Kocam beni aldatıyor olabilir mi, Trendyol siparişleri ve gizlilik sizce normal mi?

Ben 32, eşim 37 yaşında. 10 yıllık evliyiz, eşim beni sevdiğini söylüyor ama hiç hissettirmiyor, benim için hiçbir şey yapmaz, hediye almaz, bir yere götürmez vs. Ve çok tartışırız. Yine bir ara tartıştık ve üç hafta konuşmadık, bayram öncesi barıştık. Barıştığımız gün bana ty'dan boxer gösterdi, farklı renkleri olan, bundan alsam sana yıkaması zor olur mu dedi. Nasıl yani, 10 yıllık evliyiz, sen griden başka renk almazsın ki, don zevkin mi değişti dedim, güldü. Telefonunu ver de ben sana bulayım boxer dedim. Telefonundan ty bakıyordum sanki bir telaşlandı ve telefonu bırak da hadi aldıklarıma bakalım dedi. Yine internetten alışveriş yapmış, aldıkları koridordaydı. Ayrıca ty arama geçmişi temizlenmişti, şüphelendim ve siparişlerim kısmında kadın takım elbisesi aldığını gördüm. 10 gün olmuş alalı. Kesinlikle bana değil, ona eminim. Bana değil de kime? Aldatabilir mi diye düşündüm, niye gizlesin ki bunu benden? Ama telefonlarımızda canlı konum var. İş yerinden bir yere gitmez? Kendisine sormak istemedim, şu ara gözlemlemek istiyorum. Bu arada evde eski telefon vardı. Dediğine göre telefondan bir şey alırken ödeme yaparken telefonu kapanıyormuş, o yüzden evdeki eski telefonu iş yerine götürecekmiş, ty gibi uygulamaları oraya yükleyecekmiş. Ama kendisi de hiç öyle bir tip değil, kafasını kaldırıp bakmaz ki, zaten çok cimri. Kafam karışık, lütfen düzgün cevaplar verin, ne yapmalıyım

Güncellemeler
3 ay
Ya biraz ciddi olun. Ben birini aramıyorum sadece dışarıdan fikir almaya çalışıyorum
Kocam beni aldatıyor olabilir mi, Trendyol siparişleri ve gizlilik sizce normal mi?