanlış olmuş evet. Bence demek istediği aslında yalnız kalmak kimseyle samimi olmak istemiyorumdu. Bazı insanlar yaşadıkları kötü olaylar yüzünden bu tarz şeylerden soğuyabiliyor ya da kendini kendince korumaya alıyor. Evet doğru değil yaptığı ama o da bilerek yapmıyordur bence. Yoksa normal olan sağlıklı olan her insan ister sevmeyi sevilmeyi kendine güzel bir şekilde davranılmasını. Ama hayat işte ne yaşattıysa ona böyle bir düşünce yapısına girmiş beyni. Terapistle falan görüşse iyi olur yoksa herkese böyle yapa yapa kendine zarar verir.
12 Yorumla- 3 ay
Beklide olabilir canım haklısın
- 3 ay
🙏
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
3 ayHiç öyle görmediği için saygı, nezaket kibarlık ona ters gelmiş. Aile, sevgi, arkadaşlık ilişkisi olsun. Sevgi görmeyen insanlar sıcaklık cana yakınlık onlara korkutucu gelir. Veya kendisi iyi insan olmadığı için senin iyi niyetin ona vicdan yapmıştır.
13 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki canım bir anlam veremedim bende şaşırdım açıkçası, ben okadar nezaketli davrandım ama böyle bir tepki gösterince mäl gibi kaldım 😂 ne diyeceğimi de bilemedim
- 3 ay
karakterli kişiler dengesizlere nasıl tepki vereceğini bilemez çok normal. sonuçta bizlik bişey değil. karakter yamuk bozuksa onlarla uğraşılmaz. susmak en iyisi.
- 3 ay
Sanırım öyle haklısın 👍🥰❤️
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
3 ayBazı kadınlar nezaketi hak etmiyorlar.
Keşke yorum yapmasaydın ablam, böyle insanlar için değmez. Bir de gizli üye ise konuşmaya değmez.
16 Yorumla- 3 ay
Haklısın canım sadece çok şaşırdım ilk defa görüyorum böyle bir şey
- 3 ay
Saygı bile benim için çok önemli.
- 3 ay
Sesli olarak anlatmak istedim
https://voca.ro/1j7oy49JuysB - 3 ay
Anlıyorum ablacığım.
Bence böyle konuları kafaya takma, o güzel canını sıkmaya değmez. Hayat güzel, insanların boş laflarına aldanma. 🌸
Sana öpücüklerimi gönderiyorum. 😘😘 - 3 ay
Haklısın canım maalesef öyle teşekkür ederim 🙏❤️
- 3 ay
Rica ederim ablam 🌸🙏🏻
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayİnsanların nezaketine alışmamış ki , çünkü hiç kimse saymamış onu , yani hiç saygı görmemiş 👍 nezaketin ne olduğunu bilmiyor. Ama ona bunu öğrettiğin için çok büyük bir sevap işlemişsin bence. 👍 karşısına hiç çıkmamış senin gibi birisi , o yüzden şok olmuş bence 👍⚘
12 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki canım sadece şaşırdım ilk defa görüyorum böyle bir şeyi
- 3 ay
😅😅 olsun prensesim. 👍 yavaş yavaş eğiteceğiz hep birlikte el ele. 😅 hiç üzme bile kendini ❤⚘ zamanla onlarda öğrenecekler kibarlığı , insanlığı. 👍
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanlar aşırı samimi ya da kibar hitabı mesafesiz bulup tetiklenebiliyor 🥺✨
Onun geçmiş deneyimlerinde “tatlı dil” sonrası hayal kırıklığı ya da manipülasyon olabilir. Bu yüzden savunmaya geçmiş olabilir.
Senin nezaketin kesinlikle yanlış değil 💐
Sadece onun sınırını öğrenmiş oldun. Üzülme lütfen sen üslubunu bozma 🙏🥰00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 3 ayBelki de kaba davranılmasını istiyordur ya da kendisine kötü davranılmasını istiyordur öyle insanlar da var çünkü.
ben hiç acımıyorum kabalık isteyene kaba davranıyorum.
11 Yorumla- 3 ay
Valla barışım anlamadım ki okadar samimi ve kibar konuştum yorumu için teşekkür ettim burada kabahat nerde bilemedim saygılı seviyeli olmak kusur burada sanırım
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dostoyevski ve bir köpeğin hikâyesi var.
http://akinaltan.com/dostoyevskinin-kopek-hikayesi/
Uzunca yazmak istemedim, bence yazar konuyu yanlış anlamış olabilir travma köpeğin daha önce iyi davranan bir mahkümun tecavüzü ile ilgili olabilir. (Benim saptamam bu) Bizde de çok olur, iyi davranan, nazik insanların bir çoğu maalesef senin gibi doğası gereği değer vermiş iyi bir insan olduğu için değil, art niyetli ve amacı olan bir insana denk geldiği için olabilir.
