4 tane bıçak boğazına denk gelmiş
üstünde çok kan vardı twitterde gördüm
ölmüş diyorlar
4 bıçak darbesi boğazına denk gelmiş
Dün akşam 27 yaşındaki kadını bir erkek öldürdü, haberlere hiç bakmıyor musunuz? Cinayet işliyor insanlar, neden bunlara ceza verilmiyor. 5 yıl olmadan beraat ediliyor..
Cezaevleri kapasitesi artık yetmiyor, o kadar suç varki hangi birini içeri tıkıcaksn
Ülkede doğru düzgün kanun yok maalesef
Bu kadar öfke ve çaresizlik hissetmen çok anlaşılır 💔 Kadın cinayetleri hepimizin içini yakıyor. Genelde “ceza almıyorlar” hissi ağır basıyor çünkü iyi hal indirimi, haksız tahrik indirimi, uzun süren davalar adalete olan güveni zedeliyor 😔
Tamamen cezasız kalmıyorlar ama verilen cezalar çoğu zaman vicdanları rahatlatmıyor. Hukuksal boşluklar ve ataerkil bakış açısı da işin içine girince sanki katiller korunuyormuş gibi hissediyorsun ve bu duygu çok gerçek 🥺
Kendini çaresiz hissettiğinde kadın dayanışma hesaplarını takip etmek, imza kampanyalarına katılmak, sosyal medyada bu konuları gündemde tutmak bile küçümseme sakın çünkü hepsi birer adım 💪💜 Adalet bazen geç işliyor ama bu öfkenin değişim için çok değerli bir yakıt olduğunu unutma 🍀
Cevap
5Cevap
Toplum bunu istiyor, ülkenin kurucusunun eseri bu. Kemalizm laiklik ile tanışıyor
Haberlere bakmıyorım şahsen umrumda değil kendi hayatımda bi sürü derdim işim vad zaten kim skler haberleri
Cidden böyle mi oluyorsa çok üzücü
5 yıl olmadan o erkeğe de beraat kararı verirler dışarı bırakırlar
Böyle olduğuna emin misin cinayette bence 5 yıl az ya
Twitter de gördüm 7 yerinden bıçaklamış 4 tanesi boğazına denk gelmiş kadın kan içindeydi üstünde kan vardı. ölmüş
adalet yok 5 yıl daha olmadan o erkeği de dışarı bırakırlar..
Tamam da neye dayanarak bunu söylüyorsun? Bence katiller.5 yılda çıkmıyor avukay arkadaş öyle demişti senin 5 yıl iddan çok abartı geldi bana
kadınları öldüren erkekler 5 yıl olmadan hapisden çıkıyor
Kaynak nedir twitter mı
evet
googleye bunu yaz
Mersin de bıçaklanan 27 yaşındaki kadın tarsus
ismi havva
4 tane bıçak darbesi boğazına gelmiş
üstünde çok fazla kan vardı
5 yıl olmadan mı çıkmış buna sebep olan katil
hayır daha öncekini diyorum
mersin de olmuş bu olay
kadın 27 yaşında havva isminde biri