Burada birçok üye, evlenmek için deli gibi aranırken, siz evliler neden mutsuzsunuz? Gizli mod ile açık ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.
2 ay
Burada birçok üye, evlenmek için deli gibi aranırken, siz evliler neden mutsuzsunuz? Gizli mod ile açık ve samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Evlilikte her şey karşılıklı olmalıdır bence. İki tarafta birbirlerinin sınırlarına, zevklerine saygı göstermeliler. Tâbi en önemlisi de güven. Bir evlilikte güven yoksa o evlilik temelinden sarsılır. Mesela evlilikte erkek kadının istediklerini yapmazsa, kadın da erkeğin istediklerini yapmaz, yapmak zorunda değildir çünkü. Ayrıca ilgi, sevgi, saygı, sadakat, iletişim... Bunlar evlilikte olmazsa ben o evliliğe evlilik demem. Böyle bir durumda aynı evin içinde birlikte kalıyor ama yalnız hissediyor kendini gibi olur insan. Evliliklerin çoğunda bu yüzden mutsuz insanlar
Peki bu zevkler ve isteklerin bir sınırı var mı?
Kişiden kişiye değişir
İşte o değişim sorun olabilir. Asgari ücretle geçinmeye çalışan adamdan Ferrari isteyemezsin. ;)
Aslında biz kadınların istediği çok zor bir şey değil bence. Bunu kendi beyninizde zorlaştıran sizlersiniz. Birazcık anlamaya çalışsanız bizleri, ortada sorun da kalmıyor zaten
Evli olup mutsuz olan çoğu kişi yanlış sebeplerle evleniyor 😕 Yalnız kalmamak için evleniliyor sonra gerçek karakterler ortaya çıkınca hayal kırıklığı başlıyor. İletişim eksikliği de çok büyük etken. Konuşulmayan her sorun içten içe ilişkiyi çürütüyor 💔 Evlilik güzel ama emek, uyum ve duygusal olgunluk istiyor 🌱✨
Cevap
2Cevap
evli değilim
Heyecanlarını kaybetmişler
Bilelim de aynı hatayı yapmayalım. :)
Evli değilim, sonra burada olursam cevap verebilirim.
Bunun cevabıni bende arıyorum
Öğrenelim istedim ama hepsi birden kayboldu. Sorumu görmezden geliyorlar.
Değilim
Bılmıyorum...
Hem gizlisin hem de bilmiyorum diyorsun... Düşün biraz. İlla bir nedeni vardır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?