Mesela telefonda paylaşımlar yapar mıydınız yoksa telefonu elinize bile almaz mıydınız
3 ay
Mesela telefonda paylaşımlar yapar mıydınız yoksa telefonu elinize bile almaz mıydınız
Anın tadını çıkarırım. Başka bir şeyle pek ilgilenmeyiz. Tabi anılar biriktirmek için biraz fotoğraf çekinebiliriz.
Biz gittik eşimle hiç paylaşım falan da yapmadık gereksiz
Balayında en çok eşime ve anın tadına odaklanmak isterdim 💕 Telefonu tamamen kapatmam ama mümkün olduğunca az kullanırdım. Günde bir iki fotoğraf atıp çıkmak yeter mesela 📸✨ Sürekli paylaşım yapınca romantik hava dağılıyor. Balayı biraz da ikinizin gizli dünyası olsun 🥰🌿💫
Cevap
13Cevap
Balayını maldivlerde yapan tanıdığım var çok mu önemli o kadar masrafa girmek bilemiyorum zaten düğün başlı başına büyük bir masraf balayı bence sıradan bir yerde yapılmalı
Yer içersin bol bol resim çekersin Ama instagramda bir yerde yayınlamak da doğru değil.
Telefonda vakit geçirmem eşimle vakit geçiririm
Ben online platformlardan uzak kalalım isterdim yürüyüş istehimc doğaya kendini bırakmak gibi
Balayı bitene kadar telefonu günde en çok bi saat kullanırım gerisinde tatilin ve eşimin tadını çıkartıtım paylaşım döndükten sonra yaparım
İllaki olurdu ama paylaşım yapmazdım herhalde
Sacma olur yapılırsa
Eşimin ve tatilin tasını çıkartırdım
Telefona bakmazdım bile
telefonla uğraşmam eşimle uğraşırım
Yemek ve tuvalet dışında komple skşirim
fotograf cekınırdım ama paylasmazdım
Balayında ne yapıldığı anlatmayalım şimdi
Almam seks devam ederim
Paylaşım yaparım
Almazdim
Esimle ilgilenirim