Eşimin durumu yok ya, ihale bana kaldı gibi. Yani eşimi çalışabilir ne bir yerden para bulabilir ne gidip kredi çekebilir, her şeyden muaf. Benim yardım etmem uygun olur mu, uygun olmaz mı orayı geçtikten sonra da normal hayatıma geçeceğim, orada çalışacağım. Nereye kadar çalışacağım, bünyem artık yetmiyor, mekanı bile kaldıracak bünyem yok. Ne olur, bu son bilmiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayKanka neden tembel bir adamla evlendin bunları düşünmedin mi hiç evlenmeden önce yargılamak istemem yanlış anlama lütfen ama ne bileyim bunlar çok önemli konular ya
01 Yorumla- 4 ay
Cok haklısn valla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayAsla yapma alışyolar benim eşim çalışıyor ama ona çok destek olduğum için ne yaparsa yapsın benim onu bırakmıcamı düşünen biri oldu herşeyi yinede benden bekliyor degmezler ilk harcaması gereken sen olursun
13 Yorumla- 4 ay
Aynen öyle o yüzden hiç uğraşmıyorum kendi evi biraz da o çabalasın madem bu yuvayı kurtarmak istiyorsa yapsın görelim adamlığını ben karışmam ben yapacağımı yaptım benden bu kadar yani fazlasını yapamam dediğin gibi ne kadar yaparsa ne kadar destek olursan ol maddi olarak daha fazlasını isterler
Cevap sahibi4 ayEvet ben bunu eşimde gördüm çalışsada daha bekliyor nasılsa bu herşeye destek diyor ben ne yaparsam yapım havasında adam
Yapay Zeka Cevapladı
Tadilat masrafını üstlenmen fedakârlık ama tek başına sırtlanman adil değil canım 😔 Eşinin durumu neden yok, sağlık mı psikoloji mi yoksa sorumsuzluk mu bunu netleştirmen çok önemli. 🧩
Senin de bedenin ve ruhun sınırı var 💔 Bir süre destek ol ama mutlaka eşinle sakin sakin konuşup sorumluluk dengesini gözden geçir. Gerekirse aile danışmanından yardım almayı düşün 🌿✨02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 4 ayDoğru değil.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 4 aySen her şeyi üstüne alınırsan adam çabalamaz. Destek elbette olunur ama tüm yükü yüklenme
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
4 ayİyi günde kötü günde.. diye devam etmedi mi imzalarken.. eli ayağı sağlam olup da çalışmıyorsa orası ayrı
04 Yorumla- 4 ay
Geçmiş olsun.. yani öyle mal bekçisi gibi oturuyorsa tek başına kalsın yani
- 4 ay
Ben saat 8:30’da işe gidiyorum eve gelene kadar saat 7:00 7:30 ve eve geliyorum bu her gün böyle Ramazan’da ayrı çalışıyorum normal günde ayrı çalışıyorum yani eşimde bir çalışma şeyi görmedim yani yok kadınların iş bulması daha kolay erkeklerin iş bulması daha zor diyor ama piyasa kötü iş bulmak öyle hemen bir günde iki günde olacak bir şey değil ama yani bir çabalamak lazımdı bir koşturmak lazım yani ben demiyorum ama yarın git bir iş bul gir yani uğraşırsan çabalarsınsam iş bulmaya falan bir şekilde Allah büyük yani bir yol gösterir ama hepten de evde oturmayla da olur mu
- 4 ay
Allah kolaylık versin
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Sana en iyisi 2. Koca verelim, hem maddi hem manevi yardımcı olsun bu kadar çok şikayet etmezsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Durumu yoksa adam ne yapsın? Canını verse mutlu olur musun?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayHatirladim sizi bence bulasmayin siz degerlisiniz
00 Yorumla
4 aySal artık şu adamı sorularında ruh hastası kadın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayGerek yoksa yapmayın güzel bir temizlik uzun süre idare eder sizi baya masraflı artık kıytırık bir boya işçiliği bile
