Toplum içerisinde, otobüste bankada hastanede metroda restoranda alışverişte kadınlara kızlara öncelik vermek gerekir mi? Erkekleri bekletip kadınlara öncelik vermek doğru mu?
2 ay
Toplum içerisinde, otobüste bankada hastanede metroda restoranda alışverişte kadınlara kızlara öncelik vermek gerekir mi? Erkekleri bekletip kadınlara öncelik vermek doğru mu?
Sırf kadın olduğu için birine otomatik öncelik tanınmasını doğru bulmuyorum. Öncelik, cinsiyete göre değil ihtiyaca göre olmalı. Yaşlı, hamile, hasta ya da gerçekten zor durumda olan birine yer vermek zaten insani bir davranıştır. Nezaket kişiye göre gösterilmeli, cinsiyete göre değil. Sırf kadın olduğu için ayrıcalık tanınması fikri, boş bir düşünce bence.
En mantıklı yorumu yaptın :))
Teşekkürler. :))
Yani adam olan bu soruyu sormaz zaten
Ben adam değil miyim yani şimdi :))
Altındaki ile olunmuyor o kesin.
Altımdaki dediğin şey ne?
Terliklerin siyah deri dede terliği giyen mi kaldı hay Allah akıl işi değil yay
Yahu
Kendine çok iyi bak olur mu :))
Duygulandım len
Ağlama üzülürüm :))
Sen ağlama
Ben gülüyorum :))
Güzel kızım:) Sıcak torba koy:) Kızım:)
Sıcak torba ne için güzel kız :))
Hayır
Kadın olarak beni şaşırttın :))
Her zaman eşitlik ve doğrudan tarafim kadın ya da erkek olmasi farketmez hak neyse ooo
Gerçekten tebrik ederim
Eyvallah olmasi gereken bu zaten
Teşekkürler
Rica ederim
Toplumda saygı ve nezaket herkes için olmalı 😌 Kadın olsun erkek olsun yaşlıya hamileye engelliye yorgun olana öncelik vermek daha doğru ve adil 🧓🤰🧑🦽 Erkekleri bekletip sadece kadına öncelik tanımak da adaletsiz olur. İnsanlık hali önemli. Kim daha zor durumdaysa ona öncelik vermek en güzeli 💙
Cevap
6Cevap
kadınlar önden
Diyorsun
Sadece yaşlı ve hamilelere yaparım o dediğini
Evet o zaten yapılmalı
Ben astımı olan bir kıza yer verdim "gerek yok hödö hödö" üstüne bi küfür yemediğim kalmıştı bu coğrafyanın kadınlarına iyilik yaramaz
Sen kaba insana denk gelmişsin
Hyr çoğu bu kafada emin ol
Değil feminizmi savunuyorum herkes eşit olmalı
Feminizm kadın üstünlüğünü savunuyor zaten
ğwpedşdşld ebu cahil ya keke
@ozankarakum
Yoo Eşit hak ve fırsatları savunuyor
Yanlış biliyor olabilirsin :))
Evet.
Peki bu ayrımcılık olur mu sana göre
Hayır, eşitlik olur
Ama erkek beklerken sen geçiceksin. Nasıl eşitlik olucak? :))
Yok yoksa tepemize çıkıyorlar
Nasıl yani
E et
Bu ayrımcılık olmaz mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?