15 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki canım belkide olabilir haklısın 👍🥰
- 3 ay
Ses kaydı atarak yorum yapmak istedim
https://voca.ro/1hAl9BcMNIG0 - 2 ay
Yeni gördüm kusura bakma lütfen. Seni anlıyorum, senin doğanı, verdiğin değeri ve kaliteni biliyorum. Seni sen yapan en hüçlü şeyinin bu yapının olduğunu düşünüyorum. Maalesef bazen insanlar sosyal medyadaki "insanlar kötüdür" temalı paylaşımlara aşırı bağlanıyorlar. Oysa nelekler de Allah'a "yertüzünde kan dökecek bir varlık mı yarstacaksın?" Dediklerinde Allahu Teala "ben sizün bilmediklerinizi bilirim" demiş ve hocaları olan ilk sınavda yanılan Azazilin iblise ardından şeytana dönüşmesine karşın, yanılttığı Ademin "Rabbim sen bizi adfetmezsen biz helak oluruz diyerek insanın ne olduğunu meleklere göstermiş Adem ve Havva Adam olmuştur. Yani inssn yanılır, iyiye meyleden adam olur, karşı duran şeytan olur. İnssn maskesef gösterilen yere değil, parmağa baka kalmayı seçiyor bazen. Bu senin doğan, o onun doğası yani açlanan inssn densin. Buna takılmak yetine gurur duy, sen hep kazanırsın ama maalesef o çokca ziyandadır. 🙂
- 2 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Bilemiyorum; Nezaketli davranış olarak, hatta daha da önemlisi gerçek olduğunu düşündüğüm bir beğeniyi "Sosyetic_SheqiiL" abartılı ve iki yüzlü olarak bulmuş ve sanıyorum beni engellemiş. Eğer birilerine iki yüzlü davranmış olsaydım en tanınmış siyasetçilerden biri olabilirdim. Elimin tersiyle iterim ve ittim. 3 kuruş kazanayım helal olsun.
17 Yorumla- 3 ay
Neden engellediki konu neydi
- 3 ay
Açıklama kısmında yazdım ya konuyu
- 3 ay
Okumadınizmi
- 3 ay
Peki 🤗
Belki de herkese karşı samimi olmayan biridir sadece? Bu yakınlığa, samimiyete aşina değilse mesafe beklemesi normal. Nezaket kimseyi rahatsız etmez ama aşırı yakınlık, tanımadık birine karşı gösterilen samimiyet rahatsız edebilir. İkisi arasında fark var aslında. Ama olay ne, bahsettiğiniz nezaket nedir onu bilmeden de adil bir yorum yapamam
14 Yorumla- 3 ay
https://voca.ro/1a24ifS1losH
Sesli olarak anlatmak istedim konuyu - 3 ay
Sadece teşekkür ettiğiniz için bunları işitmeniz gerçekten ilginç. Ben acaba dedim canım şekerim vs tarzı bir şey dediniz de acaba ondan dolayı mı dedi ama sadece teşekkür için böyle bir dönüş normal gelmedi bana da. Tabi ki saygı, nezaket her koşulda herkese olmalı. Ama sevgi ve samimiyet kısmında katılmıyorum ve herkes tarafından sevildiğinizden bahsettiniz. Aslında gerçek şu kimse herkesçe sevilemez, ne kadar nazik davranırsanız davranın. Çünkü bir yerde fikirler, duruş ya da üslup ayrılır. Şahsen bende tanımadığım insanlarla aşırı samimi olmayı sevmiyorum mesela o yüzden bu tarz bir yorumda bulundum. Mesela bir kez konuştuğum biri gelip kanka derse rahatsız olurum kız da olsa çünkü bu o kelimenin içini boşaltmaktır. Ama bu konuda size hak veriyorum nezaketten hoşlanmayan bir insanla karşılaşmadım hiç ki bahsettiğim de nezaketten çok yabancıya karşı gösterilen aşırı samimiyet. Cevabınız için de teşekkür ederim, zaman ayırdınız dile getirdiniz 🌷🌱
- 3 ay
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim elinize emeğinize sağlık 🙏
Senlik bir durum yok sen içinden geldiği gibi samimi davranmışsın o da içinden geldiği gibi cevap vermiş burada herkesin niyetini okuyamıyoruz maalesef 🙃 Bence çok kafanı takma canım o kadar çok çeşit insan varki bazen ( peki ) diyip geçmek gerekiyor laf anlatmak zaman kaybı çünkü…
13 Yorumla- 3 ay
Haklısınız 😊 bir şey demedim zaten saygı duyarım dedim sonra da engelledim bayanı
- 3 ay