046 Yorumla
Cevap sahibi4 ayO zaman gerekli ama rubetin kaynağı kesilmeden yapılınca tekrar aynısı olacak zaman la ev sizin değilse değişmenizi öneririm tabi imakanlatınızı bilmiyorum
- 4 ay
Aşağıdaki üç katlı bunların onunki en alt kat kardeşi ikinci katta oturuyor üçüncü kat boş üçüncü katta da kardeşim nakliyeci olduğu için onun böyle işte eşyaları falan varmış dedim orası iyi mi iyi dedi o zaman dedim kardeşinin eşyaları aşağı getirelim dedim biz dedim yukarı çıkalım dedim ona da kardeşi yanaşmıyor
Cevap sahibi4 ayVermez muhtemelen nem çektiğini biliyor ama bu apartmanın ortak problemi razı değillerse çingeneye satın 😃
- 4 ay
Evi başkasına da kiraya veremiyorlar ev kaçak sadece arsa tapulu kaç kere işime dedim bak bu ev dedim kiraya verelim olmaz dedim kirasını alırız dedim yok benim babam demiş işte kiraya vermeyelim kimseye vermeyelim diye sonra e-Devletten bir baktım ki sadece arsa tapusu var evlerin tapuları yok yani evi kiraya da veremeyiz yani
Cevap sahibi4 ayKat mülkiyeti yapılmamışsa tek tapu görünür ruhsat veya iskan var mı binanın?
- 4 ay
Evet ya çok pahalı yani bir tane boyacı falan şey yaptık o da tanıdık diye adam dedi 35.000 TL Ali dedi 30.000 TL’ye dedi size dedi güzellik yaparım dedi yani artık eskisi gibi öyle boya badana ucuz değil yani bir de bunun evi tutmuş ya küf tutmasaydı ben bile kendim gider boya badana yapardım yani yapmadığım bir şey değil ama ev küf tutmuş işte onu nasıl yaparım ne ederim bilmiyorum
Cevap sahibi4 aySıvanın dökülüp yeniden sıvanması lazım zımpara yapılacak sıva sonrası zor işler değil ama yapamazsınız siz ama yine nem alacak netden çekiyorsa onu çözmeseniz yine çıkar bir süre sonra evet pahalı maalesef inşaat kalemleri aynı çöp işçilik artık pahalı da sizi sıkacak ama yapmanız lazım dediğinize göre
Cevap sahibi4 ayAsalak biri ile yaşanmaz ama kaderin nasıl olduğunu bilemezsiniz böyle erkekler hiç var olmamalı çöpten farksızlar sevecek birini bulamazken böyle olması ayrı bir üzücü durum ne kadar çabalasamda hep boşuna hissetmek benimki sizinkinin tam tersi
- 4 ay
Evlensem bir dert evlenmezsen bir dert nereden Tutsan ucu boklu değnek yani herkes dörtdörtlük yaşamıyor ama herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor yani evliliği için yuvası için yani birbirine destek olmaya çalışıyorlar burada iki çoğu benim omuzumda işimiz sadece 25 TL maaşı var başka hiçbir şey yok
Cevap sahibi4 ayYanlızda olmuyor her şey boş muş gibi geliyor yaşlanıyoruz sevecek sarıp sarmalayacak biri olmayınca ev ruhsuz gibi ne için evladın yok yar yok evim ve araçlarım var çokta güzeller ama neye yarar ki odaların ikisi kapalı komple boş uyumak için var yaşamak için değil sizin durumunuz ayrı bir şey şansızlık sizi el üstünde tutan çalışmanıza bile razı gelmeyen biri olsa çok farklı olurdu hayatınız muhtemelen sevdiniz eksiklerine rağmen işte sonrası malum
- 4 ay
Çok doğru konuştun çok güzel bir laf ettin yani Allah herkesin yolunu bahtini açık etsin yani ben ne yapacağımı bilemiyorum eşimi çağırıp eve getirsem ayrı bir şey ayrılsak ne yapacağım iki sene üstüne sene sonra ben de yaşlanınca benim elimde bir iş tutmayacak ne olacak başka biri gelecek başka biri daha kötü yapacak yani şu devirde doğru düzgün adam da yok
