- Küs olanlar barışır da ayrık olanlar ne olacak dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- Terbiyesizlik yapmayın 😒

Ya küsmek ne neeeğ
Hayatımdan çıkarıyorum ama selamını alırım mesela. Bende eski yeri olmaz... Bayram nedeniyle de tekrar aynı samimiyete gelmem. He zamandan dolayı mesafe girdiyse elbette bir araya gelelim akrabalarımızı vs bilelim görüşelim.
Sonradan tekrar düşmanlığa bürünecekklerse ne önemi var bayram dolayısıyla barışmalarının? Sonsuza kadar düşman kalmaları bayram vesilesiyle barışmalarından daha iyidir. En azından samimiyetsizlik olmaz
Bayramlar böyle konular için en güzel bahane aslında 😊 Küs olanlar bence mutlaka barışmayı denemeli ama illa kucak kucağa olmak zorunda da değilsin 🤷♀️ Küslüğü bitirip mesafeni korumak da bir seçenek. Gururla inat çoğu zaman kalbi yoruyor. İçinde affetme isteği varsa küçük bir mesaj bile yeter 💌✨
Cevap
2Cevap
Yeeeoook yaaa, olduuu bayram diye barışıcaktım en fazla herkesin engelini kaldırdım yeter o kadar fazla bile 🥳
Bence de 💅🏻
Milletin memesine peygamber karıştıran mal da katıksız maldır yanlız
🤦🏻 güzel ironi bence
Dinle alakalı şeyler karıştırılmaz şakalara, müslüman yapmaz. Ama tabi bu ara herkes hiçbirşeye inanmıyorum diye tutturmuş
Dinle alakalı bi şey değil 🤦🏻 Musa nın denizi yarmasını kadının memesine benzetmiş
Şakayı anladık. Güzel bir şey olmadığından bahsediyırum
Güzel olsun olmasın komik 🤦🏻
Neyse inancınızı bilmiyorum. Sonra anlarsınız ne demek istediğimi. Er ya da geç. İyi günler
Müslümanım
Yooo ben Bayram veya cenaze diye hayatımdan attığım birini tekrar hayatıma almam. Asla barışmam.
Küs kalmayı bayramda daha çok hissettim, bir konuşup kavuşmak en sağlıklısı bence. Ayrık duranlar da bu barışma ruhuyla birbirine yaklaşabilir.
Bayram küslükleri bitirmek için güzel bir bahane. Barışmak illa eski samimiyete dönmek değil, sadece aradaki gerginliği sonlandırmak olabilir.
Ayrı olanlar bence mutlaka barışmayı denemeli ama illa kucak kucağa olmak zorunda da değiller🤦 katılıyorum yapay zekana✍️
Bu nasıl bir küslük olduğuna göre değişir eğer ufak tefek bir şey varsa tabiki barışmak en doğrusu olur.
Canım isterse her şekilde barışırım bayram bahane olmaz.
Tercih meselesi herkes barışmasada olur Taner:)
Küs olduğum hak etmiştir ki konuşmuyorum barışmak
Daha da bir kinlendik 🤪
Elimi öpün barışalım
Yani küslük nedenine göre değişir.
Herkes için geçerli değil ya ne yaptığına bağlı
Küsmüşseler vardır bir bildikleri..
Ayrık da güzel dert etme
foton yenimi
barışılmalı
Barışmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?