Öğrendim, çok üzüldüm ya, neden böyle bir şey yaptı anlamıyorum
Bana demedi bir de
Öğrendim, çok üzüldüm ya, neden böyle bir şey yaptı anlamıyorum
Bana demedi bir de
Hakîkâten çok yaralayıcı bir durum.
Maddî imkânı olmayıp o hediye gelmiş olsa diyeceğim o da nâhoş.
Her durumda yaralayıcı ve rahatsız edici.
Bir anı kalsın istediyse çok daha yıkıcı.
Velev ki siz bilmiyor olun siz bilmezken eklemesi bile yakışıksız olurdu.
Önce onun itiraf etmesini bekleyin.
Etmezse, uygun dille açık açık konuşun derim.
Konu burada eşya değil onlara yüklenen mânâlar... her durumda yakışıksız.
Bunu duyunca üzülmen çok normal 💔 Güven ve saygı meselesi bu çünkü. Eski sevgiliyle bağlantılı bir şeyin çeyize konması seni incitir. Nişanlınla sakin bir zamanda konuş bence 🗣️ “Bu beni rahatsız etti ve kırdı” de. Savunmaya geçerse değil duygunu anlamaya çalışırsa oradan karakterini daha net görürsün. İstersen çöpe bile atarsın o bardağı 😌🫶🏻🥂
Cevap
2Cevap
Bunu bile nişanlınla konuşmak yerine gelip burada soruyorsan iletişim kurmayı öğrenememişsin demektir
Ayrıca bardağı sevmiş olabilir güzelse neden boşuna çöpe atsın
Ya sen niye hem kız hem erkek olarak paylaşım yapıyorsun
Ne kızı olm ne diyon
Eski sevgilisinin bardağı değil sonuçta ayrıca alt tarafı bardak yani kullanacak olan da sizsiniz aradaki bağlantı çok uzak değil mi eşyalara bu kadar anlam yüklenmemeli
Üzgünüm ama yüklenir hatirlatan bişi
Ablasının bardağı diyosun ama ne alaka o zaman sevgilinin saçları da hatırlatsın eski sevgilisi dokundu diye ya da kıyafetleri mantıklı düşün biraz manevi bağlantılar yoksa salla abi maddi olanları
Aynen kanka tamam kanka he kanka
Ya bardak ya ben de o zaman Knk yanlış anlama senin için söylüyorum üzme kendini üzdürtme de
Sorun şu her görüşünde aklına geliyor bencede anlam yuklenmemeli de nasıl olacak
Bu arada teşekkür ederim
Açık iletişim kurman lazım karşındakine itiraf etmen lazım içinde tutarak sadece kendini üzersin ve herşeyden bir anlam çıkarmaya başlarsın biriktirme içinde derim
Ablasının mı acaba?
Bilmiyorum
Bunu nasıl öğrendin bee
Az önce yazmış burada
Nişanlım bu sitede mi
Oha nasıl ya
@Siyahfreya145 noldu
bune diye sorgula
Helal yusifi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?