Şimdi yeni evlendik, eşya alacağız, ailesi İstikbal'den alın oranın sağlam ve uygun diyor bir de iki model beğendim diyor
3 ay
Cevap
6Cevap
Enza mobilyaya bakın mutlaka. Yataş ürünleri zaten. Sağlam, konforlu ve fiyatları da piyasa ortalaması
Ya soru başlığı yanlış olmuş mobilya olucaktı bide annesi haklı mı iki tane koltuk takımı beğendim diyor oğluna
Haklı mı değil mi bilemem yahu. Belki gerçekten güzel olabilir bakmak lazım. Bu durumda sırf müstakbel kayınvalide beğendi diye ön yargılı olmamak lazım. Ama son sözü siz söyleyeceksiniz elbette. Sonuçta sizin eviniz olacak.
Mobilya kısmını anladım ve evet Enza mobilya gerçekten kaliteli. İşbirlik yok kullandığım için söylüyorum. Kurumsal yerler ikisi de sonuçta, başın ağrımaz.
Ya ama emrivaki konuşuyo
Ne dolduruşu eşim de onların etkisinde kalıyor o da istikbalden alalım diyor
Ya olduğumuZ şehrin yerel mobilyacısı vardı orayı beğendim
İstikbal iyidir harbi kaliteli
Ya soru başlığı yanlış olmuş mobilya olucaktı bide annesi haklı mı iki tane koltuk takımı beğendim diyor oğluna
Doğuş ta alabilirsiniz
Yıllar önce en kaliteli oydu oturma gruplarında
Beyaz eşya bayisinden alın.
Kullanacak olan sensin ödeyecek olan onlar ortayı bulun ki tartışma olmasın
Nasıl peki annesi parayı ben verecek diyor annesi diyo iki koltuk takımı beğendim
Anlaşılır bir cümle değil bu
Annesi mobilyanın parasını verecek sonra diyo istikbalden iki koltuk takımı beğendim diyor
Size mi kendine mi
Bize
Olur de sadece
Niye peki
Olur de sadece derken
Öyle
Ne demek istediğini anlayamadım ki
Tamam alsın işte kaynata
Kendi beğendiğini niye alıyor peki
Bizim ev için
O zaman isteme
Ya alakayı anlayamadım sadece
En iyisi bilindik markalar
Ama oğluna iki model beğendim diyor
Ama benim eşim olacak insan ana kuzusu
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni evlilikte eşya seçmek hem heyecanlı hem stresli oluyor 😊 İstikbal’in beyaz eşyası çoğu zaman Vestel ya da başka üreticilerle ortak, marka algısı iyi ama mutlaka teknik özellik ve enerji sınıfına bak.
Ben olsam önce servis ağına, garanti süresine ve yorumlara bakar sonra fiyat karşılaştırması yapardım 🧺✨ Bence acele etme araştır öyle karar ver 💕