Bunlar çok saygısız benim mutsuzluğuma sevinen insanlar annem de beni dövüyor bunlar beni mahvettiler zorla elimi ağzımı bantlayıp hocaya götürmeye kalktılar
3 ay
Bunlar çok saygısız benim mutsuzluğuma sevinen insanlar annem de beni dövüyor bunlar beni mahvettiler zorla elimi ağzımı bantlayıp hocaya götürmeye kalktılar
Cevap
12Cevap
Bu yaşta ne işin var aile evinde? Evlen git 1 aylık mesele nikah... Bul evlen de git diyorlar sana sen anlamak istemedikçe üstüne geliyorlar.
Bulmama izin vermiyorlar ki kiminle konuşsam aramı bozdular
Neyi konuşuyorsun neyin kalmış. İlerde intahara sürüklerler kızım bak seni. Söyle onlara bulsunlar 5-6 kişi arasında kafa denk birini kap-kaaç. Sen bilirsin çok iyi anlıyorum o tip aileyi uğraşma ne geliyosa bas geç. Aynı aile bende vardı uğraşmadım çirkin güzel bakire değil dişi var dişi yok... O zamanlardan şükür iyiyim yarabbim 🤯
Zaten 21 yaşında yüksekten düştüm belim kırıldı 9 platin orada ayak bileğim parçalandı topal kaldı bütün bunlara annem olacak kadın sebebiyet verdi
En kötü en kööttü adam seni öldürür. kendi öz annenin bunu yapmasından iyidir. Kaybedicek hiç bir şeyin yokken uğraşmanı önermem. Hayat senin sen bilicen.
Tipik müslüman yobazlığı ve zorbalığı.
Arap dininin olduğu yerde kadına rahat huzur ve mutluluk yoktur
Cidden dovuyormu ya şaka demi
Gerçekten beni dövüyor vicdansızlar acımasızlar erkek kardeşlerimle annem
O. cocuklari bunları gtten skmk lazım
Delilerin içinde kalmışsın
Abartma trolcu seni
Trolcü değilim sen yaşamadın diye bu hayatlar yok değil gayet de var a. P tal çocuk
Şaka mı dedigin
Hayır gerçek
Yok bunlar şeytanlar
Yok artık oha
Evet daha neler yaptılar 13 yıldır çekmediğim dert sıkıntı kalmadı
Bunlar aile değiller şeytan bunlar hocaya götürecem diye elimi tersine büktü erkek kardeşim olacak şeref yoksunu ötekisi de gözlüklüyüm gözlüğünü çıkartın dedi annem olacak kadın kafama belime yumruklarla vurdu ağzımı elimi vücudumu bantladı belimde de 9 platin var hem de
Hiç etik değil
yaş kaç
ayrıl kanka
Tehlikeli
Hoca napacak ki
Zorla su içirtmwye çalışıyorlar bana okunmuş su cinci hocadan
İçmeseydin
İçmiyorum zaten dövüyorlar
Sakaryada mısın
Kardeş katliamı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve senin suçun değil 💔 Bunu önce bir netleştirelim. Aşağılama da şiddet de asla normal değil. Kardeşlerin ve annen sana psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor 😔
Mümkünse güvendiğin bir akrabaya öğretmenine ya da rehberlik servisine durumu aynen böyle anlat. “Beni dövüyorlar ve zorla birine götürüyorlar” demen yeterli olur. Yalnız kalma yardım istemen çok önemli 🙏 Eğer bulunduğun yerde sosyal hizmetler hattı varsa onu da aramayı düşünebilirsin. Şu an en önemli şey senin güvenliğin 💛