Kardeşim nişanlımı kıskanıyor olabilir mi, bu toksik kıskançlıkla aynı evde nasıl başa çıkılır?

Ben nişanlımla sevgili olduğumdan beri kardeşim bana düşman oldu ve karakteri bozuk biri oldu bir gün tartıştık ve sevgilime ablamın senin hakkında dediklerinden haberin var mı diye sordu şaşırdım çünkü birbirimizle ne kadar tartışırsak tartışalım asla başkalarına sırlarımızı açmazdık sonrasında sevgilim de beni tehdit ediyor oluşunu anlayıp onunla tartıştı ablanla ilgili nasıl böyle konuşursun diye. Kendisi böyle bir cevap beklemeyince şok oldu ve ağlayarak gitti ama tabii ki sevgilim o sıra sordu aramızda hallettik. Eve gittiğinde beni tehdit etti bizim ilişkimizi söylemekle bitireceğini düşündü ama tam tersine ben ilişkim olduğunu ve evlenmek istediğimi söyledim sonrasında aynı odada kalırken benim onunla odada konuşmamdan rahatsız olduğunu söyledi sonra ses atmamdan rahatsız olduğunu söyledi yani onunla ilgili her şeyden bana kin besledi inanın karakteri o kadar değişti ki kendisini kardeşim olarak bile göremiyorum. Şu an da zamanında gittiğim tatile tehdit ediyor ne yapabilirim kendimden uzak tutmak istiyorum ama aynı odadayız işte olmuyor

Kardeşim nişanlımı kıskanıyor olabilir mi, bu toksik kıskançlıkla aynı evde nasıl başa çıkılır?