Yok ben 30 umda evlenecem, yok ben akademik kariyer yapacam, yok ben erkeklere olan güvenimi kaybettim falan. Düzgün erkek kalmamış diyorsunuz da sizin de aklı başında olanınız kalmamış
3 ay
Haklıyız
Aman aman bi tek siz haklısınız.
Knk sende abartma illaki vardır evlenmek isteyen kiz
Valla çoğu atanayım da kendi paramı kendim kazanayım derdinde. Yaş 30 35 olunca da ne kimse suratlarına bakmıyor
İyi yapıyorlar bir kahve icinve arkasından benim paramı yedi demesini biliyonuz
Siz suçu bizde buluyorsunuz bizse sizde buluyoruz. Olan o güzelim genç yıllara oluyor. Hep aldatmalar, boş vaatler, karşı cinse lanet okuyup onlardan tiksinmiyle geçiyor
Kusura bakma ama erkeklerin %80 ya aldatıyor ya olgunlasmamis oluyor kadınlarda hakli olarak evlenmek istemiyor
Tamam aldatma işi arttı. Kadınlarda da düzgün edepli birini bulmakta zorlaştı. Bunu kabul et yani. Ama böyle bir şey var diyi hayata küsüp hiç evlenmemek olur mu ya. Cinselliği falan geçtim bak, insan yalnızlaşıyor 30 larında. Bu acıyı en çok kızlar yaşıyor. Bak twitera 30 geçmiş nice mız pişmanlıklarıyla twitterı günlük gibi doldurmuşlar
Ben sana haksizin demiyorum ki evet malesf kadinlarda düzgün birinu bulmak zorlasti ama insan guvenini kaybedince bir daha cok zor kazaniyor mallesf.
E yoruma kendini savunurak girdin. Çoğunuz da öyle başlıyor sohbet. Herkes böyle ket vurmuşsa kendine, e doğru kişiyi nasıl bulacak. Ya da sizi buydu diyelim doğru olduğunuzu nasıl bilecek
Sana bir şey diyeyim mi sen büyük ihtimalle hiç aşık olmamissin karşındaki ne kadar yanlış olsada mallesef sevince gözü bir şey görmüyor illa onu istiyor yanlış olduğunu bildigi halde o yüzden sen doğru birini aramayı bırak sende dogruysan elbet bulur aşık olmadığın sürece 😀
Bak ben aşık olacaktım ama inanır mısın biri evli çıktı, biri melankolik psikopat çıktı, ne bileyim. Hari evliliğe küsüp kimseyi istemesen olmaz gidip birini arasan bu sefere çok duyguların kırılıyor. Kızlar loveboming, ghostlama falan ne varsa yapıyor m*al gibi duygularımızla ortada kalıveriyoruz
Abi naptın ya yanlış insan secimimde kapisiriz ahhs
Ne abisi bak bende 25 yaşındayım. Valla artık kızlar da yarı yolda bırakıp çekip gidiyorlar. Tek nedeni de o yalnız yaşayan kişilerin verdiği süslü güzel mutlu hayat tarzları. Gerçekte de öyle yaşamıyorlar zaten
Eskiden kızlar için tek rota evlilikti ama şimdi seçenek çok 🎓💼💕 Bu da kötü değil aslında. Kariyer istemesi ya da geç evlenmek istemesi evliliğe düşman olduğu anlamına gelmiyor. Birçok kadın güvende hissetmek istiyor ve yaşanan hayal kırıklıkları da güveni zedeliyor. Sen de öfkelenmek yerine anlamaya çalışırsan daha sağlıklı ilişkiler kurarsın 💬🙂
Cevap
2Cevap
Yok istemem aman aman anneci i aldatan aklı fıkrı sekste olup gözü dısarda olan adamlar dolu etraf atanırsak daha belki
Hadi diyelim dediğin erkekler de var. E bak etrafına düzgün kız mı kaldı ortada. Yarı çıplak geziyorlar ya. Evlilik dışı cinsellik yaşayıp ondan sonra hayata küsüyorlar
Sana ne 30 yaşına kadar koca mk bekleyecek erkekler mi temiz giyime laf etmiş Embesil istedikleri gibi giyinir sen de önüne bakacaksın kenşne göre birini bulursun ama onu da mutlu etmezsin aen evde kalmış kart
Bi sktr git yaşın gelmiş 30. Kimse bakmıyor suratına. Hayattın gerçekleri tokat gibi yapıştırıyor suratına
Kocaya ihtiyacım yok istesem elli kişi kapımda ama senşn gibi işsiz güçsüz cahil Abaza elli kişi dertsiz başım rahat git ötede havls
Sen bu kafayla bi adam bulamazsın. Bide nasıl inkar edip üste çıkmaya çalışıyor. Hep siz zehirlediniz hemcinslerinizi.
Bence oldukça haklılar. Bu platform da vakit geçirip, kadınların neden erkeklere güveninin bittiğini çok net anlayabilirsin.
Değil mi ya
evlilik isteyen yuva kurmak isteyen kadınlar var fakat onlara da siz bakmıyorsunuz çekici gelmiyor size
Neredeler bunlar ya, gerçekten evde oturup çeyiz mi diziyorlar ne yapıyorlar. Ben tutupta iç çamaşırı ile milletin içinde yarı çıplak gezen kadını eş mi alırım sence. Bu tip kadınlar kocalırına viking boynuzu tatar adamın ruhu bile duymaz. Bak yemin ediyorum dediğin bi kız çıksın karşıma onu kaybetmemek için elimden gelen her şeyi yaparım. Ama yok işte
Görücü mü bekliyorsunuz
Yaşınız doğru mu
Çok haklısınız. Temelde güven kalmadı. İnsan kaybetmeyi göze alıyor artık. Sonuçta başka birini bulması an meselesi. Onu bırak şuna al diye diye artık ciddi düşünmekte istemiyor hevesi kırılıyor. Güven kalmıyor
Evlilik kadına zor çünkü
Neden zor olsun. Böyle tek başlarına yaşamak daha mı iyi oluyor
Ya kızım 30 yaşına kadar evlenemeyen kızları da gördük. Alayı melankolik depresif geziyor. Hayattan bıkmış. Amaçsız
30 yaşına geldiğinde seni bakalım kim alacak
Ben de onu diyorum. Siz evlenmek istemeyince bizim yaşta geçiyor. Bulamıyoruz doğru birini
E az önce en güzel yıllarımı kendime harcamak istiyorum diyorsun. Nasıl oluyor bu
Peki sen nasıl birisin? Gerçekten ona ayak uyduracak kadar kendini denk görüyor musun. Herkes en düzgün insanı istiyor ama geri dönüp kendine bakıyor mu bi.
Ya ben de seni anlamadım ki kızım. Bi şöyle diyorsun bi böyle. Sen kaç yaşındasın
Mükemmel erkeğimi bekliyorum diyorsun
Ben seni tanıyor gibiyim. Sen geçen kendimi güzel bulmuyorum diyen kız değil miydin
Ne peki
Öylesine he deyip geç boş ver laf anlatma
Valla içimi dökeyim reis bırak bi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar