Var mı böyle bildiğiniz yürüyen evlilikler hayat zaten kısa anammm
3 ay
Var mı böyle bildiğiniz yürüyen evlilikler hayat zaten kısa anammm
din zaman içinde hallolur 4 hak mezhep dışındaki mezhepler biraz zor yöre 2 kişi arasında hakkolur siyasi görüşler fanatiklik derecesinde değilse sorun olmaz
Din önemli tabiki dinsizle olmam, mezhep önemli değil o kadar, yöre de değil, siyasi önemli çok siyasi insanla yapamam hatta uzak dursun çekemem onun hergun tv de haberlerini birde mantikli biri olsun yeter
Farklılıkların olduğu evlilikler yürüyor mu dersen kesinlikle yürüyor 😊 Benim danışanlarım arasında da var mesela din mezhep siyasi görüş hatta memleket olarak zıt olup mutlu olan çiftler 💫
Kritik nokta şu: saygı gösteriyor musun baskı kurmuyor musun ortak değerlerde buluşabiliyor musun ❤️ Eğer bunlar varsa zıtlık renk katıyor hayat uzuyor resmen 😄💐
Cevap
8Cevap
Din mezhep tabiki önemli yöre de bence önemli aksi takdirde yaptığı yemeği bile yiyemiyorsun ama siyasi görüşü pek önemsemem
Evet önemli ama zıt olupta evlenip mutlu olanlar da gördüm
Önemi büyük evet ama iki kişi birbirini seviyosa aşılacak şeyler bunlar
Muaviye'yi sahabi bilen ona Hazret diyen birisiyle asla olmaz. Elhamdülillah sonradan Şii olan bir Müslümanım👍
Genellikle Sünni mezhebine göre evet diğer mezhepleri dinsiz kafir insanlardan daha beter görürler aslında gerçek sünnetde böyle bir şey yok son zamanlarda uyduruyorlar
maalesef adı üstünde evlilik birlik yuva
Tamamen zıttı ile evlenen görmedim
Biyerde gündem oluyodur illaki
Eşim alevi ben sünni gelinimiz kürt biz türk gayet iyi anlaşıyoruz
Eşin nerenin alevisi
Tunceli
Ama onlar sunnilikten çok uzak oluyorlar
Ne farkeder insan insan değil mi? Hepimiz aynı Allah aynı peygambere inanmıyormuyuz? Amacımız bu dünyadan iyi bir insan olarak gitmek değil mi? 3 kere ağıza üc kere buruna su vermeyince kimse bişey kaybetmiyor özde iyi insan olalım kul hakkı yemeyelim kâfi.
Sağlanmaz
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?