😂💖
Nezaketli davranmak insanlara olan tavırdan çok kişinin kendisiyle ilgili bir durumdur. Yani kibar insanlardan hoşlanmayan biriymiş. Biz de kaba insanlardan hoşlanmayız zaten 🌸
11 Yorumla- 3 ay
Belkide olabilir haklısın
3 ayNezaket ve kibarlık kimde hazımsızlık yapıyorsa o kişinin ruh sağlığında birtakım sorunlar olduğunu anlarım. Uzak durmak gerekiyor o tarz kişilerden
11 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki canım Sanırım öyle oluyor 🥺 bende bir şey demedim zaten saygı duyarım diyip sonra engelledim
Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Wkli başında değildir. Seni eleştirenin kafasında vardır bir manyaklık pek böyle konuşmam ama bunu kesin haketmistir
13 Yorumla- 3 ay
Beni elestirmedi bana böyle nezaketli davranma dedi
- 3 ay
Peki 🤗😊
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ula Beni çağuraydun ya ben onun dilinden konuşurdum da
Sıkma canuni ula millet sıyırmış koparmış ruh hastası olmuş he he de bas engeli da12 Yorumla- 3 ay
Şaşırdım sadece yorum yazmış çok kibar bir şekilde cevap yazdım teşekkür ettim bana böyle nezaketli kibar davranma diyince mäl gibi kaldım ne diyeceğimi de bilemedim
- 3 ay
bir şey demedim zaten saygı duyarım diyip engelledim bayanı
3 ayOnlar demekki kaba konuşmayı seviyor ondan anlıyorlar canim amannn. Sen güzelce cevap vermişsin samimi içten o anlamıyor sert olucan öylelerine. 🤗
11 Yorumla- 3 ay
Haklısınız sadece şaşırdım ilk defa görüyorum böyle bir şey
3 aySen hiç canını sıkma ve kendinden ödün verme bu sebepten bazı insanlar gerçekten nezaketi iyi davranılmayı hak etmiyor
16 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle oluyor 🥺 sadece şaşırdım yorum yazmış okadar nazik ve samimi davranıp teşekkür ediyorum böyle bir tepki gösterdi , bana böyle nezaketli kibar davranma diyince mäl gibi kaldım ne diyeceğimi de bilemedim 😂
- 3 ay
boş ver hiç değmez öyle insanlar için canını sıktığına seni hak etmeyen insanlar için üzülme😊
- 3 ay
Haklısın 😊
- 3 ay
O yüzden napıyoruz değmeyecek insanlar için canımızı sıkmıyoruz😊
- 3 ay
🙏🌺🌸
- 3 ay
🥰🌹❤️
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 aySenlı benlı konusmak ıstenmemesıne saygı duyarım ama nezaketten uzak davranıs ısteyenı ılk kez duydum sjsjsns
12 Yorumla- 3 ay
Bende ilk defa görüyorum 😆
- 3 ay
Bana ıstedıgın kadar nazık davranabılırsın aslaa sorun etmıyorum ben 🥹🌺
3 ayKuşkucudur. Gerçek hayatta yüzüne karşı kibar olup gizlice ağzına sıçanlar vardır bu yüzden tecrübelidir.
11 Yorumla- 3 ay
Belkide olabilir
Aile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. Banada denk geldi böylesi neymiş efendim iltifat etmrden yazacak mışım bir yaşıma daha girdim. Artik şaşırmıyorum böyleleri var arkadaşım
13 Yorumla- 3 ay
Ya sen erkek olduğun için bu olabilir çünkü niyetini bilmez ama bu bayan neden bundan rahatsız oldu anlamadım
- 3 ay
🥺😌
3 ayMuhtemelen arkadaşın psikolojik sorunları vardı. Geçmişinde yaşadığı bir travmadqn kaynaklı olabilir.
13 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki ilk defa görüyorum bayanı
- 3 ay
İnsanları anlamaya çalışma bence kraliçe çözemezsin:))
- 3 ay
Haklısın 🤗
Ne yaşamış o kadın acaba, ciddi psikolojik sorunu olmalı 😬
21 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki ilk defa görüyorum kadını
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayburdaki insanları anlamak günden güne zorlaşıyor
11 Yorumla- 3 ay
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayBöylelerine kem söz söylemek lazımmış. Bana iltifat edilse hoşuma gider. Ruh hastası olan çok.
