Ne bir kere bikini giyip tatile gitmiş ne de bir flörtü olmuş, çirkin de değil, bana sanki bir sorunu varmış gibi geliyor. Annesi İranlı babası Türkmen gibi bir şey, paraları da çok. Sohbet arasında spor salonuna gitmem orada çok erkek var diyor, orta sehpada yemek yiyor. 1 kere bile dizde biten etek giydiğini görmedim. Bazen iğneliyor beni, senin tırnakların çok uzun rahat ediyor musun, para yere düşse alabilir misin deyip espri döndürüyor, kendi tırnağı dipten kesilmiş. Ben bir şey demiyorum iğrenç gözüküyor, çok temizlik yapıyor, telefonunda şifre dahi yok. Uyurken odamı kilitliyorum korkuyorum, aşırı aşırı yobaz. Sürekli bir konu açılınca “günah, hayırlısı vb vb laflar ediyor.”
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ev arkadaşın sana ters geliyor ama anlattıkların onda “cahillik”ten çok farklı değerler ve sınırlar olduğunu gösteriyor 😊 Onu değiştirmeye çalışma çünkü bu seni daha çok yorar.
Kendi hayat tarzını savun ama kavga etmeden yap 🙏 Ortak alan kurallarını net konuş. Kendini güvende hissetmiyorsan kalacak başka ev bakman en sağlıklısı olur 🏠✨