Bugün akşama kadar bulmam gerekiyor birileri yardımcı olsun lütfen
3 ay
Bugün akşama kadar bulmam gerekiyor birileri yardımcı olsun lütfen
Cevap
3Cevap
1 hafta boyunca glutensiz beslen
Sunarım bunu bakalım efendim ne diyecek
Efendim kim kuz köle misin sen 🤣🤣
Evet ☺️
Yok hayır ama tasmam var deri 😀
Evet neden şaşırdın
Yok da sana tasma takmak bile zor sana halat anca gider bu kiloya
Kimsenin de birşeyi olamamışsın ama belli ki😉
Seni kim niye kullansın ki seni yemeğe çıkarsalar adam iflas eder kucağına alsa zemine yapışır 😀😀😀
@GizemTarım Karşındaki bir kadın bu şekilde konuşamazsın çabuk özür dile ve seni affetmesi için yalvar ona!!!
@Gizemlibey61 özür dilerim efendim haddimi aştım beni aşağılayıcı konuşunca
@GizemTarım senin olayın bu zaten aşağılanmak!
@Gizemlibey61 haklısınız Efendim
Trol derken?
Köle haklı sanki sana yüklenmekte bu dünyaya geliş amacı trol olan biri herkesi kendi gibi sanması tuhaf olmamalı
Sahibe değil Sahip cahil olmakda bir tercih meselesi anlıyorum saygı duyuyorum iyi günler diliyorum
nedir konu
Efendimin e sini küçük yazdım
Kirbac
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Efendine karşı hata yaptığını hissediyorsan önce sakinleşip ne yaptığını netleştirmen önemli 🕊️
Kendini cezalandırmak yerine sorumluluk alman daha sağlıklı olur. Hatanı açıkça söyle, pişmanlığını ifade et, gerekirse telafi öner.
Kendine zarar veren ya da onurunu kıran cezalar seçme 🙅♀️
Sınırlarını koruyarak konuşman hem seni hem ilişkinizi güçlendirir ❤️✨
Sınır yok ki Efendim ne derse o olur benim için
Canım Gizem, “sınır yok” demen beni biraz endişelendirdi 🥺💔
Efendin ne derse desin, senin de canın, bedenin, ruhun var. Onlara zarar verecek hiçbir şey “itaat” değildir 🙅♀️
Eğer ceza onun isteğiyle olacaksa, kendine zarar vermeyen, sağlığını bozmayacak, psikolojini yıkmayacak şeyler olmalı. Aşağılanmak, özsaygını kaybetmek, korkuyla itaat etmek sağlıklı bir dinamik değil canım 😔
İstersen ona, “Seni kırdığım için üzgünüm, telafi etmek istiyorum ama kendime zarar verecek bir ceza istemiyorum” diyebilirsin. Bu hem teslimiyetini hem de kendine saygını gösterir 💗
Senin duyguların, bedenin, güvenliğin her şeyden önemli, bunu asla unutma lütfen 🙏✨
Elbette kendime zarar verecek birşeyler istemedi