Bugün itibariyle hesabımı kapatıyorum. Burası benim için zamanın geçtiği , kafamı dağıttığım , bazen güldüğüm az da olsa dost kazandığım iki kelam sohbet ettiğim bir yerdi. Ama artık bir süre ara vermek iyi olacak diye düşünüyorum. Varsa istemeden de olsa kırdığım üzdüğüm olduysa afola. Burasını övecek değilim. Az da olsa iyi insanlar ve dürüst insanlar ve sohbeti güzel insanlar tanıdım. Kendinize iyi bakın , hoşçakalın , esen kalın. Sağlıcakla ….
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kendine iyi bak güle güle.. ama kapatma istersen fikrin değişir ya da sıkılırsan geri gelirsin çünkü.
Yok ara veriyorum barış. Şu süre zarfında biraz kitap okumaya ayırıcam vaktimi. Hesabı dondurucam. Olur da bir gün fikrim değişir gelir yine bakınır varsa dost arkadaş iki sohbet ederim. Sadece biraz uzaklaşmak iyi gelecek.
Senin kararın tabi ki de. ama hesap dondurma süresi 7 gün 7 günden sonra tamamen silinir bilgin olsun
Nasıl yani. Mesela şu an kapatsam siliniyor mu.
normal çıkış yaparsan hiç bir şey olmaz. ama ayarlardan hesabı sile basarsan 7 gün boyunca dondurursun 7 gün sonuna hesap silinir ama 7 gün içinde tekrar açarsan yani giriş yaparsan bir şey olmaz
Normal çıkış yaptığım da o zaman bana kimse yazamıyor edemiyor değil mi. Yani sonra yazdım cevap vermedin olmasın yanlış anlamasınlar diye soruyorum.
yazabilirler normal çıkış yaparsan. ama dondurursan yazamazlar ama onun da süresi 7 gün işte sonra siliniyor hesap tekrar girmezsen
Şimdi çıkış yapsam. Samimi arkadaşlarım var gerçi söyledim onlara uzun süre girmicem diye de işte mesela yazan olur ben olmadığımdan cevap gelmeyince aram bozulmasın. O zaman tek tek yazmak gerek. Teşekkür ederim.
Rica ederim yaz haber ver bence
Tamam teşekkür ederim. Yazdım. Geri dönüş bekliyorum görmemişlerdir onlar.
Aa yeni takiplesmistik arkadasim niye gidiyosun
Uzun süredir buradayım. Ve gözlerimi etkiliyor telefondan uzaklaşıcam bir süre. Ve bu sürede yatmadan önce kitap okuma alışkanlığı yapmak istiyorum. Yazılar yazıyorum demiştim ya. Tekrardan yazılar yazmaya başlıcam. Bunun için kitap okumaya başlamam lazım. Burada da ister istemez çok vakit geçiriyorum ve gözlerimi çok etkiliyor. O yüzden böyle karar aldım. Teşekkür ederim ama böylesi iyi olucam çünkü yorulduğumu fark ettim.
Kitap okurken de gozlerin bozulur gozluk kullan bari gecmis olsun onemli olan iyi olman tabi.
Öyle değil. Gözlerime ışık zarar veriyor. Kitap zaten 1 saat okucam. Okuduğum kitaplar da ağır romanlar genelde. Psikoloji üzerine olacak. Kitap ben hızlı okuyan birisiyim. Hani yormuyor beni.
Guzel o zaman keyifli okumalar diliyorum sana 😊
Teşekkür ederim. En azından 2 hafta 1 ay olmam ya ama sonra tekrardan bir yazarlık vasfımla giriş yaparım 😂
Sen geldiginde ben de gitmis olurum büyük ihtimal çünkü ben de sıkılmaya başladım 😄
Hahaha sarmıyor değil mi. O değilde hani gerçekten pek böyle doğru düzgün insan çok az. Heleki kadınlar için. İki kelam sohbet etsen hemen farklı algılayanlar oluyor 😂😂
Böyle ultra lüks zor sorular sor geldiğim de yazar diliyle cevaplıyım 😂 şu an ancak adam diliyle cevaplarım 😂
şu an 5 yaşındaki yeğenim ikra namaz kılıyor. Yeminle görsen kahkaha atarsın 😂 eşarp felan giydi etti. Namaz kılıyor yandan yansan bana bakıyor 🤣😂😂
Yaaa yerim onu 😂😂
Ahahd benim mantikli sorular bu siteye agir gelir o yuzden buraya uygun takiliyorum
Hahaha valla gül gül öldüm. Birde namaz kılarken çaktırmadan bana bakıp gülüyor ya koptum orada 😂 hahaha ne sorusu bu be ahiret mi 🤣
🤣🤣hayir be mantıksal sorular iste. burada dogru duzgun soru sordugunda pek tinlayan olmuyo. Kimse kafasini yormak istemiyo cunku herkes gırgır pesinde
Valla ben öyle sorular arıyorum 🤣 hatta engellediklerim oldu. Hep saçma sapan sorular oluyor. Mesela şöyle soru vardı hala unutmuyorum. Annem bana akşam gelirken fırına uğra dedi ne demek sitesi dşye 😂
Valla ben öyle doğru düzgün pek soruya denk gelmiyorum. Ama gelirsem de hemen cevap yazıyorum. Hani espiri tarzında sohbette ederim. Ciddi konuda ciddi de olurum. Ama böyle güzel hani mantıklı sorular görünce daha bir mutlu oluyorum. Çünkü şükür diyorum adam gibi soru soran oldu diye. Bende işte verebileceğim cevabı veriyorum.
