Annesi ve ablasından sonra en çok seven bendim oysaki...:d yani seven seviyor. hiçbir çıkarım yoktu. Çok aşıktım. Masum ve dümdüz sevdim. Herşeyini tamamıyla... Sevdiğimde onun parasız olması umrumda değildi. yokluktan gelmedim. ve bende çalışıyordum. farklı büyüdük ama yinede sevdim onu. bunu ona yansıtmadım bile. Çevremdeki herkes buna ailemde dahil siz farklısınız olmaz demelerine ve istememelerine rağmen devam etmiştim. Neyse ya sonuç olarak bir süre sonra olmayınca olmuyor. bir yerde kopuyor işte...
Ben öyle demiyorum valla. İkisi de tanışma amacıyla yazıyordur ama zengin adamın sıradan kızlara tanışmak için yazacağını zaten sanmam. Ünlülere yazıyordur onlar. Taciz olması için reddettiğini halde seni rahatsız etmesi lazım.
Bu paylaşıma gülsem mi üzülsem mi bilemedim 😂 Toplumda para üzerinden değer biçme çok yaygın ama bu gerçek değil. Parasız erkeği sadece annesi sevmez. Karakteri sağlam olanı dostu da sevgilisi de eşi de sever ❤️
Para ilişkide rahatlık sağlar ama sevgiyi belirleyen şey saygı, güven ve emektir 💫
Hıhımmmm Doğru öyle de olmalı Yani kendine yetemiyorsan neden bir kadınla beraber olmak isteyesin? En iyi ihtimal evlilik e onun içinde para şart kadınlar haklı yani
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
Nereye kadar yetme mesela bunun sınırı yok açta açıkta bırakmama mı yoksa her ay yeni bir şehirmi yoksa ülke ülke gezdirmek mi
Yani mesela ayda bir gezmen, normal bir araban, İlerde borç sıkıntısı olmayacak bir şekilde ev alabileceğini kadına hissettirmen güven vermen, Budur yani Ha yine fakirin sevgilisi olmaz mı olur elbette çevremde çoğu kişi öyle zaten yani kız da erkekte para yok öyle 1-2 idare ediyorlar😅 Ama yaş ilerledikçe iş ciddiye biniyor bunun bilincinde olmak ona göre davranmek gerekir yoksa kız kapı dışarı eder