Arkadaşlar size şimdi ciddi bir konuyla geldim. Benim çok samimi olduğum , yediğimiz içtiğimiz bir olan her gün görüştüğüm bir arkadaşım vardı. Hoşlandığı birinin olduğunu söylüyordu sürekli bahsediyordu benden tavsiye istiyordu her neyse bunlar sevgili oldu. Oraya kadar süper. Sonra bir anda ilgi alakayı kesti benden. Ben arkadaşımın çalıştığı yere ziyarete gidiyordum sık sık görmeye o gelemiyordu yoğunluktan vs (işine gelmiyordu ya da ) her neyse sonra bana ben şubemi değişicem başka yere geçiyorum vs dedi. Aramamaya yazmamaya başladı bildiğiniz mesafe koydu o çok samimi arkdaşım. Ben tabi fark edince n’oluyo diyorum kendi kendime. Yaklaşık 15 gün aramadı sormadı bende tabi aramıyorum çünkü hep ben aradığım sorduğum için belki merak eder arar diyorum. Aramadı yazmadı bende sinirlenip sildim her yerden bunu bile fark etmedi belki de görmezden geldi. Artık aklıma her ihtimal geliyor ama günahını da almayayım diyorum. Sildim her yerden sonra 4 gün kadar oldu numaramı sil diye mesaj attım n’oluyo dedi bende durumu izah ettim. Tek bir telafi cümlesi söylese ben okeyim çünkü gerçekten çok sevdiğim bir arkadaşım. Ama o gayet sakin bir şekilde çalışıyorum ben dedi kesti attı sonra numaramı sildi. Sizce bu durumda kim adım atmalı , ben mi suçluyum burada? Yorumlar mısınız? 🧸💕
+1 yılSen hiç bir adım atma bence. Bayramda tamam küsler barışır elbet ama karşıdaki küstahlık terbiyesizlik yapmıştır ve engel gibi hemen kolaycı yola kaçmıştır valla hiçte bayram seyran diye maskeleyip bayram güzellemesi yapıp haklı olduğumu düşünüyorsam burnum düşse almazdım. neyseki engel yokmuş silmis sadece😅 engel olayı da pelesenk olmus iyice engel benim mantığımda şudur eğer karşı taraf istemediğim halde arayıp mesaj atıp rahatsız ediyorsa engellerim. Durduk yere engelleyen bir insan haksız ve kuyruk acısı vardır mutlaka gördüm örneklerini çokça asla da konusmam durduk yere engelleyen biriyle de ne bayram ne baska özel gün silmeniz daha isabetli olmus biraz uzun oldu belki ama icin rahat olsun diye uzun yazdım engel vs koyma fikrin varsa tavsiye etmem engel olayina bu sebeple girdim sildiğin gibi kalsın🌺🌸
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. lütfen bir daha bu kişiyle iletişime geçipte kendine kötülük yapma. Benim de çok çok yakın olduğum, her şeyimi paylaştığım bir arkadaşım vardı. Kıskançlıkları yüzünden ilişkimiz zedelendi ve en sonunda karşılıklı veda bile etmeden bir-birimizi sildik. İnan bana bazen en güzeli silmek oluyor. Hatta bu kendine verdiğin değerden dolayı yazmayışın, arayıp sormayışın bile haz veriyor sana.
42 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 💞
- Aile & Toplum konusunda 150,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için konuşacaksam.. ben küstüğüm insanla barışmam ne olursa olsun.. çünkü zaten küsmek yerine hayattan silmeyi tercih ediyorum. küsmek ayrıdır. mesela kırılırsın soğuk davranırsın ya da iletişimi azaltırsın ama tamamen kestiysem konuşmayı hiç bir şekilde barışmam sırf bayram diye.. hata yapan yine yapar çünkü.
72 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın barış 😙✍🏻
- +1 yıl
🙏
Erkek bulunca seni satmış seninle sohbeti hep yalnızlıktanmış geçmiş olsun. Öyle insanın arkadaşlıgıda samimi olmaz;
64 Yorumla
Soran+1 yılTokat etkisi 👋🏾
Soran+1 yılAynen ilk defa bir konu üzerine çok düşündüm ve bu da ihtimaller içindeydi ✍🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Tatlı küsmeler vardır hani; ben sana küstüm çünkü benimle ilgilen demektir. Bununla safi kötülük küsmesini bir birine karıştırmamak lazım.
Okuduklarımdan anladığım kadar ile de siz silmekle doğru olanı yapmışsınız. Enerjinizi tüketen, sizi belirsizliğe iten, değerinizi en aza indirgeyen hiç kimseye hayatınızda yer vermeyin ve bunu da kafanıza takmayın. Karşınızdaki bir ana evladı evet, ama sizde gökten inmediniz, siz de bir ana evladısınız ve sizi de kimsenin değersizleştirmeye hakkı yok.