12 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle
- 3 ay
Aynen
3 ayBazı insanlar öyle insanlardan çok darbe alır bende aldım ama yine de dikkat ediyorum
12 Yorumla- 3 ay
- 3 ay
Gerçekten aşırı samimiyet gösteren biri olmayın olanlara da inanmayın
Dağdan inmişe nezaketi baştan göstermezsin sis. Birileri gördüğünü ister
11 Yorumla- 3 ay
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ablam ya ne tatlı insansın sen hep naziksin insan neden rahatsız olur ki🙄
11 Yorumla- 3 ay
Bilmiyorum ki canım bende şaşırdım açıkçası
m 3 ayAlışmış itilip kakılmaya tam tersi olunca arıza verdi
13 Yorumla- 3 ay
Valla bende anlamadım ki şaşırdım kaldım
- 3 ay
Sende ablaa allah aşkına düşündüğün şeye bak boş ver arızalı işte
- 3 ay
🥺🤗💖
Aile & Toplum konusunda 419 cevap paylaştı. Rahatsız oluyorsa geldiği gibi konuşalım. Nasıl konuşsak olmuyor 🙄
12 Yorumla- 3 ay
Ya okadar nezaketli cevap verdim yorumu için teşekkür ettim böyle bir tepki alınca mäl gibi kaldım ne diyeceğimi de bilemedim 🥺😏
3 ayPsikolojisi bozuk boş ver insan yerine koyma
11 Yorumla- 3 ay
bir şey demedim zaten saygı duyarım dedim sonra engelledim
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
3 ayDeveye diken insana miken gerek. Sözünün karşılığı bu olsa gerek.
11 Yorumla- 3 ay
Ya gerçekten öyle sanırım oysaki ben üslubuma büyüğüme küçüğüme dikkat eden bir insanım yani bu şekilde cevap vermesine anlam veremedim
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Başıma çok geldi. Bu yüzden sürekli resmi konuşurum
14 Yorumla- 3 ay
Benim ilk defa geliyor böyle bir şey şaşırdım açıkçası
- 3 ay
Haha 🤣 ne yapsak kabahat
3 aySen yanlış yaptın hiç sana yakıştıramamadım. . Bir kadın başka kadına asla böyle davranmamalı😅😅😅
14 Yorumla- 3 ay
Ben gülmedim ama
- 3 ay
Tamam tamam üzülme diye dedim. Canım. İyilik yaptığın için her zaman teşekkür ederim bende ama insanlar sadece kendi düşünüyor. İyide olsan. Kötüde olsan onlar seni hep kötü biliyor. Bence sadece sevdiğin sevildiğin insanlara bak gerisi için yüzünü asma🤲🌸
- 3 ay
Haklısın 🙏🌸😊💞
- 3 ay
🤭💕🙃hayırlı akşamlar dilerim canım 💕
3 ayKonuyla alakasız ama biz desek "bayan" diye yerden yere vurursunuz şu an aşırı trigırlanmak
12 Yorumla- 3 ay
Evet konumuz bu değil 😂
- 3 ay
Peki bağyan jvjvjv
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayMilletin psikoloji gidik bence Ülkede normal insan azalıyor Cok takılma
13 Yorumla- 3 ay
Valla şaşırdım mál gibi kaldım ne diyeceğimi de bilemedim
- 3 ay
Boş verrr takılma Herkesi kafaya takarsan yasayamazsın
- 3 ay
tamam peki 👍🤗
Bazen insanlar nezaket ve kibarlığı samimiyetsiz veya yapmacık bulabiliyor; bazen de alışık olmadıkları bir yakınlık ya da hitap biçimi onları rahatsız edebilir.
