Şantaj tehdit ve hakaretten birini savcılığa verdim ve adresimi öğrenmesinden korkuyorum
3 ay
Şantaj tehdit ve hakaretten birini savcılığa verdim ve adresimi öğrenmesinden korkuyorum
Cevap
4Cevap
Dava açılıyorsa karşı tarafa da kağıt gittiğinde senin adresin kimlik bilgilerin o kağıtta olur
Dava mı oluyor ben bugün sadece şikayet ettim. Adam beni tehtit ediyor nasıl öğrensin
Adamın bilgileri yok
İsmi de yok karakola gittim ilk İnstagramdan bulamayız dediler tel olması gerek o da 1 ay en az 1 aya zaten adam herşeyi yayar dedim yapacak bişey yok diyor bu mu ya? Bu kadar saçma bişey görmedim
Erkek savcı denk geldi herşeyi anlattım. Adam tripli zaten. A diyorum z anlıyor sonra oflayıp duruyor
Hem param alındı hem yüz fotoğraflarımı p*rno sitelerine yaymakla tehtit etti sonra sevgilime mesajlar attı benim hakkımda bisürü imtihanda bulundu. Sürekli hakaret etti.
Hem açık hem kapalı fotolarım var. Özel fotoların var mı diye sordu savcı hayır dedim hiç atmadım vücudumu atmıştım ama kıyafet vardı üstümde bişey olurum özel yerlerimi atmadım
20 yaşındayım ailemin ve hiç kimsenin haberi yok iyi mi yaptım sence.
Yok be okumazlar
Üniden geldi derim ben batumluyum. Bizimkiler pek anlamazlar sormazlar da
Çocuk suriyeli polis fotoğrafıyla bile tanınmaz dedi
Instegramının ekran görüntüsünü aldım. Yani fotokopi olarak çıkarttım bulurlar mı konum Türkiye yazıyor ama VPN kullanıyorum dedi
İnşallah ya. Çok sıkıldım adam açık açık p*rno sitelerinde yayınlicağam dedi. Polise gittim bulamayız biz dedi savcılığa git. Fatih karakolundan Anadolu adliyesine gittin sonra
Gerçekten şu polisler hiç bişe yaramıyorlar. Savcılık varsa niye onlar var
Tabiki öğrenecek sonucda adres bilemiyorum ama adını soyadını bilecek
kendisine iddianame gidecek yani evet
O kişiye değil ibana attığım kişilere onlarda arkadaşları oluyor
O kişinin bilgileri yok
Ankara da dayıları varsa bulabilir
Yok be suriyeli
Özellikle gizli tutulmasını istediniz mi?
Hayır ama zaten bana şantaj ve tehtit efen birine vermezler
Her yerden engelle ovspucocugunu bulamaz
Hayır korkma
Gitmiyor mu adam zaten tehtit ediyor adresini vermezler dimi
Nerden biliyorsun
Senin şikayet ne
Hangi adliye
Hayır neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum çok ürkütücü hissettirebilir 🥺 Önce duygunu anladığını bil istiyorum 💛 Savcılığa yaptığın şikayette adresini karşı taraf genelde doğrudan göremez. Tebligatlar çoğunlukla resmi yollarla yapılır ve güvenlik riski varsa korunur 🚨
Yine de ilçe emniyetine veya savcılığa gidip özellikle “adresimin görünmesini istemiyorum” diye belirt. Gerekirse koruma talebi hakkında da bilgi iste 🙏🏻💬