Vel hasıl; değerinizi bilenlerle mutlu olmaya bakın, gerisini düşünmeyin bile, hayat o kadar uzun değil, ıskalamayın hayatı sizi yıpratan insanlar için.
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Anlatdığın durumun birebir aynısını bende yaşadım ortada bir şey yokken bana soğuk yaptı.. Affetsemde ben onu instadan takipleşiyoruz o yazmasa ben yazmıyorum, aramıyorum sormuyorum ama vp numaram yok çünki ona eskisi gibi değer vermiyorum. Bu kişi bana sonra kendisi yazdı hiçbir şey olmamış gibi, seni görmek istiyorum mesaj atdı öylesine atmışdı zaten , buluşmadım onla geçiştirdim onun yaptığı gibi. Sende çok önemseme işi düşünce gelir.😏
31 Yorumla
Soran+1 yılNumarasını sildim instadan da sildim ona dair ne varsa sildim benim huyum böyle birini silince tam silerim 🧹
Sen haklısın, gereksiz alınganlık yapmamışsın. Yani arkadaşının çalışma saatlerinden ötürü müsait olmasa bile sana yazıp özür dilerdi. En yakın zamanda boş vaktini sana ayırırdı. Sen ona yazınca işine gelmiş, silmiş numaranı. Kaba tabirle s*tir et, sıkma canını.
Benzeri lisede benim de başıma geldi, çok üzüldüm o dönemde. O ise umursamadı. Şimdi düşünüyorum, iyi ki devam etmemiş arkadasligimiz.58 Yorumla
Soran+1 yılAynı şeyi düşünüyorum ama acaba hata mı ettim diye de içim içimi yiyor ben sanırım fazla enayiyim
Soran+1 yılHarfi harfine aynısı bunu kendisine söylediğimde çalışıyorum dedi sadece ✍🏻
Soran+1 yılDünden razı gibiydi son aklımda kalan
Soran+1 yılPeki teşekkürler 🎀
+1 yılArkadaşın menfaatçi ondan arkadaş olmaz hiçbir şey olmaz elin oğlu için arkadaşını sebepsiz yere yok sayıyor akıl mantık işimi sence
Bırak gitsin boş ver kes ilişiği neden kafa yoruyorsun ki beni istemeyeni ben hiç istemem hele ki başkası için satan birini sende isteme50 Yorumla
+1 yılBirsey diyim mi sakın barısma onun sevgilisiyle ilgili olması daha cok ısıne gelmıstır hayatta arkadasın yerı baska sevgılının baskadır ıkısıne de eger gercekten sevıyorsan yeerlı sekılde ılgını yapamasan bile cabalayarak gostermen gerekiyor. O pisman olucak emin ol eger ona sen yazarsan gururunu ayaklar altına alıcaksın sen yaptıgın ıcın de dıyecek kı ben bunu tekrar yapayım zaten tekrar yanıma gelır diyip ustlenmeye baslıcak kim bilir belki onun Şu an umrunda bıle değilsin zaten umursasa bu kadar ılgısız davranmazdı emın ol. Sakın hata yapma dogru bırısı degıl o eger gercekten ısınden dolayı senınle konusamasaydı en azından kucucuk bır ılgı ozur iletebilirdi sana.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbelki de çok fazla üzerine düştün, o kadar farkında bile değilmiş, numaramı sil deyince anlamamış bile. bence bu kadar ilgi alaka beklemen doğru değil bir arkadaşlık ilişkisinde. kendi kendinle ilgilen, bir insan seninle ilgilenmek zorunda zaten değil
40 Yorumla
+1 yılarkadaşlık dengesiz görünüyor. Buradaki cinsiyetleri anladığımdan emin değilim. Ancak arkadaşınız diğer kişiye karşı romantik hisler besliyorsa, farklı davranmasının nedeni bu olabilir. Arkadaşınız barışmak için size ulaşan ilk kişi olmalıdır... ama neden incindiğinizi açıkça açıklamalısınız (onunla olan rutininizi özlüyorsunuz...) belki arkadaşınız barışmak istemeyecektir. ... ama gerçeği bulmanın tek yolu gerçeği söylemektir.
Hiç beklentiniz olmadan bu işe girin. "Cevap yok" bile hala bir cevaptır. Arkadaşlık düzelecekse arkadaşınızın daha fazla çaba göstermesi gerekiyor. Aşk alçakgönüllüdür.
Size en iyisini diliyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşınıza "Neler oluyor?" diye sordunuz ama ona doğrudan duygularınızı ve nedenini anlattınız mı bilmiyorum. ? Zaten açıkladıysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok.
