+1 yılHiçbir şey yapmıyorum evlenen insanları da görüyoruz Her evlenen Gerçekten böyle resimlerdeki gibi mutlu olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Benim abim 2021 yılında evlendi, iki sene boyunca yaşadığımız problemleri sorunları sıkıntıları gereksiz ailevi problemleri gördükten sonra Gerçekten evlilik durumunu bir kez daha düşünmeye başladım, ya bence evlilik laf olsun diye yapılacak bir şey değil şahsen ben evlilik yapıyorsam öncelikli bir çocuk sahibi olmak için sayımı devam ettirmek için aynı zamanda evlendiğim insanın bana arkadaşı yoldaş olması için, aynı zamanda benim onu arkadaşım yoldaş olmam için evlilik yaparım bakın birçok evlilik yapan insan sırf yaşım geçiyor diyerek evlilik yapıyor. Sadece cinsellik için evlilik yapanlar da var Ama şahsen ben çevremdeki evlenen insanları ya da evlenmiş olan insanları hiçbir zaman özenmiyorum benim tek gıcık olduğum nokta böyle dakika başı tanışma yıldönümü evlilik yıldönümü bilmem evlenmenin birinci ayı saçma sapan paylaşımlar yapanlara gıcık oluyorum hatta geçen gün onunla ilgili bir yazı paylaştım abim benim de bana bayağıdır bozuldu şimdi konuşmuyoruz yani bazı erkekler evlenince karısına değer vermesini anlayabiliyorum ama hanım köylü alıyorlar öyle olduktan sonra evlilik Bence hiç güzel bir şey mi değil00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutlu oluyorum çok….
sonra ama aradan 1yıl geçen sakın evlenme diyor hepsi…
değmez kimse için falan diyor… Bekarlık sultanlık diyor…
ben de diyorum ki Ulan öyle diceğnşze seninki istisnai güzel bir şey olsun deyin ya diyorum….
😄
00 Yorumla
+1 yılPüfür püfür esen gele karşı oturup günün kutsallığının tadını çıkarıyorum.. 😄
317 Yorumla- +1 yıl
Yel mi var nerede hemen gelelim 😄
- +1 yıl
Bizim mutfakta.. 😄
- +1 yıl
Gelelim yemek de var mı 😄
- +1 yıl
Yaparız bir şeyler ya.. 😄
- +1 yıl
Sağolasın 😄
- +1 yıl
Sağ ol Prens Mek.. 😄
- +1 yıl
İsmimi tam yaz bari lütfen 😄
- +1 yıl
Böyle daha havalı, lütfen.. 😄
- +1 yıl
Üşenmeyin efenim lütfen 😄
- +1 yıl
Tamam be bakarız.. 😄
- +1 yıl
Bakarız geçiştirme kelimesi ama neyse 😄
- +1 yıl
Sen prenssin, kendine gel lütfen.. 😅
- +1 yıl
Ben kendimdeyim ama lütfen 😄
- +1 yıl
İnşallah.. Saat 12'yi geçti, dikkatli olalım.. Lütfen.. 😄
- +1 yıl
Neyse gidiyorum ben 😄
- +1 yıl
İyi geceler Prens.. 😄
- +1 yıl
Sağol tiryaki 😄
+1 yılOkuyorum, kariyer peşindeyim.😅
36 Yorumla- +1 yıl
Başarılar 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Evde kalmışın sen a. g
- +1 yıl
Kariyerlik mezun olunca evlenmek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
+1 yıl
kendime manitou bakıyorum 😃
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı işler Aslan 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u +1 yılO arada benim çocuklarım büyüyordu. Şimdi ben rahat gezen takılan biriyken onlar çocuk büyütüyor.
48 Yorumla- +1 yıl
Cool 😎
- +1 yıl
@AlmanPrens evet😎
- +1 yıl
Formula 1 gibi. Sen daha iyisini yapmışsın
- +1 yıl
@DreamGhosters erken evlenen erken çocuk sahibi olup yol alır diye atasözünü değiştiriyorum.
- +1 yıl
Destekliyorum 😎 eski ilişkiler o yüzden sağlamdı. Şimdi bakıyorsun kız gelmiş 24-25-26 yaşına daha diyorki önümde uzun bir hayat var hayatımın başındayım hayatımı yaşamak istiyorum felan diyorlar ve evlenmemek için bile değil sevgili olmamak için bile böyle bahaneler öne sürüyorlar, sonrada sonlarını görüyoruz mutsuz bitik bir hayat yaşıyor çoğu.
- +1 yıl
Kaç yaşınızda evlendiniz?
- +1 yıl
@Lightinthedarkness 21 yaşında evlendim
Hepsi mutlu olsunlar, ben kariyer yapıyorum aynı zamanda sosyal çevremi genişletiyorum bir de kafamın estiği yere kimseye hesap vermeden gidiyorum.
