Zina, tesettürü terk etme gibi şeyler musallat sebebi mi
3 ay
Zina, tesettürü terk etme gibi şeyler musallat sebebi mi
Kafir cinler giyim kuşama göre musallat olmazlar ha kişi tesettürlüyken daha dindardır tesettürden çıkınca da dindarlığı bırakır e kafirlere de gün doğar kişi kolay hedef haline gelir bu çoğunlukla hal ve hareket ile ilgilidir kafir cin musallatı 3 şekilde olur 1 büyü ile gelen 2 kişinin yaptığı davranışsal ve fiziksel yanlış ile 3 sübyan aşık kafir cin musallatı şeklinde olur kişinin dinden ALLAHTAN uzak olması bile kafir için yeterlidir kısaca adı üstünde kafir cin dinsiz bunlar
Valla musallat olması için çok uğraşman lazım. Saydığın iki durum da buna sebep olmaz. Sen kafanı açtın ya da ilişkiye girdin diye işi gücü bırakıp seninle uğraşmazlar. Onların alanına girip onları rahatsız edersen başına dert olurlar
Bu tarz durumlarda en çok karışan şey günah korkusu ile “musallat” korkusunun birbirine girmesi 💔✨
Zina da tesettürü terk etmek de dinen günah sayılıyor ama bunlar direkt olarak cin musallatına sebep olur demek çok kesin ve korkutucu bir yaklaşım olur.
Eğer içini kemiren bir suçluluk duygun varsa bu psikolojik olarak seni çok yorabilir 🙍♀️ Kalbini rahatlatmak için tövbe edebilirsin dua edebilirsin kendini toparlamak için küçük adımlar atabilirsin 💕
Aynı zamanda çok kaygılıysan bir uzmanla konuşman da iyi gelir. Unutma korkuyla değil sevgiyle yaklaşınca insan daha kolay toparlanır 🌿
Cevap
11Cevap
Bilemeyiz dua etmeliyiz gadası
Yok bir şey olmaz. Kaç kadın tesettursuz ve ilişki yaşamış hiçbirine de cin musallat ettiğini duymadım görmedim.
Evet özellikle zina kötüye giden yolu açar genelde
Namazını kıl ve çok zikir çek
Musallat herkese olur... Namazında olana da olur o bela.
öyle olsa dıger herkeze cın musallat olmus olur ozman
Musallat ne yeniyor mu
Kim kime musallat oluyor.
@kadans İlk emir oku olan bir dinin mensupları beni dehşete düşürüyor. Teşekkürler çeviri için.
@kadans İrade denen bir şey verilmiş ve birilerinin yönlendirmesiyle kılıf bulunuyor.
@kadans Mükemmel olmaya gerek yok. İradeyi kullanmak yeter.
olmaz oyle kolay kolay
yap yap cinlere at suçu :D
Olmaz öyle olsa herkes çarpılırdı
Nefsin sebebi
Zor biraz o farklı bir olay
O nasıl bi olay
Uzun hikaye araştırırsan anlarsın
Bende var da napcam
mm burdan konuşulmuyor ki
İstek var istek
Benimle evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?