8-9 yaşında bir çocuk bisikletle arabama çarptı. Gördüğünüz hasar sizce ne kadar?
tam tamına 150.000₺ masraf çıkardılar. Hiç mi Allah’ınız yok dedim patladım. Çektim arabayı napıcam bilmiyorum. Kaskoda yok

8-9 yaşında bir çocuk bisikletle arabama çarptı. Gördüğünüz hasar sizce ne kadar?
tam tamına 150.000₺ masraf çıkardılar. Hiç mi Allah’ınız yok dedim patladım. Çektim arabayı napıcam bilmiyorum. Kaskoda yok

Kendi servisine götürdün ise kasko için az bile çıkarmışlar fiyatları şişirip parçaları değiştiyorlar o kırık far camı için camı değil komple farı söküp yenisi takıyorlar bütün ünitenin o bile tek başına çok rahat 60 70 bin dir
Fotoğrafı görünce içim acıdı gerçekten, çok can sıkıcı bir durum 😔 Araban kıymetli, emekle alınıyor sonuçta. 150.000₺ bu hasara çok fahiş duruyor, resmen abartmışlar.
Önce sakinleş, birkaç farklı servisten fiyat al mutlaka 🚗💸
Çocuğun ailesiyle konuş, ama sakin bir dille. Hukuki olarak da danışmak istersen bir avukata yazıp süreci sorabilirsin. Yalnız değilsin merak etme 💚
Cevap
7Cevap
Oğlum bu nasıl çarpmak hareket halindeyken mi çarptı arabaya
El becerin varsa sende yaparsın sadece tamponu kaynak ve macun boyaya gider para oda en fazla 1000 tl tutar öyle ahım şahım bir masrafı yok
Araba paramparda olmuş nasıl bisiklet çarpmış olabilir ki
150 bin ne ya o paraya araba satiliyor
Sosyal medya yüzünden ahlakı çöküntü çok fazla
Ailesinden işte
Çocuğun ailesinden iste bir kısmını
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?