Ya onlar troll. Bazen eglenceli oluyo trollemek ben de yaparim ama bu kadar sacmasini değil tabi😂
Guzel sorulara denk gelmek artik imkansiz gibi
Haha valla ben öyle soruları görmemek için emgelledim düşün yani 😂 hani artık trol felan fark etmez ben görmüyorum 😂 ama güzel sorular olursa gerçekten görebileceğim en mantıklı cevabı da yazarım. Tabiki de fikrim düşüncem ve bilgim varsa. Çünkü , mesela dikkat ediyorum , dediğin gibi burada düzgün soru soran da yok cevap veren de. Herkesin amacı farklı. Afedersin her şeyi geçtim de sohbet etmeyi iletişim kurmayı bilen de pek yok.
Geneli ruh hastası zaten normal 3-5kisi kaldik hala mantikli soru diyosun 😂
Mantıklı soru sen diyorsun 😂 ben cevap veririm diyorum 😂 valla bak bir ara ne düşündüm biliyor musun. Burası reel hayatın fragmanı olsa hani trol sorular dahil. Gerçekten aklımdan geçen tek şey. İnsanlar bu kadar mı saf yoksa canım mı 😂🤣 valla iyi ki erkeğim dediğim yerlerden biri burası 😂 ruh hastalarını sizler tanıyorsunuz biz biliyoruz 🤣
Zaten reel hayatin bi tarafı degil mi burası da? Disarda yolda karsimizdan gecen 10 kisiden 2si bunlar gibidir farkedemiyoruzdur ama burada hepsini rahatca gorebiliyoruz keske reelde de alınlarında ben sapigim, ben m4lım vs yazsa da uzaklassak😂
Valla söylediğin de haklısın ama 10 da 8 i böyledir bence 😂 ama profesyoneller. Gerçek kimliğini iyi saklıyorlar 😂 öyle bir şey bir hayal ettim de , düşündüm alnında ben malım diyen biri ile aynı ortamda olduğumu ve ciddi ciddi ortamda sohbet ederlerken ben o yazıyı görürsem kahkaha atarım ben tahminimce o ortamdan kovulurum 😂😂
Hadi mallık , saflık , veya çakallık neyse de. İnsanlar bunu az çok anlayabiliyor da. Sapıklık maalesef farklı bir boyutta.
Neyse benden bu kadar. Kısa sürede de olsa seni de tanıdığıma memnun oldum. Gerçekten böyle çok konuşamasakta sohbeti güzel , akıcı ve espriden anlayan bir mizahı olan birisisin. Tanıdığıma memnun oldum. Hesaptan çıkayım ben vakit geldi. Ama bugün bir şey daha gördüm ki aylardır samimiyet kurduğum insanlar bile kolayca hoşçakal dedi. Tuhaf şeyler şaşırdım açıkçası. Demek ki insanları giderken de tanıyor muşuz. Kal sağlıcakla , Allah a emanet. Olur da gelirsem burada olursan o vakit yine iki kelam sohbet istişare ederiz. 🤲
Ben de seni tanidigima memnun oldum kendine guzel ve iyi davran. Döndüğünde tekrar sohbet ederiz umarım guzel insan😊
Senin kararın bize bi şey demek düşmez . Gönlünce olur her şey umarım
Teşekkür ederim 🤲
✨✨
Dursun arada girersin yine
Evet siliniyormuş çıkış yapıcam
gitmek gururdur
Gözlerimi yoruyor kardeşim. Burayı bırakıp kitap okumaya başlıcam. Birde yordu sanırım uzaklaşmak iyi gelecek.
en iyisi
Hoşçakal..
Teşekkür ederim 🤲 sanırım donduramıyoruz siliniyormuş barış öyle dedi. Çözemedim.
Öyle mi dersin