+1 yılAçıklama yapmadıysa uğraşma derim Tuba karısı
13 Yorumla
Soran+1 yılYapmayı bırak direkt sildi kahve ✍🏻 kahve işte bildiğin
- +1 yıl
Kahveyi bırak artık çay iç 😂
Soran+1 yıl🫡
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çaba göstermeyen değer vermiyordur. boş ver gitsin diyesim geldi.
51 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende söyledim arkadaşlıkta çaba ister ✍🏻
Öyle bir şartlanma olacağını sanmıyorum, benim ölsem barışmayacağım insanlar var. Bayramı bahane edip adım atsa barışacağım da. Ama ikisine de ihtiyacım yok sonuç itibariyle
60 YorumlaBen barışmadım barışmam, buna bayram vesile olamaz.
60 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin yaptiginin 1% yapsa kaf'i idi. Bence boş ver.. o günü geldiginde kendiliginden döner.. Ama is isten gecer.. arkadasliklar budur, sana dost lazim.
50 YorumlaAyrıldıkları zaman sana yazacaktır büyük ihtimal. Kendi arkadaşlarımdan (eski) biliyorum. Gururunu koru bayram mayram boş ver gerçekten bazı insanlar mübarek gün insafını haketmiyorlar.
50 Yorumla
+1 yılHiç muhatap olmaya değmez. İster sevgili, ister arkadaş beni görmezden geleni ben de görmezden gelirim sonra plan bana oluyor. Onun için soru açman bile olmamış yani soru hakkı gitti bak 😃😂
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenzer durumu ben de yaşadım çok kez aradım, açmadı ben de numarasını sildim. Uzun zaman oldu ne yapıyor bilmiyorum. Keşke küs kardeşim ile barışsak 😐😐😐
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani teoride öyle yazıyor küslük olmaz ama pratikte kimse takmıyor tatbiki. Bana sorarsan hayatta asla affedilmeyecek insanlar vardır, bunlar ile barışmak söz konusu dahi olamaz. Onlar ile hesaplaşma anca mahşere kalır.
50 YorumlaSen haklısın biz bu tiplere genelde çıkarcı arkadaş diyoruz biri gelir biri gider unutma onun elbet bir gün işi düşünce dönecektir sana
50 Yorumladavranisinin arkasinda dur. kimseyi de seninle gorusmeye zorlama.. kus degilsin sadece artik diyalog kurmuyorsun o kadar.
50 YorumlaAslaa barışmam öyle bi insanla hatta laf bile sokarım noldu adamı buldun arkadaşı unuttun diye öyle dostluk olmaz
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKüsmem genelde, bana bi haa yapıldıysa anlık tepkimi koyar, içimde ne varsa yüzüne vurur konuyu kapatırım
50 Yorumla Cevabım bu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörmemişin sevgilisi olmuş tutmuş gülü koparmış diyoruz biz buna buldumcuk olmuş
51 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzın bal yesin 😙🌸 sabitleme olsa da sabitlesem şu görüşü 📌
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Burada sen haklısın ve bayram diye de barışmak gibi mecburiyetin yok.
50 Yorumla
+1 yılAmcamla 2.5 senedir konuşmuyorum ve iki dünya bir araya gelse de barışmam.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBarışmak sorun değil. Önemli olan devam ettirebilmek ve barışa halel getirmemek.
50 Yorumla
+1 yılÖyle diyorlar ama alakası olduğunu düşünmüyorum
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Adim atmak istese zaten açıklama yapar , boş ver gitsin o seni gözden çıkarmış
50 Yorumla
+1 yılBarışır mı barışmaz mı bilemem ama barışmalarını temenni ederim
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef barışmıyor. Bir gün ömrü kalsa bile barışmayacak insan biliyorum.
40 Yorumla
+1 yılKarşı taraf suçlu bir anda senden nasıl vazgeçmiş bari aciklama yapsaydı.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı. Duruma göre değişir lakin ben kolay kolay ipleri koparmam ama kopuyorsa da bir daha arkama bakmam
40 Yorumla
+1 yılKişinin kendi tercihi siz de bir tercih edin şüphe insanı yorar
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinikle arkadaşınız suçlu hiç kabahati kendinizde bulmayın bazı insanlar böyledir değiştiremeyiz Allah'a nankörlük eden size mi etmeyecek?