Cevap sahibi4 ayKıymetinizi bilen biri çıkar bilmezsiniz ve şuanda zaten kendinize ve eşinize bakıyorsunuz aynı şey en azından asalağınız olmaz
Cevap sahibi4 ayAnnelik yapıyorsunuz şu an ama eşiniz erkek ve ataerkil bir toplumda yaşıyoruz erkeğin görevi çok net daha geç olmadan yolunuz çizin
Cevap sahibi4 ayKötün iyisi iyi düşünüp tartın umarım her şey istediğiniz gibi olur
Cevap sahibi4 ayEvet yok haklsın düzgün ve anlaşacağın değer bilen biri
Cevap sahibi4 ayAllah yardımcınız olsun mutlu olun bir ömür 🙏
Cevap sahibi4 ayİlerleme var mı görüştünüzmü tekrar usta ile
Cevap sahibi4 ayAşağdaki evin problemi yokmuydu zaten nem falan
- 4 ay
Var da evin problemim var nem falan şu bu hani diyom mekanda çalışayım biraz boya badana alayım diyorum yapmaya çalışayım elimden geldiği kadarını bunun yapacağı bir düzen yok cebinde parası yok pul yok emekli maaşı var bunun başını beklersek daha bu bayağı bir bekleriz yani bunu bir şey yapacak edeceği işe girse de işe girecek hali yok girse de gene bir ay beklemeyecek durumu var kredi çekemez emekli maaşıyla hiçbir şey kredi notu da düşük yani elinden gelen hiçbir şey yok bu adamın yani kıçı kırık bir tane emekli maaşı var
Cevap sahibi4 ayMutlu olacaksan yaptır sanki istiyor gibisin mekan dediğin nerde çalışıyorsun
Cevap sahibi4 ayAma nem rtubet bitmez yine üstte dedğim gibi deneyin bakalım
Cevap sahibi4 ayPara için ayrılılmaz ama senide çalıştırmamalı
Cevap sahibi4 ayMekan dediğin nedir kötü bir şey mi kafe tarzı bir şey mi
Cevap sahibi4 ayOlmaz ama boşa hemen
Cevap sahibi4 ayUtanmıyormu bu durumdan
Cevap sahibi4 ayNe analdık bu işten işin zor
Cevap sahibi4 ayBunu boşan adam akıllı bir iş yapsan başka şehirde daha iyi ben normal çalışıyorsun sandım kötü demiyorum ortamı bozuk sana yazık
Cevap sahibi4 ayHikayenizi merak ettim nasıl evlendiniz?
Cevap sahibi4 ayAnladım zaten orada başladı buda o yüzden umursamıyor değişim zamanı gelmedimi bence önüne bak ve başka hayat seç
Cevap sahibi4 ayAnladım Özelden yazsana bana bir derdin olduğunda ordan yaz sor
Gizli Üye(36-45)4 aySen şu eşi emekli evde yatan kendisi çalışan kadın değil misin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayeşinin elıne boya fırcayı ver boyasın ısı ne
018 Yorumla- 4 ay
bu herıfı gerıdonusumede atamassın :) resmen zarar ziyan meslegı yok mu buynun daha once ne yapıyordu
- 4 ay
ıyı barı havuzculuk yapsın havuzu olan sıtelerle anlasıp ılac bakımlarını kontrollerını yapsın :)
- 4 ay
çalışmak isteyene herzaman iş var kocan benım babama benzıyor sorumsuz umursamaz bırı bahaneyle yasıyor Allah yardımcın olsun ha bu arada senın gıbı bır hatun bulsam bende ısterım :) ama ben ıssız duramam sıkılırım
- 4 ay
kac yıllık evlısınız
- 4 ay
oda benım gıbı bosanmıs sonra senı bulmus ama oncekı karısından neden bosanmıs onu merak ettım
- 4 ay
sen bıle bıle lades demıssın ne dıyım ya boyle kabul edeceksın ya da bır yerde poatlayıp sende ayrılacaksın. senın ılk evlılıgın mı
- 4 ay
pekı ne yapmayı dusunuyorsun
- 4 ay
benım yasımda bır ama duzelmez degısmez beklentin olmasın ama mutsuzsan bu ılıskı devam etmez umarım bır erkek olarak dığer konulada ıyıdır yoksa sanada yazık omrunu harcama
- 4 ay
anladım bu sorunlarla basa cıkarım bununla yasarım dıyorsan sorun yok en azından emeklı maası var dıycem ama alkolk sorununu çözsun en azından tedavı gorsun
- Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı.
