Benim için değil beni sevsin, sürekli beni düşünsün yeter xjghh😅
3 ay
Benim için değil beni sevsin, sürekli beni düşünsün yeter xjghh😅
Hiç romantiklik yapıp işte para önemli değil sogan ekmek yer karnımızı doyuruyoruz havasına giremeyeceğim sevgiliyken belki evet böyle olabilir ama bir noktada insanın kendini geliştirmesi ve o sorumluluğu alıp o işe girmesi lazım bu arada ben de çalışayım taraftarıyımdır. çünkü o evin bir şekilde geçinmesi gerekiyor. zengin olmasın ama zengin olabilecek potansiyele sahip olsun hani böyle mesela istediğimiz yere istediğimiz şehre aniden gitmeye karar verelim hani gidebilelim. Ayrıca üzgünüm ama babamın evinde elim soguk sudan sicak suya girmedi esimin evinde girecekse uzgunum evlenmem 🙃 gecici sure issiz kalmistir falan onlar degil bahsettigim. Insanin kafa yapisi gelismesi.
Paranın gelip geçen birsey olduğunu bildiğim için sorun değil dibide beraber görürüz zirveyide önemli olan gerçekten sadece tek bir kişiye sadık kalabilecek karakteri olması o da çok zor gibi
Sevgi odaklı düşünmen çok kıymetli 🥰 Para gelir geçer ama yanında huzur bulduğun biri kolay bulunmuyor.
Tabii ortak hedefler, sorumluluk bilinci ve çalışkanlık da önemli 💫
Seni seven, değer veren ve hayatı birlikte omuzlayabildiğin biri olsun yeter 💕
Geri kalan her şey zamanla bir şekilde yoluna girer 😌💗
Cevap
13Cevap
ileride sevgilim olmaz
neden
Paragözlerde bugün, hayır değil.
Çok kolay para harcıyorum ama var mı yok mu önceliğim olmaz. Kalbi zengin mı, duyguları dünyası nasıl bu önemli
İnsanca bir hayat sürmek için para belli oranda gerekli ama onun dışında sevgiden daha büyük zenginlik yok bence.
Bu zamanda gerçekten seven sadık eş bulmak parayı bulmaktan çok daha zor o yüzden sevsin sadık olsun bana aşık olsun yeter
Hayır, boş oturmayıp bir şeyler için emek verdiği sürece sorun yok.
Değil. Hiç değil hemde gerçekten. Baktığım şeyler farklı.
Önemli. Zengin olmamalı :)
@Stephen26 alakası yok bence😅
@Stephen26 aldatacak olan her türlü aldatır
@Stephen26 Aldatma ile ilgisi yok aldatacak olan her türlü aldatır zaten. Ben zengin değilim ve karşımdaki kişinin de zengin olmasını istemem. Sebep bu.
@Stephen26 aynen öyle.
Değil ya para bende de var
Sıcak suyumu isterim ey bey
Az buçuk iyi olsun isterdim
para temelindeki ilişkiler uzun sürmez
doğru
Önemli zengin olsun🎁
Önemli değil
önemsiz
Önemli değil
İşi olması önemli
Masumsun 😅