İzmir'e yeni taşındım henüz 1 ay oldu ama hiç sosyalleşemiyorum nasıl arkadaş ve çevre edinebilirim
2 ay
İzmir'e yeni taşındım henüz 1 ay oldu ama hiç sosyalleşemiyorum nasıl arkadaş ve çevre edinebilirim
Cevap
14Cevap
Çok kolay aslında, İzmir yerlisi sıcakkanlı, cana yakın ve genelde güvenilirdir.
İzmirde olup da bu soruyu hala sorabiliyorsan yapacak bir şey yok..
once bi kendin icin gez bi alsancak kordon bornova bostanli karsiyaka bi dolas sonra avmlere bi gt bak. once bi kesf et sahilde otr cigdem citla sonra hepsi olr kendin icin yasamaya basla once
mesleğine uygun kurs bulabilirsin, hobi edinebilirsin. yaş kaç? öğrenci mi memur mu?
Napiyosun İzmirde öğrenci mi yoksa yeni bir iş mi
İş evet
Ben İzmir'e gelip gidip seni sosyallestirsem knk sende Antalyaya gelirsin jdjdjd
Fırına git ekmek al martılara at
Bu nasıl bir cevap çok mu aradın
Yakında yatar kalkarsın bol bolll
Oranın her yeri sosyal gir bi yere
Kurslara katılın
Giyinip dışarı çık ne istersen bulursun
çok basit ben izmirdeyim anlatayım sana
Olur
ok yaz bana
bar' agit
Ne alaka 😂😂
@xxBOYKAAxx İzmir'de sosyallesicem diye soruya boyle cevap verilir
Bar ne alaka tamamda
@xxBOYKAAxx İzmir de bardan cok ne var
Ya orası öyle ama böyle sosyalleşmek olmaz ki
@xxBOYKAAxx Kime gore neye gore? Bana gorr de olmaz ama sosyallesmek diye soru soran insanin bu tarz kaliplari olacagini sanmam. Sosyallrsmeye calisilmaz. Sosyallesmek icin kendini gelistirmeye calisirsin
Dm bakarmısın yazdım sana
Senin kafa ucmus merak ettim ne kullanıyorsun
Bir sey kullanmiyorum sorunu ne amacla sordugunun belli oldugunu dusunuyorum yoksa İzmir oldugunu belirtme gereksinimi duymazdin?
Niye Turkiyemizin her sehri ayni ozellikte degil mi sosyallesmek icin? Cafe, avm, okul, is, bar clup vs. Bunlar Turkiyenin her yerinde var. Ben anlamadim İzmir olunca sosyallesmene ne artisi olabilir sosyallesme eylemi sehre pek de bagli degil bence. Ha dagin basindaysan bagli. Lakin guzel bi yerde oldugun icin her imkan oldugu icin İzmir diye belirtmene gerek yok. Madem kafan ucmus diyorsun, sen de bence gayet bossun. Sorun cunku cok basit
İzmir sosyallesme
Site kitlesi: abaza
Gelen cevaplar muhtemelen ortalama hep aynidir
Duzgun cevap gelmesini istiyorsan ilk soru sormayi ogren
Bornova’ya gel
Bornova dayım zaten
Ben de :)
Neredesin
Neredesin ki
ne tarafındasın ki
Ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İzmir’e yeni taşınmak hem zor hem heyecanlı bir süreç 💛 İlk zamanlarda yalnız hissetmen çok normal, kendini suçlama lütfen 🥺
Hobi kurslarına yazılabilirsin spor salonu pilates yoga ya da dil kursu çok işe yarar 🧘♀️
Kafelerde kitap kulüpleri etkinlik sayfaları ve meetup tarzı grupları takip et 🎨
Sahilde yürüyüş yaparken bile sohbet etmeye açık çok insan göreceksin 🌊✨