11 Yorumla- 3 ay
Belkide olabilir haklısınız
Haha ilk defa duydum
18 Yorumla- 3 ay
Bende ilk defa görüyorum 😂 şaşırdım kaldım
- 3 ay
Mäl gibi kaldım ne diyeceğimi de bilemedim 😂🙈
Gizli Üye(30-35)3 ayAğır gelmiş demekki
Kendisi bu denli nezaketi hak etmediğini düşünmüş
11 Yorumla- 3 ay
Ne biliyim anlamadım ki
Anormal olduğu içindir nezaket erdemdir
Kişi de büyük ihtimalle problem var
11 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle haklısıniz, bir insan saygılı nezaketli kibar davranilmasi insanı neden rahatsız etsin ki bir açıklama düşünemiyorum
3 ayotistiktir ondan boş ver takma kafana
11 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle teşekkür ederim 🙏🌸
3 ayAl eline kırbacı o zaman😂😂😂
11 Yorumla- 3 ay
Haha 😂
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayİnsanlar çok garip gerçekten
11 Yorumla- 3 ay
Hiç sorma çok değişik insanlar var
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. Çeşit çesit insanlar var
11 Yorumla- 3 ay
Hem de binbir çeşit
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boş ver herkese hak ettiği gibi davran
13 Yorumla- 3 ay
bir şey demedim zaten Aybüke saygı duyarım diyip engelledim bayanı
- 3 ay
😊😌🥺
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bazıları itilip kakılmayı seviyor değişik.
15 Yorumla- 3 ay
Gerçekten de öyle galiba 😂
- 3 ay
31yasinda pembe üye zaten 😂
- 3 ay
😏🤣
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. alışık değildir belkide
11 Yorumla- 3 ay
Belkide olabilir
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
3 ayCevabı gizli değilse engelle geç.
110 Yorumla- 3 ay
Engelledim zaten gülüm
- 3 ay
En iyisini yaptın. 👍🏻
- 3 ay
Pek iyi yapmadım sanırım
- 3 ay
Ben iyi yaptığını düşünüyorum.
- 3 ay
O kadın yeni bir hesap açmış bütün milletin sorularına benim ismimi etiket yapıp , rengarenk yollar dolandırıcı kocamı dolandırdı kocamla yatıp kalkıyor hala burada geziyor kocalarıniza sahip çıkın rengarenk yollar kuzum diye beni heryerde etiket yapıyor şu an
- 3 ay
8 9 soruda yapmış
- 3 ay
O hâlde bu durumu admine bildirdin mi?
- 3 ay
Şikayet ettim birde modetör arkadaşlara yorumları attım hepsini kaldırdılar onlarda şikayet etmişler hesabı dondurulmuş şu an öyle dediler
- 3 ay
İşte bu. 👍🏻
- 3 ay
Bana gıcık olmuş belliki engelliyince
Gizli Üye(18-24)3 ayVar öyle saçma sapan insanlar
11 Yorumla- 3 ay
İlk defa böyle bir şey ile karşılaştım. bende şaşırdım , hani karşısındaki insan erkek olur bir tavır alırsın samimiyeti sevmezsin onu anlarım da bir bayanın bana demesi beni şaşırttı açıkçası
3 ayDeveye diken insana :)
14 Yorumla- 3 ay
Gerçekten öyle oluyor galiba
- 3 ay
kimseye iyilik yapmıcan bu ülkede
- 3 ay
Haklısın 😌🥺
- 3 ay
sen de çok güzelsin
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her insan bir olmaz
11 Yorumla- 3 ay
Evet öyle
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ayİnsan değil ondan
12 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle oluyor 🥺
- 3 ay
Maalesef
- Aile & Toplum konusunda 724 cevap paylaştı.
3 ayHanzodur :)
15 Yorumla- 3 ay
Haha 😂 demekki
- 3 ay
Soruları beğenmeden yorum yapıyorsunuz 😂 fark ettim de
- 3 ay
Aha da beğendim.
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
- 3 ay
Rica...
Ruh hastası olabilir
11 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle başka bir açıklaması olamaz
- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
3 ayKim rahatsız oldu
13 Yorumla- 3 ay
31 yaşında pembe bir üye
- 3 ay
Uğraşma0 engelle geç
- 3 ay
Öyle yaptım zaten saygı duyarım dedim engelledim
3 ayÇünkü Ortalık ayı dolu
12 Yorumla- 3 ay
Bu erkek değil 31 yaşında pembe bir üye
- 3 ay
Demek o da erkek
Kim o sersem?
12 Yorumla- 3 ay
31 yaşında bir bayan ama isim veremiyorum kural dışı olduğu için
Gizli Üye(25-29)3 ayİster istemez kafada?
12 Yorumla- 3 ay
Nasıl yani
Cevap sahibi3 ayo an aklından neler geçti mesela daha doğrusu neler geçmedi ki 😅
- Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı.
2 ayÇünkü onlar bebeko olmaktan anlamaz
00 Yorumla sorunllu olduğu için
11 Yorumla- 3 ay
Sanırım öyle
Mal olduğu için
14 Yorumla- 3 ay
Haha 😂 valla mál gibi kalan ben oldum ne yazacağımi da bilemedim
- 3 ay
Teşekkür ederim 🙏🌸
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?