50 Yorumla
+1 yılEvde oturup fotoğraflarına bakarken "oha bu da mı evlendi?" diye şok geciriyoruz😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Bekar kalmadı gibi bişi 😂
- +1 yıl
Aynen😂
+1 yılİş yerimdeki koca koca diye ölen kendi parasını kazanmak yerine bi evlenseydim yaaa triplerini gördükçe iyi ki diyorum böyle bir idealim yok, evlenmeyi de düşünmüyorum. Hayattaki en büyük aptallık onca borcun altına girip hayat boyu sorumluluk alamam. Tek erkek için geçerli değil maddiyat. Benimde götüm yemiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yıl27 yasindayim, hiç evlenme takıntım olmadı. Hayatımı yaşıyorum ne istiyorsam onu yapmaya çalışıyorum
30 Yorumla
+1 yılEvlenip de mutlu olan görürsem evlenirim djjdjd Maalesef sosyal medyada günlük güneşlik olan şeylerin iç yüzünü bilmek çok can sıkıcı. Türk insanının birçoğu evlilik konusunda çok toksik.
10 YorumlaOnları instagram da kusursuz hallerine bakıp azıcık imrendikten sonra Reelde kırk yıldır evliler gibi trip hal hareketlerini görünce kararımı doğru olduğuna inanıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılTatilin keyfini çıkarıyorum ve kişisel gelişimime odaklı çalışıyorum. Evlilik dedin de aklıma vatandaşlık için evlenme fikri geldi şimdi evliliğe sıcak bakıyorum.
10 Yorumla
+1 yılMarifet mi evlenmek sanki benim yasıtlarım yeni evlenirken ben canım gıbı 15 sene once evlendim acelem neydıyse
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. para biriktirmeye çalışıyorum. ve yaşıtlarım olmayan parayla nasıl evlendiğini çözemey çalışıyorum
10 YorumlaManitacılık işlerindeyim bıraktım antin kuntin işleri. Deniz kum güneş nerde akşam orada sabah kafasındayım😅
10 Yorumla
+1 yılOkuyorum ağzına soktuğumun okulunu bitiremedim. Yaşıtlarımın çocukları var işi gücü var geçimini sağlıyor ben mezun olamıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kuzen küçüktü 24 yaşında sevgilisi 25 bir yıl içinde evlendiler ve kız sosyal biriydi sevgilileri oldu o yüzden hemen evlendi
10 Yorumla
+1 yılTaçsız kral, bekar sultan olmakla meşgulüm.😅
19 Yorumla- +1 yıl
Bekarlık güzel mi 😅
- +1 yıl
Güzel tabi. Ama ev işinden anlaman gerek. Yoksa zor.
- +1 yıl
Orayı burayı temizlemek tamam da yemek yapma kısmında ben yokum 😄
- +1 yıl
Emin ol yemek yapmak erkekleri ekstra çekici yapıyor. Bence öğren 😂
- +1 yıl
Diyosun 😂 mutfağa giriş yapayım bakalım umarım zehirlemem birilerini 😂
- +1 yıl
Elimin lezzetini bilen yemek davetimi asla çevirmez. Bence denemekten zararlı çıkmazsın. Ailenle mi yaşıyorsun usta
- +1 yıl
Biraz uğraşınca öğrenirim elbet tek sıkıntı üşeniyor olmam. Evet ailemle yaşıyorum
- +1 yıl
Oo keyif senin keyfin valla. Hayat sana güzel. Yani en azından geçim derdin yok 😅
- +1 yıl
Çok şükür diyelim idare ediyoruz işte 😄
- Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için zamanımı ve düşündüğüm adayın karşıma çıkmasını bekliyorum. Nasibimizde evlilik yokmuş, yaşayan kişilerin bahtları açık olsun…
10 Yorumla
+1 yılÇekirdeki çıtlayarak boşanma süreçlerinde onlara destek oluyorum
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yıl2. üniversiteyi okuyorum. Bu gidişle 3. ve 4. ye kadar yolum var. .😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılKimsenin hayatıyla ilgilenmeyip Spor salonundan çıkmıyorum. 💪 🏋️♀️
20 YorumlaNormal, evlenebilirler. Hiç kıskanmıyorum. Çünkü evlenince çok büyük yük binecek üstüme biliyorum ev tutma, eşya alma, çocuk olursa ekstra bir de onun masrafı. Ben böyle iyiyim 🙃 şu an için en fazla kız arkadaşa sıcak bakabilirim.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Bende evliyim ama evlenmek için evlenenleri görünce üzülüyorum.