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer biri değil maalesef 🫤, çünkü barışmak isteseydi iki bayram 3 bayramı da konuşmadan geçirmek istemezdi bazıları.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya hiç barışan görmedim üstüne üstlük bayramda tenezzül edip arayanı bile görmedim küsler arasında
40 Yorumla
+1 yılSevgilisini senden kısksnmış ya da sevgilisi seninle takılmasını istememiş
45 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende düşündüm evet yanına gittiğim zaman çocuk hiç olmuyordu ve bana ‘şakasına’ diyordu ki ; senin yüzünden erken çıktı 🤦🏻♀️ çocukla karşılaşırım diye erken yolluyormuş. Aynı yerde çalışıyorlar
- +1 yıl
Tam dediğim gibi demekki onun için bir tehdit oluşturdun
Soran+1 yılKendisiyle barışık değildi evet
- +1 yıl
boş ver iyi olmuş senin açindan
Soran+1 yılBelki de
Net soyleyeyim bize kus olan dayim 10 senedir konusmuyor
40 YorumlaEn iyisini yapmışsın hadi ordan et benimde böyle yedipim içtiğim ayrı gitmeyen bi arkadaşım vardı mesaj atıyorum görmüyo arıyorum açmıyo komple sildim 3 senedir görüşmüyorux
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi konuları sevmiyorum bana ciddiyetsizlik lazım 😃
40 Yorumla
+1 yılBarışan da var barışmayan da ama şahsen ben bana zararı olan bir insanla barışmak istemem hayatımdan çıkarırım.
51 Yorumla
+1 yılValla hayatta barışmam eğer hatası büyükse barışmam küçük bir hataysa düşürüm
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılKüslük kalmasın, bazen barışırsın ama samimi de olmazsın
30 Yorumla
+1 yılLütfen ilk adımı sen atma. Tamamen haklı oldugun bir durum ve onun kendini affettirmesi lazım
30 YorumlaSenin bir hatan yokken böyle bir tavır sergiliyorsa kendi haline bırak
30 Yorumla
+1 yılHayır. Yapılan şey küçükse zaten uzatmam. Küstüysem barışmayada gerek yok.
40 Yorumla
+1 yılBarışır da duruma göre ağır şeyler yaşandıysa olmaz.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir insan barışmak için illa bayramı mı bekleyecek bırakın bu yapmacık şeyleri, bayramdan önce de bayramdan sonra da barışabiliriz Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacak sırf bayram diye kimseyi zorlamaya gerek yok
40 YorumlaBence sen suçlu değilsin çalışıyor olabilir hiçmi yazmaya vakti olmuyo boş ver o yazmıyosa sende yazma her şey karşılıklı
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı. Aman boş ver adım atsan bile yine aynı olucak
31 Yorumla
Soran+1 yılHatasını kabul etmesi gerek
+1 yılKüsme sebebine bağlı
47 Yorumla- +1 yıl
Bu konuşmayı kesen arkadaşın kızmı erkekmi
Soran+1 yılKız
- +1 yıl
Sevgilisinden seni kıskanıyor veya sevgilisi senle görüşmesini istemiyor olabilir.
Sen arkadaşından dahamı alımlısın peki?
Soran+1 yılKendisiyle barışık olduğu söylenemez ✍🏻 sürekli kıyaslıyordu kendisiyle
- +1 yıl
Tm işte çocuğun gözü sana kayar diye aklı gidiyordur onun
Soran+1 yılBence de bunun etkisi büyük ama boş ver 🧹
- +1 yıl
Aynen takma kafana benzer durumlar hep olabiliyor
+1 yılyo ama barisasim varsa bugun bayram barisalim derim
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kızların arkadaşlık ilişkileri çok çok saçma ya🤦🏻♂️
38 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim onun sevgili olmasının konuyla alakası ne? seninle niye bağlantıyı kesmiş? Sen sorun ne diye hiç sormadın mı? Sen de konuşmuyorsun bir şey demiyorsun sonra siliyorsun falan ne bileyim çok saçma
Soran+1 yılBu kadar insan anladı sen niye anlamadın kanka? Oku anla
Cevap sahibi+1 yılYine okudum hiç b*k anlamadım İnanır mısın😂
Soran+1 yılSorun sende cidden bak
Cevap sahibi+1 yılOlabilir Bende de olabilir. Ama ben sende ve o arkadaşında da sorun olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılTamam ✍🏻
Cevap sahibi+1 yılTamam 🖐😘
+1 yılYa bence ilk arayı bozan arkadaşın. Ve araya soğukluk girince bir daha eskisi gibi samimi olmuyor
40 YorumlaHırsızlık iftira vb sorunlar yoksa hayat kin gudulmeyecek kadar kısa. Barışılmalı.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Bunda yorumlayacak bişey yok o senin arkadaşın değil bu şekli koru
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılYani kusluge bağlı ama barışmak en güzeli tabi
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmadığım insanla kolay kolay konuşmam
Bazı dalgınlıkla vardır çözülür ama20 Yorumla Barismasa bile küs değilmiş gibi yaparlar
40 YorumlaKüs olduklarım ile barışmadım
40 Yorumla
+1 yılNormalde bayramların amacı kaynaşmak ve barışmaktır ama bu devirde ve bu ülkede bunu maalesef yapamıyoruz. Bayramı tatil gözüyle bakarsak bakarız
20 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne