Gizli birikim yapmam gerekiyor eşim sürekli biriyle mesajlaşıyor inkar ediyor ailede yok zaten destek olacak ben de birikim yapıyorum ve sonra boşanma davası açacağım şu an bir şey de yapamıyorum sizce doğru mu birikim yapmak
3 ay
Gizli birikim yapmam gerekiyor eşim sürekli biriyle mesajlaşıyor inkar ediyor ailede yok zaten destek olacak ben de birikim yapıyorum ve sonra boşanma davası açacağım şu an bir şey de yapamıyorum sizce doğru mu birikim yapmak
Cevap
23Cevap
Birikim olmadan boşanma tabii ki. Ayrıca bu birikimin üzerine tazminat ve nafaka alıcasınız..👍
Nafaka nasıl alim çocuğum yok benim
Sizin avukat yine de talepte bulunsun 👍
Birikim yapmak iyi ayrıca mümkünse kendi paranı da kazanıyor halde ol. Böylece elini masaya vurup rahatça kalkabilirsin.
Boşanmak için biriktiriyor isen sorun olmaz ya
Evet aile yok arkamda ondan dolayı aile olsa çeker giderdim çoktan
Zincir markete falan giremez misin bir iki aylığına maksat 3-5 kuruş paran olur , gerçi bu seferde kocan denen herif çökebilir paraya Allah sabır versin.
Calişiyorum şu an ben ama yeterli olması için artık vermeyip birikim yapmam gerekiyor
Ya gidecek bir yerin olması lazım ya da bir birikimin aksi halde ortada kalırsın
Onun için birikim yapmam gerekiyor boşandı da olan ona oldu dememesi için
Aynen öyle
Peki siz olsanız evinizdeki olan eşyaları birlikte alıp Ödemiş olsanız ve cevizleriniz de alırmıydınız ayrılırken
Ceviz mi
Telefon yanlış düzeltmiş😃çeyiz yazmıştım
Anladım 😂 yani birikim şart yoksa sokakta kalırsın en az 2-3 ay geçinecek paran olması lazım bir eve geçtiğinde yemek falan alabilmende gerek bide o ara iş falan bulursun sonra yaşamaya devam edersin ama işte o duruma varabilmek için ilk önce para biriktirmen gerekiyor
Çeyizde ne var bilmiyorum ondan pek bir şey diyemiyorum
Kızın yapması gereken herşeyi aldım birde eşyalar yardım ettim mobilya falan evet beni biraz idare etmek duruma gelmem lazım ev tutcam evde boş olucak ben zaten eşyalarım bazıları açmadım açmadıklarım ablama koycam
Kendini sağlama Alman lazım kadının güvencesi mehir dir aslındada onuda kim vercek
Nerden biliyorsun mesajlaştığım arkadaşıysa? Çocuk var mı
Değil saklıyor çünkü
Belki bayan arkadaşı aldatma olmayabilir çocuk var mı
Olucaktı ama kaybettim bebegimi sırf birikim yapacağım o bebeğe hiç üzülmedi ya daha telefonla oynadı onun için yine boşanacam
Yuh beee çocuğuna üzülmez mi insna
Ben unutamadım atlatamadım zaten 10haftalıkta olsa bebektı sonuçta daha oyun oynadı bişey olmamış gibi davrandı dün dedim o kaybettiğimiz seninde bebegindi ama sen oyun oynadın ben ne durumdayken dedim cinsiyetini bile bilmiyorum çok üzgünüm
Çok kötğ bşr durum bu durumu bizde yaşadık ama senin bu du psikolojiden çıkman laızm
İşte birikim yapacağım sonra boşancam
Okey mantıklı
Bende boşanacagim:)) birikim de destek lazimsa burdayim
Yok Sagol ben biirikim yapınca boşanacağım
Yok sadecw belki tanişiriz diye dedim. Duzgun seviyeli bir insanimdir o nedenle yani... yaşımda 34
Kuzum bağlama yaptırsana niye kendini sıkıntıya sokuyorsun
O nasıl oluyormuş
Kendine bagla senden başkasını görmesin seni sevsin ben öyle yaptım bebek gibi hissettiriyor
Onasıl yapacam ya doğru çıkmazsa
Nasıl yaptın
Kaç arkadaşım yaptı hiç sorun çıkmadı işini bilenle yapacaksın
Yaz bana
birikim yapmak tabi harika ve en dogrusu biriktir bol bol
Parasız boşanma
Avukat bile 30bin istiyor aile olsa boşanırım hemen
Ailen yok mu
Ailem var ama sözde var baba tutmayınca olmuyor bazen bazı şeyler ondan şu an birikim yapıyorum avukatsız dava uzun sürer deniliyor anlaşmalıya yanaşmicak zaten destek olan bir ailem olsaydı asla durmazdım
Zaten tazminat istersin varsa da çocuklar nafaka
Maalesef bebeğimi kaybettim
Başınız sağolsun kendin için talepte bulunursun kusurlu kişi eşin ise bu evlilikte gerekli tazminatı alirisj
Evet kusurlu inkar etsede sağolun
Rica ederim
Sen çalışıyor musun eşin çalışıyor mu