10 Yorumla
+1 yılSorguluyorum nasıl evleniyorlar diye bu devirde ndjsks
10 Yorumlaayıptır söylemesi eşek gibi çalışıyoruz sabah akşam...
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılIzlemiyorum da gormuyorum. Naparlarsa yapsinlar zaten sevmiyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Beyaz atlı Kavalyemi bekliyorum.. Biraz da Depresyon güzelinden hallice
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin ne kadar anlamsız olduğunu düşünerek evlilik fikrim olmadığına şükr ediyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Para kazanıyorum 😅
Hayallerimi ertelemiyorum
No manita no dır dır geziyorum fıldır fıldır 🤩10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAman ne büyük başarı, ben kafamı dinliyorum...
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşında evlenenlerin sayısı çok az şu devirde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtlarımdan ilk hangisi torun sahibi olacak diye bekliyorum. 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılKariyer yapmakla uğraşıyorum 😎 sanırım evlilik bana göre değil djxbbd
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtlarim evlenmeye uğraşıyor daha ben çocuklarımi everecegim yavaş yavaş 🤣
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl3-6 ay içinde boşanmak için kafayı yerller
rahat ol10 Yorumla Daha 18 yaşındayım bu kadar aceleye ne gerek var 😂
10 YorumlaBakıyor mutluluk diliyorum 😅 okeye bırak 4. yu 3. kalmadi ne🤦😅😅
10 Yorumla
+1 yılBu ekonomide evlilik isteyeceğim enson şey olurdu, yüzlerce borç altına girip ömrümü bunu ödeyerek geçirmek istemiyorum
00 Yorumla- https://www.youtube.com/embed/aLRletzlJ-4
ali cabbar şarkısını dinliyorum...
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılDüğünlerine gidip takı takıyorum trine giryorum acaba onlar bana gelip takar mı diye
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. Yaşıtlarım çoluk çocuk peşinde, emekli amcalar gibi yaşıyorlar. Ben her yere istediğim zaman gidiyorum. Özgür bir şekilde seyahat ediyorum. Zaman kısıtlaması yok. Oh mis
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kpss hazırlanıyorum, e ticaret yapıyorum. Böyle mutluyum ya ben ellemeyin.
00 YorumlaBu kış tanışmaya niyetlendik hayırlısı bakalım nasipse
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOkuyorum. kariyerimi ve kendimi geliştirmeye devam
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
+1 yılİş güç çalışıyoruz 😄 karşımıza biri çıkarsa evleniriz bizde
00 Yorumla
+1 yılParası olana her şey yakışır reis [ PARA APTAL, DA AKIL FAKİRDEDİR
00 YorumlaEvlenenlerin aldatma hikayelerini sonra da boşanma hikayelerini dinliyorum
00 YorumlaÇok büyük bi başarı mı evlenmek? 2 ay sonra geri boşanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılAnneannemin memleketinde annemin dayısıyla fink atıyom 24
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılBok var evlilikte 😂 ömürlerini oturma takımı taksitine baglayan ciftler
00 Yorumla
+1 yıldizi izliyoruz napicaz. dun yaprak dokumu izledim, bugun de izlerim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Geçen yakın arkadaşın düğününe gidip 4 saat boyunca kös kös oturdum diyim fkfk
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi mutlu etmeye çalışıyorum, yabancı dilimi geliştiriyorum
00 Yorumla
+1 yılKendime bakıyorum çalışıyorum dilediğimi alıyorum okuyorum hayatımı yaşıyorum. Ve Sakın unutmayın evlenen evde kalır evlenmeyen gezer tozar. 😆😆
10 Yorumla
+1 yılmastürbasyon yapıyorum
12 Yorumla- +1 yıl
aslında cevabım bu değildi ama değiştirilmiş, 0tuz bir çekiyorum yazmıştım
- +1 yıl
Aynı şey zaten site değiştirir öyle huyları var sitenin 😄
+1 yıl101 atıyorum sjsjs
13 Yorumla- +1 yıl
Okey candır bayadır da oynamadım djsjs
- +1 yıl
Okeye 4. aranır sjsjs
- +1 yıl
Geliriz sjsjs
En doğru insanı bulunca evlen derim. Bulmadıysan evlenme.
20 Yorumla
+1 yılValla hiç bişi yapmıyorum sonra çünkü çok mutsuzum evlenme diye geziniyorlar sanki bana evlendiler. Bir tane iyi ki evlendim diyen arkadaşım yok. Evlenmekten soğudum
21 Yorumla- +1 yıl
Bende bekarlıktan memnunum ne kafamı ağrıticam
+1 yılpineklemece yatışa devam tabi birde kariyer yapıyoruz..😏😏
10 YorumlaDüğünlerine profesyonel dansçı olarak katılıyorum 🤣🤣
14 YorumlaGeziyorum, yiyorum, içiyorum, eğleniyorum kısacası hala genciz güzeliz modu
10 YorumlaDoğru kişi beklediğimi sanıyorum ama hala bekliyorum sanırım bu konuda umudumu keseceğim
10 Yorumla- Devamını Gör (152)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne