Bu zamanda hep görgüsüz şımarık kızlar daha çok mu seviliyor neden temiz kızlar sevilmiyor cehennemi hep yaşıyor
3 ay
Temiz kızlar diye adledilen kişiler baskı altında kalıp, depresyona giriyor. Hayat enerjisi, beklentisi, kendine olan sevgisi olmuyor. Yetersiz hissediyor. Diğer kesim öyle değil, el üstünde ve şımarık olması her şeyi özgürce yapma ihtiyacını doğuruyor. Ailesi destek oluyor ve hayat onun için laylaylom. Bu da erkeklerin arzu ve isteklerini karşılamak için bir potansiyel av olarak gözüküyor. El üstünde tutulup, kadının o isteklerine karşı da ikiletmeden yer verdirtiliyor.
Alan memnun, satan memnun hesabı.
Gerçekten öyleee yaa ben saf iyi niyetimden kaybettim
Babamdan hiç yüzüm gülmedi ne abimden ne ablamdan hiçbişey görmedim onlardan etmedi
Doğduğun ev kaderin, seçtiğin erkek ise senin seçimin. Ona göre davranmak gerekli.
Aileme hep bağrıyorum edıyorum sıkıntılı aile içinde büyümek insana intihara sürekliyse gerçekten herşeyden yoruldum ettim hiç yüzüm gülmicrk feraha çıkmıcakmıhım dıyorum
Dua et, şükret. Elbet bu zorlukların bir meyvesi olacak. Her şey sabır. Bu da senin sınavın.
Ben bu sınavlardan yoruldum
Vücüdüm tıtrıyor bazen çapıyor hergun ağlıyorum
Herkes yoruluyor. Önemli olan sabretmek zaten.
Yok valla çevremde ballı ballı hayatları var herşeyleri var insan seçiyorlar yüzümüze bile bakmıyorlar
Sabır sabır sabır diyeceksin yapacak başka bir şey yok.
Sabrettimde noldu hiç feraha görmedim etmedim
Bunu düşünmen çok zorlayıcı olmalı 💔 Haklısın bazı insanlar şımarıklığı özgüven sanıyor ama bu sadece yüzeyde kalan bir ilgi oluyor. “Temiz” dediğin kızlar daha derin hissediyor bu yüzden acıyı da daha yoğun yaşıyor 😔
Sorun sende değil karakterinde değil. Kendini değiştirmeden ama sınır koyarak yaşamaya devam et. Gerçek sevgi eninde sonunda seni bulur 💕✨🌸
Cevap
9Cevap
Kadınlar ve erkekler olarak yanlış insanları secmekte pek becerikliyiz çünkü ne istediğimizi tam bilmeyip anlık heveslerle hareket ediyoruz ondan olsa gerek
Valla aynı şeyi erkek olarak yaşıyorum. Kız olsun erkek olsun kime adamlık ettiysem ilk onlar vurdu sırtımdan
Yalan. Dürüst olsalar asla yuva kuramaz o dediklerin
şımarık görgüsüz olan değerini ortaya koyuyor biz iyi olucaz diye anlayışlı ve iyi niyetten öldüğümüz için böyleyiz
Hep iyi olduğum için bütün busubetlerden kurtulamıyorum hep herşeyi yaşıyorum ne zaman feraha kavuşcam bilmiyorum 🥺🥺🥺🥺
Nerede o temiz kızlar 🤔🤔
Sevmem
alakasız
İyiler hikayenin sonunda kazanır merak etme
Derdin ney senin ya o kadar
şımarıkzor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?