4 ayEşin iş bulamadımı hâlâ ya
02 Yorumla- 4 ay
Yazık sana :))
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
4 ayEşin nye çalışmıyor onu anlamadım
08 Yorumla- 4 ay
Bilmiyorum ki sadece bir maaşı var işte 25 liralık maaşı başka da bir şeysi yok eşimin yani sağlık sıkıntısı yok hani eli ayağı tutuyor iş bul diyorum hani bir işe gir diyorum kadınlar çabuk iş buluyor erkekler biraz zor buluyor tamam piyasa kötü olabilir yani ama insan bir mücadele eder bir şeyler bakmaya çalışır iş bulmaya çalışır yani sen bir şeyler yaptıkça Allah sana verir yani mücadele edersen ama hep hepten de böyle evde oturma aileni bekliyorsun
- 4 ay
Eve bakma yükümlülüğü erkektedir sen buna mecbur değilsin bırak kuruş koklatma sende 25 lirayla nasıl ev geçindiriyormuş
- 4 ay
Ya kendi evin bile olsa 25 lirayla ev geçindiremezsin ben o evi temizleyeceğim edeceğim ki oturalım başka türlü eşim o evi temizlemez boyasının badanasını bir şeysini yapamaz yok yani onda bir maaşı var işte oraya geçeceğim bu sefer normal işe gideceğim gene çalışacağım ama nereye kadar çalışacağım yani ben de yorgunum ben de argınım benim de bünyem kaldırmıyor eskisi gibi şey değilim yani
- 4 ay
E bunu adamla konuşmuyor musun?
- 4 ay
Ailem izin vermiyor her şeyi yok diyor her şeye kızıyor her şeye rest çekiyor eşim de sessiz kalıyor cebinde parası da yok eşimin bir tane maaşı var mal bölüşmeye de gelmiyor imza vermeye de gelmiyor kaynım arabuluculuk açtık eşim kaç kere dilekçeyi götüreceğim diye götürmedi beni kandırdı iki ay sonra dilekçeyi götürdü kavga dövüşte ondan sonra kaynım dedik ki niye malını dava açıyorsun gel aşağıyı temizleyin oturun dedi ya aşağıyı temizlemek için de para lazım pul lazım yukarıda evde kiradayız ben kiraya bakayım ben yukardaki evimi geçindieyim ben aşağıdaki evi tamirat boya badana mı yapayım yani benim de halim kalmadı yani ben eskisi gibi artık kaldıramıyorum bünyem yani
- 4 ay
Çok saçmalamışlar bence ama kira vermekten kurtulacaksan geç niye geçmiyorsun
4 ayZor durum aslında teknik olarak evet
00 Yorumla
4 ayBen göndereyim
00 YorumlaBu hayatta sanada bu yükü çekmek kalmış demek ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı. Hala senden mi geçiniyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı.
4 ayHep maddi sıkıntılar yaşıyorsun yazık sana
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. ellerin cennet görsün
00 Yorumla
4 ayNe yapiyorsun
00 Yorumla
4 ayNeden çalışmıyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı. Doğru değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı.
4 ayE doğru
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zor bi durum
00 Yorumla
4 ayDoğru değil
00 YorumlaHayatmüşterek
00 Yorumla
4 ayYapma sende
00 Yorumla
4 ayTabiki sen yapcaksin
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin durumu yokken boya badana ve tadilat masrafını tek başıma üstlenmem doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım