Eşimle sürekli kavga ediyoruz, kuzenim eşimin manipulatif olabileceğini söyledi, sorun bende mi onda mı?

Eşimle sürekli kavga ediyoruz ben artık kendimde sorun arama noktasına geldim. Evliyim bunu belirtmem doğru değil ama rahmetli eski eşimle hiç kavgamız olmamıştır en ufak kavgamız aşkım yeri yeni sildim ıslak niye bastın olmuştur, ama bu eşimle karakolluk noktasına geldik. Teyze kızım benden küçük psikoloji öğrencisini bugün sabah erkenden onu aradım hani bir yardımı olsun diye bana (belki de sorun sende değildir enişte çok manipülatif adamdır seni alttan alttan çıldırtır patlayan sen olursan suçlu olursun, bazı erkek ilgi sevgi sözcüğü vermez sen takmıyorum desen de içinde biriktirip niye okeye gittin diye kavgayı çıkarırsın aslında mevzu okey değildir. O kadar çekilmeyecek kadın olsan niye seninle beraber olsun ki hâlâ çocuk yok bir şey yok çeker gider o da biliyordur suçun kendinde olduğunu) dedi
Güncellemeler
3 ay
Eşini al karşına konuş diyeceksiniz ama tartismadan sonra gel konuşalım dediğim zaman konuşmak istemiyorum diye gidiyo
Eşimle sürekli kavga ediyoruz, kuzenim eşimin manipulatif olabileceğini söyledi, sorun bende mi onda mı?