Bayramda küsler barışır mı?

Arkadaşlar size şimdi ciddi bir konuyla geldim. Benim çok samimi olduğum , yediğimiz içtiğimiz bir olan her gün görüştüğüm bir arkadaşım vardı. Hoşlandığı birinin olduğunu söylüyordu sürekli bahsediyordu benden tavsiye istiyordu her neyse bunlar sevgili oldu. Oraya kadar süper. Sonra bir anda ilgi alakayı kesti benden. Ben arkadaşımın çalıştığı yere ziyarete gidiyordum sık sık görmeye o gelemiyordu yoğunluktan vs (işine gelmiyordu ya da ) her neyse sonra bana ben şubemi değişicem başka yere geçiyorum vs dedi. Aramamaya yazmamaya başladı bildiğiniz mesafe koydu o çok samimi arkdaşım. Ben tabi fark edince n’oluyo diyorum kendi kendime. Yaklaşık 15 gün aramadı sormadı bende tabi aramıyorum çünkü hep ben aradığım sorduğum için belki merak eder arar diyorum. Aramadı yazmadı bende sinirlenip sildim her yerden bunu bile fark etmedi belki de görmezden geldi. Artık aklıma her ihtimal geliyor ama günahını da almayayım diyorum. Sildim her yerden sonra 4 gün kadar oldu numaramı sil diye mesaj attım n’oluyo dedi bende durumu izah ettim. Tek bir telafi cümlesi söylese ben okeyim çünkü gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım. Ama o gayet sakin bir şekilde çalışıyorum ben dedi kesti attı sonra numaramı sildi. Sizce bu durumda kim adım atmalı , ben mi suçluyum burada? Yorumlar mısınız? 🧸💕

Bayramda küsler barışır mı?