Abimin nişanlısı aramızı bozdu?

Öncelikle merhabalar. En başından başlıyorum biraz uzun olacak kusura bakmayın lütfen. Abim yurtdışı da çalışıyor ve aramız çok iyiydi abimiz bizi hiç bırakmaz diyorduk ve abimde öyle diyordu. Biz çok küçükken anne babamız ayrıldı ben birbirimize çok daha sıkı bağlandık Ta kii nişanlanmadan önceye kadar. Nişanlısı üniversiteden sınıf arkadaşı ama abimin o zaman sevgilisi vardı kız bu yüzden bize geldiğinde o beni hiç farketmedi diye ağladı. Herneyse devam edeyim abim yurtdışından gelmesine yakın o kızla konuştuğunu söyledi ve geldiği gibi memleketlerine gittik (yaşadığımız yerden 8 saat sürüyor) ve üniversiteden sonra ilk kez istemelerinden 1 gün önce gördüler birbirlerini. Sadece tanışacaktık. Bizim otelden evlerine gitmek için çıkmamıza 30 dk falan kala kız aramış ve yüzük takalım annemler diyor isteme olsun diye. Bizde o esnada dayım ile konuşuyorduk istemeye gelirken sende gelirsin sen istersin dedi babam ama babama nasip oldu. Neyse gidip yüzük aldılar abim kızı evine bırakıp bizi otelden aldı ve evlerine gittik. Babam kızı istedi isteme oldu teyzesi annesi ve gelinimiz mutfağa gittiler geldiler ve dediler ki ee altınları konuşalım biz 7 tane istiyoruz başkada bir şey istemiyoruz bu arada kızın teyzesi kuyumcu dükkanı gibiydi. Bizde tamam dedik. Annesi dedi ki ama bizim bir tane oğlumuz var insanlar demesin ki babamın adını söyleyip gelinine şu kadar bilezik takmış siz yapabildiğinizi yapın dedi. O akşam benim erkek arkadaşımdan açıldı konu isteme olmadan önce daha ben düğün bence gereksiz o parayı kocamla tatilde harcarım ya da evimin eksiklerini tamamlarım dedim anneside dediki sen sevgilini düşündüğün için bende hayır ben istesem istiyorum diyebilirim ama ben kendim istemediğimi söylüyorum dedim kadın beni kızımın düğünü olucak dedi bende o beni ilgilendirmez ben kendim düğün istemiyorum dedim yine bizim düğün olacak dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse biz otele gittik ertesi sabah kahvaltı yapıp yola çıkıcaz. Kızın annesi hem diyor ki çok acele her şey çok hızlı oldu falan diye ama kendileri yüzük takmak için aradılar. Abim evlenince yine yurtdışına gidecekti eşini de alıp ama düğünü 1 sene sonra demiştik. Kızın annesi karşı çıkıyordu. Neyse yola çıktık sonra ben nasıl güvenicem tanımadan diyen annesi 1 hafta sonra abimle kızı bir kaç günlüğüne tatile gönderdi.
Abimin nişanlısı aramızı bozdu?