İki ay önce karakolluk olan ablan ve eşi ailesi sonucu baba evine geldi oğlu ile beraber kocası 10 gün içinde velayet 20 gün içinse boşanma davası açtı her cumartesi günü saat 10 akşam 5'e kadar görüşme oluyor geçici velayet ablamda ben her cumartesi günü çocuğu teslim edip almak zorunda mıyım bir de ev düzenimiz de değişti benim yeğenim 10 yaşında ve annem babam emekli bizim için çalıştılar bu evde maddi anlamda öncelik kimin yeğenimin annesi babası hayatta babası hiç para vermiyor oğluna bu evlilik annemin dayılarımın amcalarımın ve bizim istediğimiz evlilik değildi istediler verdik bu konuda boşanma ve yeğenimin sorumlulukları ile ilgili ben ne kadar mecburum sizce
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Boşanma çok yıpratıcı bir süreç ve sen ortada kalmış hissediyorsun bunu hissedebiliyorum 💔
Yasal olarak velayet annende olduğu sürece sorumluluk onlarda sen sadece yardımcı konumundasın zorunlu değilsin. Çocuğu teslim etmeyi annen üstlenebilir senden ricada bulunabilir ama bu hukuki bir mecburiyet değil 🌿
Maddi olarak da yine öncelik anne ve babada senin gelirine kimse “mecbursun” diyemez ama gönüllü destek olabilirsin. Ev düzeni seni zorluyorsa bunu sakin bir dille ailenle konuşman çok önemli yoksa içten içe kırgınlık büyür 🧠💬
Babanın çocuğa nafaka ödemesi gerekiyor bu konuda annen bir avukata ya da baronun ücretsiz hukuk bürosuna başvurabilir. Böylece senin omzundaki yük azalır hem de çocuğun hakkı korunmuş olur ⚖️✨
Bu süreç geçici olduğuna inanıyorum ben derdimi konuşarak anlatmam da fayda olur mu
Kesinlikle olur canım, konuşmak çok işe yarar 💬🌿 Ailen seni daha iyi anlar böylece 💛