Ben atama bekliyorum şu an geçici olarak çalışıyorum
Eşin ne iş yapıyor
Karılarla yazışıyor en iyi bildiği meslek
Şimdi sen paranı biriktir de ondan da nacaka vs almak ister misin
Çocuğum yok tazminat evet tabiki nafaka alınıyorsa onuda
Kaç yıldır evlisin
3yıldır
Evli olduğun süre zarfında taşınamaz bişi aldınız mı
Sadece maaşı var yıllardır ailesine vermiş kendisin bişeyi yok sadece maaşı yüksek
Taşınmaz aldır eşinin üstüne
tabiki doğru sömür onu bacım
Ben bide okadar destek oldum ki ona ailesin yapmadığını yaptım hak etmiyor muş ondan birikim yapmam gerekiyor aile olsa gerek olmazdı var ama işe yaramayandan
Boşanmakta kararlı mısınız
Evet napacam başka birikim yapıp kendimi kurtarmam gerekiyor
Bilmiyorum hayatınızı, ama yuvanız
Kanıtlarsan aldattığını zaten alırsın para
Nasıl kanıtlayım adam mesajları göremiyorum ki bide buna sanal kumar sitelerinden mesaj geliyor onlarda işime yarar mı
Telefonuna bir şekilde girmen lazım yoksa zor
Telefona bakıyorum bişey yok bulamıyorum
Google arama geçmişine bak eğer kumar oynuyorsa ordan görürsün silmediyse
Daha önceden oynamış yanı bunuda bilmiyordum o mesajlarda işime yararmi ismiyle atılıyor
Yani sen yine de kayıt altına al da boşanırken avukata sorarsın o daha iyi bilir
Senın durumunda en mantıklısı
Hiç bir birikim olmadan bu işe kalkışmam doğru olmaz degilmi
Olmaz. Aıle destegı yoksa ıspatlamayamazsan sıkıntı zaten. Isını gucunu bırıkımını yap sonra
İspat etsem hemen boşanırım ama edemiyorum ben biliyorum biriyle yazıştığını inkar ediyor zaten kim derki evet diye ailem destek vermez asla babam iyi biri değil bende şu an altın düşüyorken aldım buğün biriken paraya
Gayet mantıklı ozaman.
Avukat parasını biriktir en azından
Evet avukat üçretleri yüksek biraz birikim yapım
Delil toplamaya da başla
Nasıl toplucam mesajları ben göremiyorum ki telefona istediğim kadar bakım
Orasını bilmem
Kendini garantiye almadan boşanma
Gönlün nasıl istiyorsa onu yap her yol mübah
Tabiiki doğru sessiz sedasız kendi önlemini al
evet dogru yapıyorsun
Doğru tabi kimseye güvenme bu hayatta
Şu an ne kadar birikimin oldu peki
Dava aç zaten yarısını alırsın ne varsa
Birde birşeyide yok tek maaşi var
Zengin parasıyla fakir karısıyla uğraşır derlerdi demekki yalanmış:) senin züğürtun parasida yok başka karıları nasıl idare ediyormuş:)
Doğru değil
Niye adam herşeyi yapıyor aile yok arkamda duracak olsa gerek kalmaz
Çok konuştum kendisiyle
Değişen bişey olmadı aynı davranış aynı inkar etmeler falan artık okadar sinir bozuyor ki para biriktirip avukat falan tutmam lazım destek olan ailede yok ortada
Neden boşanıyorsunuz
Eşim sürekli telefonda biriyle mesajlaşıyor inkar ediyor bu durumdan sıkıldım ama aile yok destek olucak ondan birikimsiz bişey yapamıyorum
Edemedim telefondan bulamadim
Ben biliyorum farkındayım da kadınlar hissediyor davranışından dolayı birikim yapmam lazım kendimi güvene almam gerekiyor
Hayır Sagol
Bencede yap kimseye güvenme
Bence değil
Bence biriktirr ya
yap ek işe çık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güvende hissetmediğin bir ilişkide kendini garanti altına almak çok anlaşılır bir durum 💔✨
Hiçbir birikim olmadan boşanmak gerçekten çok zor olur. Gizli birikim yapmak burada kendini koruman için mantıklı görünüyor.
Ama paralelinde delil toplaman da önemli. Konuşmalar fotoğraflar tarih saat tutmak gibi 📎
Kendini suçlu hissetme bu bir ihanetin ortasında hayatta kalma çabası 🫂
Bir planın olsun barınma iş imkânı destek alabileceğin kişiler.
Kendine yüklenme duygusal olarak çok yıpranmışsın bunu hissediyorum 🌧️
Maddi olarak güçlenmen seni daha özgür kılar ve kararını daha sakin vermeni sağlar 🌿
Gerekirse bir avukatla gizlice görüş bu süreçte seni nelerin beklediğini öğren çok işe yarar ⚖️
Kalbin kırık ama aklın gayet yerinde. Birikim yapmak bu noktada bence yanlış değil tam tersine kendini korumak 💚