Kadın 3 çocuk doğurdu kilo alıp verdi bembeyaz pürüzsüz çatlaksız teni var. 25 yaşında bende bile çatlak var hiç çocuk doğurmamama rağmen. Ne düşünüyorsunuz
2 ay
Her vücut farklıdır cilt yapısı, genetik ve yaşam tarzı bu durumu belirler. Doğum yapıp yapmamak ya da kilo alıp vermek tek başına çatlak oluşumunu belirlemez. Annenizin cilt yapısı genetik olarak daha elastik olabilir. Kendinizi kıyaslamak yerine her bedenin farklı ve normal olduğunu kabul etmek en sağlıklısıdır.
Annemin cilt yapısı genini asla almamışım. 15 kilo verdim her yerim çatir çatir çatladi
Annen gerçekten şanslı ama bu tamamen genetikle ve cilt yapısıyla ilgili bir durum 😊 Her kadının vücudu farklı tepki veriyor. Senin çatlaklarının olması da seni değersiz ya da daha az güzel yapmaz 💜 Onlar da bedeninin bir parçası. İstersen bakım yaparsın azalır ama önce kendini böyle kabul etmen çok önemli ✨🌸
Cevap
19Cevap
Genetik ve beslenme ile doğru orantılı.
Ayrıca stres faktörü var. Yaşadığınız o durumlara maruz kalıyor mu yoksa el üstünde mi tutuluyor? Karşılaştırmalı mukayeseyi böyle yapın.
El üstünde tutuyor babam
E sorun çözüldü.
Olsun yinede tapması secde etmesi gerekiyor anneme
Bütün anneler için aynı şeyi düşünüyorum shshsjd. Babalarımız annelerimiz gibi kadınları buldukları için şükretsinler.
Eski kadınlar daha güzel bedenleri bozulmuyor kolay kolay benimde öyle iki çocuk doğurdum kız gibi duruyorum tertemiz halde
Geçen sene aynı soruyu yine sormuştun anneni çıplak görmedin ki belki çatlağı vardır
Tamam bundan sonra kadın bakarken kriterimiz çatlağı olmayan bembeyaz prussuz bir ten olsun.
Eski sevgilimin annesi aşırı güzeldi zarif fit bakımlı... kızını değil anasını al resmen :))
Annen baban düşünsün biz ne düşünelim kardeş 😅
Sadece annen için maşallah diyebilirim 🧿🧿🧿🧿🧿
Bazıları kıymet bilmez benim annemde öyle 43 yaşında ama vücudu fiziği 25 30 luklara taş çıkartır
Nerde gördün cstlak olmadığını
Baban ağzının tadını biliyormuş
geldi erkek düşmanı.
kötü şeyler geliyor aklıma :)
Maşallah diyelim o halde
Teşekkürler🫶🏻
Annen kadar güzel ol bakalım 🙋✔️😼
Senin derdin babanla.
Anneni kaç yaşında
Sanane ben sana ananın yaşını soruyormuyum
Tipine s@ktugumun Afgani
Terbiyesiz annenle ilgili soru sorduysan annenle ilgili soru alman normal niye tersliyorsun
Rica ederim
Babana bunları desen daha iyi olmaz mı
Babası duy kızını
Annenle arası kötümü
güzelmil
Çok şanslı
Şanslıymış baban
İyii
Aynen öyle
Merak ettim anneni
Anneni bi güzel si k sem ohhhh altıma alsamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?