arkadaşlar lütfen yardımcı olun 2 senelik bir ilişkim var ve daha öncesinde başımdan geçen bir evlilik ama sevgilim daha önce evlenmedi ve beni bütün ailesi tanımaişna rağmen herkes bekar bir kız olarak biliyor üzerimde böylemi bi yalanla yaşıyorum ve ben artık evlenmek istiyorum ama erkek arkadaşımla konuştuğumuzda daha zamanı var bişiler unutlsun diye geçiştiriyor
beni çok sevdiğinden eminim ama ben artık evlenmek istiyorum onunla bir yuva kurma konu evliliğe nasıl ikna edcem lütfen yardımıc olun
not:şunu da belirteyim benimle oynamadığında neminin çünkü onun aileside benim ailemde ilişkimizden haberder yani herkes bütün detayları bilmesede herkes bizi biliyor ama dediğim gibi bir sorun var onun ailesi beni bekar birisi olarak tanıyor
beni çok sevdiğinden eminim ama ben artık evlenmek istiyorum onunla bir yuva kurma konu evliliğe nasıl ikna edcem lütfen yardımıc olun
not:şunu da belirteyim benimle oynamadığında neminin çünkü onun aileside benim ailemde ilişkimizden haberder yani herkes bütün detayları bilmesede herkes bizi biliyor ama dediğim gibi bir sorun var onun ailesi beni bekar birisi olarak tanıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer