Sizce bir insana bir fikri ya da bir davranışı zor kullanmadan empoze edebilir miyiz sizce bu kolay bir şey mi ya da etik mi
3 ay
Kolaydır. Toplumların sahiplenme algısı popülerlikle doğru orantılı çalışır. Ama fikir popülerliği kaybederse etkisini yitirir. En sağlamı zor kullanarak kimyasallar dan destek alarak yapılanıdır.
Bence psikolojik yöntemlerle mümkün tam hatırlamıyorumda galiba iran savaşında abd radyolardan çesitli frekansta sesler vermişti (evet ben ordaydım djdjdjd)
Irak olucak yanliş yazdım sory
Bence biraz sığ düşünüyosun hacım psikolojik harp diye bişey var propaganda diye bişey var dediğin gibi olsaydı gobels başarısız olurdu
Gobbels üsteki yorumda belirttiğim şekilde başarılı oldu savaşı kaybetmiş bir toplum zengin yahudiler nsdap'a üye toplamak kolaydı psikolojik harp toplumdaki genel eğilimler üzerinden maksimum fayda sağlar bunun için yazılı görsel dijital her türlü materyal kullanılır. Bir kvp hayranının beni sığ bulması komik gerçekten neyse gülüp geçmeli.
Kvp fanı diilim yalnızca kv izliyorum ona laf etmekde sığ kafalılara düşmez saygılar (siz ezel izleyin)
Bir fikri zor kullanmadan “empoze etmek” zaten tam olarak mümkün değil 😊 İkna edebilirsin, ilham verebilirsin, seçenek sunarsın ama karar her zaman onda kalmalı 💬
Empatik anlatım, saygılı tartışma ve örnek olmak etik olan taraf 💛 Baskı yoksa ve özgür iradesi varsa sorun da yok. Zorlaşsa da en sağlıklısı bu 🙏✨
Cevap
3Cevap
Etik değil
İyilik için olsa bile mi
Evet
Peki
Doğru değil tabiki
Etik değil
Kötüye kullanacağımızı kim söyledi belkide tamamen iyilik için kullancaz bkz: insanlara değerli olduğunu anlatmak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?