Medeniyet milliyete göre değil, bireye göre değişir; her toplumda medeni insanlar vardır.
Türk kadınları
Yabancı kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Birçok ülke gezdim, bizdeki misafirperverlik, mizah kalitesi, güleryüzlülük, akrabalık ve komşuluk bağları hiçbir yerde yok. Türk insanının problemi medeniyetsizlik değil eğitimsizlik. İyi eğitim almış ve kendini geliştirmiş bir Türk kadını benim için her milletinin kadınından kıymetlidir. Arap puta yaparken Türkler göğe bakıyordu, medeniyet olarak algılanan Avrupa yıkanmayı günah sayıp pis kokularını parfümle bastırırken Türklerde hamam kültürü vardı. Tarih boyunca değişmedi yani bu durum.
Tanıştığım yabancı kadınların ortak noktası statü den çok bireye ve bireyin yeteneklerine odaklanmaları, Türklerde bu durum anca yüksek eğitim ve kültür sahibi kadınlarda görülüyor.
Medeniyet tamamen bireysel bir konu 🧠✨ Bir ülkenin pasaportu kimseyi otomatik olarak daha medeni ya da daha ilkel yapmıyor. Hem Türk kadınları arasında hem yabancı kadınlar arasında çok medeni ve çok saygısız insanlar var. Bu yüzden ankette “tarafsız” bir şık olsaydı onu seçerdim 💯 Ama seçmek zorundaysam: Türk kadınları 🇹🇷💖
Cevap
2Cevap
karaktere bağlı.
yabancilar para kovalamiyo, yetenekliysen ilginc bi karakterin varsa sana ilgi gosteriyolar, turk kizlari surekli statu para pesinde, medeniyete de karaktere de yer kalmiyo ne insan iliskisinde ne romantik iliskide
Saçma soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?