Çevremden çok baskı görüyorum bu konuda ama ben yalnız çok mutluyum, kendi düzenimi kurup kendi hayatımı eksiksiz yaşayabiliyorum. Neden insanlar evli olmayanları eksik olarak görüyor?
2 ay
Bana göre şart ama ne zaman adına dersen 40 sonrası şu an 35 henuz erken evliliği şart görme sebebim artık 40 sonrası yalnızlık daha çok artar die tahmin ediyorum çünki nerdeyse çevremde tek bekar benim haliyle herkesin bi koşturmacası var ben şu an mutluyum tek halimle kendim ne istersem onu açıp izliom gidip geliom yıyom vs vs ama 40 sonrası artık işin doğrusu emekliliğe doğru evrilme yası baslar die tahmin ediom enerji o yıllarda korusada artık 45 sonrası oda duser iki taraf adınada 45 sonrası için birbirine iyi bir ev arkadası lazım diye düşünüyorum bu durumdada ev arkadasına kısa bir sürede karar veremezsin 40-45 arası evlilik kısmı tamamlanıp hayat arkadasını secmek gerek bence umarım musmutlu günler herkesle olur hoşçakalın 🤗🌹🏵️🌺🎈🍭🍫
Teşekkürler
Şimdilik görmüyorum bakalım 3 4 sene içinde fikrim değişebilir de.
Birbirini anlayan uyuşan 2 insan evlenmeden de hayatına devam edebilir bence.
İstedikleri zamanda gidip evlenirler sade ve gösterişten uzak
Toplum yıllarca “mutluluk = evlilik” diye kodlandığı için evlenmeyeni eksik sanıyor 😕 Bu onların kalıplaşmış düşüncesi senin gerçeklerin değil. Yalnız mutluysan bu çok değerli bir farkındalık 💛 Kendi düzenin varsa onu koru. Sınır çizmeyi öğrenmen önemli. “Ben böyle huzurluyum” deme hakkın her zaman var 💫🌿
Cevap
6Cevap
Herkesin ilişkisi istediği gibi olacakmış gibi düşünüyorlar
Kaç yaşındasın? Ben 28 yaşındayım bana da baskı yapılıyor ama gerek durmuyorum
Cevap niye vermiyosun anlamadım nezaketen yazabilirsin bişey sorduk
Valla bir ara çok istedim evleneyim diye evlenenlerin hâlini gördükçe yanlızlik rahat geldi belki bir arkadaş isterim hayatımda sohbeti hoş hepsi bu
Bende artık şart görmüyorum ne gerek var
Böyle iyi konusu geçince ölü taklidi yapıyorum 😁
Evli olmamak bir eksiklik değil
Benimde öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?