Eşim polis, kadın mesai arkadaşıyla flörtleşiyor gibi; EGM yüzünden boşanma noktasına mı geldik?

Merhaba konu tam olarak şu eşim polis yanına 1 kız verdiler ikisi yalnız çalışıyorlar kız tam drama kraliçesi emniyette 2 ağlıyor istediğini yaptırıyor kadın diye komik ortam işte demiş beni bir araba takip etti çok korktum cenk abi de beni evime bırakmıyor e araba nerede plaka nerede yok? müdür dedi her gün al evine bırak , sonra eşim bunun şirretliğini gördü sınır çekti sonra müdüre demiş benimle konuşmuyor eşi kızıyor sanırım sonra müdür eşimi arıyor iyi anlaşın bi baktım eşim yalandan yağlıyor ballıyor ama gerçekten sana yağ söyledim Ege'den senin paran bende geçmez demeler falan 😂 baya birbirlerine asılmaya başladılar 😂 kızın arabası var kullanmıyor sürekli eşime diyor beni bırak diye eşimin işi olup bırakamayınca trip atıyor iyi ben bu soğukta yürüyerek gideceğim diye komedi 😂eşim diyor konu açmak için o kadar saçma sapan sorular soruyor ki diyor her dakika. Emniyet bu kadar bu kıza tolerans gösterirse bu iş boşanmaya gidecek bu gidişle sebeplerinden biri olarak teşkilatı sayacağım..

Eşim polis, kadın mesai arkadaşıyla flörtleşiyor gibi; EGM yüzünden boşanma noktasına mı geldik?