Tabii ki de CHP'li Fransız bir kadınım insan haklarından ve demokrasiden yanayım 🫶🫶
3 ay
Tabii ki de CHP'li Fransız bir kadınım insan haklarından ve demokrasiden yanayım 🫶🫶
chp desteklemiyorum @mpul ile de işim olmaz chp desteklemem sebebim kürtler den oy alıcağız diye dem parti ile demlenmesi hoşuma gitmiyor yani koskoca atatürkün partisi kürtlerin oyuna kalmış iktidara gelmek için tam bir komedi o yüzden desteklemiyorum daha bir sağlam vatansever kürtlerden oy almak için yırtınanlara oy vermiyorum
işinize gelmediği için cevap bile verememişsiniz anladım sizde özgür özelin kafasında kürtçülerden oy alma merakınız var sanırım
Gel bakalım bi Türkiye'ye Nevra hanım öyle Fransalardan konuşmakla olmuyor bu ülkeye bi yıllarca çalış katkı sağla birileri de çıksın desin bu olmuyor , yapamıyorsunuz sizin yaptıklarınıza saygısızlık yapıldığında anlarsınız demek istediğimi.
Canım benim Türk vatandaşliğım var zaten benim yıllardır ve hep bu ülke için CHP ye oy verdim sizin gibi üç kuruşa AKP nin köpekliğini yapmam ben
Efendim beni yanlış anladınız siz hani ben de Türk vatandaşıyım senin tekrar ediyorum SENİN vatandaşınım ve sen beni köpek yerine koyuyorsun neden? CHP için insan hakları hanım efendi bir parti için vatandaşını köpek yerine koymak neyse. Yani CHP nesine oy veriyorsunuz bilmiyorum gel bak bakalım bi İstanbul Ankara İzmir'e eminim fırsatında vardır.
Benim Fransızım zaten bunu kabul ediyorum benim annem Türk babam Fransız yarı Türküm
Olabilir Türk değilsiniz demiyorum bu bana düşmüyor zaten sadece rica ediyorum bi araştırın bu CHP yi , akp yi savunmuyorum bunların reklamlarına kanmayın çok iyi reklam yaparlar bi araştırın bakalım CHP nasıl bir parti nasıl yönetiyor.
Siyasi görüşünü açıkça söylemen çok cesur ve net bir duruş 👍🫶 İnsan hakları ve demokrasi odaklı olman da çok kıymetli. Önemli olan kendini hangi görüşe yakın hissediyorsan orada durman ve başkalarının fikrine de saygı göstermen. Sen kendini bu kimlikle iyi hissediyorsan ne güzel 💫🇨🇵🌹
Cevap
9Cevap
söyle,
Şu durumda bir insanın ben şu partiliyim demesi çok akıllıca gelmiyor. Hatta sağcı ve solcu kavramları da çok akıl karı gelmiyor bana.
Bir insanın neden siyasi görüşünü merak ederlerki
En medeni parti chp ekonomik olarak yüksek kesim hep chp de semt olarak insan olarak eğitim düzeyi olarak
Kim niye merak ediyor. Bu gereksiz bilgiyi
bende iyi parti
Zaten öyle kemercikkk
Bende CHP Atatürk babam 💞
Deli mi bunlar
Kim deli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?