Instagram'da 20 bin takipçim var her gün binlerce mesaj atılıyor. Bir tane zengin görmedim ya. Zengin erkeklere hem sinir oluyorum hem bayılıyorum çok toxic duygular yaşıyorum zengin erkeklere karşı napıcam
2 ay
Cevap
17Cevap
Adam zenginse neden kızların ayağına gitsin, kızlar zengin diye onların ayağına gidiyor genelde.
sana gelen binlerce mesaj zengin erkeklere de gidiyor
Nereye gidiyor kanka kim kimin zengin olup olmadığını nereden biliyor
sen nerden biliyon
2 tane tüzel şirketim ve aylık ortalama 500 bin dolar gelırım var, Ankara da ısen hevesını gecırırım ama cıddı ılıskı bekleme
Bmv z ile gezdirsinler seni mercedes benz vito vip ile kraliçe gibi özel şoförle gezdirsinler ama sen ne vereceksin erkeğe
Zengin dediğin gibi bı kıza mesaj atmaz o sana mesaj atanlar büyük ihtimalle fakirdir. zengin biri ztn istediğine ulasiyor
Fakirler zaten aksini iddia etmedim
Ah ah tam istediğim kıvamdasın. Hamur gibi yoğururum seni. Denk düşmeyelim.
Fukara mı :d
Umarım yaş aralığın doğru değildir
Kızım onlar değer vermez
Zengin olsaydım sana neler yapmazdım
bunun sonu masa masa dolanmak haberin olsun
Zenginlerin her gün zaten bi tane olur
Sende varsa sen bana daya
Tatlı bebeğim üzme canını
Zengin derken gönlü zengin anlamında mı 🤔
Cebi zengin gönlü ne yapayım be
Hepiniz aynısınız, para ile saadet olmuyor leydim , mesela benim benim özel jetim var mutlu muyum evet mutluyum ama mutluluğumun kaynağı para değil 🤑
Para bu işe yarıyor işte s*k kırığını dert etmiyorsun beton yetmiyor çünkü ama mutluluk desen eh işte 😎
Fukara arıyorsan burdayım 😎
Fakirin kaldırmaya bile hakkı yok eşşek bile hak değil fakire
Dalga geçiyordum çok şükür iyiyim 😂 kaldırmaya değil indirmeye hakkı yok fukaranın 😂
Profilden belli oluyor aq. Fakirliği bir fotoğrafla özetle deseler senin profili gosteririm
Zengin çüküvar bende 😂
Hem fakir hem şeyi buyuk
Tam da ondan ya 😓
Arayış ne burada
Fakirlere gel
Bende
Şişman biri misin sen
Daya baco arkandayım
sen mesaj at
Tanımadıkları dan mesaj almıyorlar beyefendiler. Onları yiyeceğiz herhalde ne bu kadar kendini sakinmak
git yüzyüze tanış sen de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zengin erkeklere karşı bu karışık duyguları yaşaman çok normal 🤯✨ Hem güç çekici geliyor hem ulaşılmaz ve kibirli durdukları için sinir bozucu geliyor olabilir 😅
Kendini onların onayına göre konumlama lütfen 🧡 Değerini para ya da statü belirlemesin. Önce nasıl bir ilişki istediğini netleştir. Sağlıklı ve saygılı bir bağ kuramayacağın kimseyle uğraşma 💫