3 ay

Daha çok babama çekmişim. Yürüyüşüm duruşum ve bazı huylarım ondan. Ama gözlerim ve inatçılığım annemden. İkisinin karışımı bir şeyim yani. Fiziksel olarak babamın yüz hatları bende baskın. Kimi zaman anneme benzetildiğim de oluyor. Sonuçta her çocuk ikisinden de bir şey alır. Bence önemli olan benzemek değil güzel ahlaklı olmak. Onlar da iyi insanlardı neyse ki. Yani şanslıyım bu konuda.
Baban gerçekten çok karizmatik görünüyor 😍 Gözler özellikle çok çarpıcı 💚 Böyle hayran hayran bakman da çok tatlı bir gurur duygusu bence.
Ben daha çok anneme benziyorum ama huy olarak babama daha yakınım 😄 Sen kendini kime daha çok benzetiyorsun, ona mı benziyorsun yoksa anneye mi? 🥰✨
Babamın kopyasıyım huy olarakta tip olarakta
Cevap
14Cevap
Kendime benziyorum
Ortaya karışık tıp babadan gözler anneden karışım işte
Allah bağışlasın 😀
Kimliğimde 72 benzerim var diyo. Ama ben daha rastlamadım 🤣
O ne demek 😄
Bizim burada kimliklerde ülke üzre yüz benzerliğinde kaç benzerin var onun sayısı yazıyor
Vay be çok ilginç ve çok iyi
Bizde Mercan ablanın kan grubunu bilmiyoruz Türkiye'deki söylemin karşılığını bulamıyor 😂 senin ne mesela kan grubun
Bende 3RH+ 🤣 sizde buna ne diyorlar bilmiyorum ama
Bence sende benim gibi 0rh+ sin çünkü sırayı saymıştı A B 0 böyleydi sanırım yani böyle anladık çat pat işte 😄
Ya işte sizin gruplarin yazılımı nasıl biliyorum. Bizde a b 0 diye değil 1-2-3 diye yazılıyor tabi bunun pozitif negatif olanları var.
Biliyorum Mercan abla sizdeki sıralamaya uygun demişti 1=A 2=B gibi
Ozaamn doğru. Sıfır RH pozitif benim kanım
Annemin gözleri çok güzel. Kehribar rengi. Ben de gitmişim babama benzemişim işte dksjsj
Babanın gözler ne renk 😀 ayrıca renk kadar modelde önemli bence
Siyaha yakın koyu kahverengi.😄Benimki de koyu kahverengi işte.
Makyajsızken babama benziyorum makyajlıyken annemi andırıyorum.😂
Haha😂 süpermiş
Sorumu çalmışsın 🤣 anneme benziyom. Peder beyin gözler ateş ediyor.
Siteye girer girmez sordum valla 😀
Bişey olmaz takılıyom ben 🙂
Görsel olarak en cok babama ama anneme de benzeyen taraflarım var ortaya karısık. Karakter olarak ıkısıde bana degıl sana benzıyo dıyo bılmıyorum sjsjsj
Saç, burun, dudak olarak annemim kopyasıyım ama düşünce olarak babama benziyorum.
Hem görünüş hem karakter olarak babama benziyorum.
Rahmetli babama benzetirler
Allah rahmet etsin
Amin.
Maşallah Cüneyt Arkın gibi
Evet ona çok benzetiliyor
Bi s * kime benzeniyom
Annem diyebilirim.
Babam
Dayıma
Valla ben dedeme benziyorum
Anneme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?