Bu konudaki görüşüm, evet. Parasız erkeği bir tek annesi sever :D

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konudaki görüşüm, evet. Parasız erkeği bir tek annesi sever :D

Türk kızları paraya tapar parayı sever o yüzden biz de türk kızlarına para yedirmeyiz tabi yabancı kız bulmak svmek evlenmek daha iyi o yüzden buradaki sorun türk kızalrı erkeğin parasız paralı sevmek sevilmel vs şeyler değil türk kızı sevse ne olur evmese ne olur bir kuruş dahi etmeyecek varlıklardır
romantizm bir yere kadar para olmadan bir yerden bir yere ulaşım bile sağlayamazsın. normal olarak parasız olursan insanların sende bulabileceği şeyler azalır. kendini geliştiremezsin vs vs yani kısacası para önemlidir çünkü birçok şeyi elde etmenin yolu ondan geçer, aksini diyenler kuru ekmek muhabbeti yapmaya devam edebilirler.
teşekkürler... erkek kadın fark etmiyor zaten ihtiyaçlar parayla giderilir, paraya önem vermiyorum diyenlere sormak lazım, 9-5 ne için evinden çıkıyorsun diye..
Aslan kadını. 🤣
Ne diyon kızım ben bile parasi olmayan kızı sevmiyorum. Geç anneyi babayı
Evet. Para kazanmayı beceremeyen genel olarak hayatta başarısızdır. O yüzden annesi bile sevmeyebilir diye düşünüyorum
Cevap
34Cevap
Erkekleri para için sevmek te bana enteresan geliyor. Sağlığımız yerinde olduğu müddetçe kendi paramızı harcamalıyız
Aynı şekilde güzel olmayan kızı da tek annesi sever :D
Sizim guzellik alginiz genellikle bakimli ve zayif olmak :D bir kafin az kilo verip kendine baksin yuzu tovbe maymuna benzese peşinde kopek oluyorsunuz jsjxkshdjd
Sizin aşk algınız da para sadece :D ayrıca güzellik algımız ince bel ve yüz güzelliği daha çok sizin gibi egolu maymunları ne yapalım biz bakımsızsınız bir kez asdfasdasdas size ancak yoklukta ki damacanaya yürüyen erkekler bakar sonra da güzelim diye konuşursunuz böyle
Hahahahaha ay benim aylik bakim masraflarimi karşılayamayacak adam mumkunse bana yanasmasin
Bende aslan burcuyum parasız bir şey olmuyor evet ama sadece para da mutluluk getirmiyor burası da net mesleği olan azimli ve çalışkan olan insan illa ki bu hayat da yol kateder ama insanlara para kapısı vs olarak bakmam benim için insan gibi insan olması yalan riya ikiyüzlülük bünyesinde olmaması saygılı olması çok önemli aksi insanlara hep kapı gösterilmiştir 😉
Benim param ile ortak geçinmeye çalışan bir erkek istemem. O koyacak ortaya parayi beraber yicez. Nasil erkekler guzellik ve ince bel istiyor benin de kriterim para tabi paralinin da kriterleri olabilir. Ben boşuna korumuyorum fizigimi karşımda ki nasil guzelligim icin benden etkilenecekse ben de basta paradan daha sonra zekadan etkilenirim. Adam gibi adam oksun vs bos romantiklikler, bak 3 kurussuz kaldiginda kocan senden medet umunca o adam gibi adamlik kaliyor mu?
Ben eşimin kibarlığından kariyerinden ve ilgisinden etkilenmiştim ama evi arabası parası hiç umrumda olmadı ki bende çok varlıklı bir aileden geliyorum herkesin bakış açısı çok farklı saygı duyuyorum
Paraya düşen kadın satın alınabilir biridir ve daha fazla parayı veren alır 🤝 kalitesiz ve beyni sığ insanlardır paraya önem verenler ha elbette para önemli bir şey ama ilk sıraya girecek kadar değil bugün birinin çok parası olmayabilir ama yarın olabilir bugün birinin şerefi karakteri yoksa yarında olmaz ve ilelebet öyle kalır paranın varlığı ile evet diyen kadınların €scorddan tek farkları uzun süre birine hizmet etmeleri öbürleri ise herkese 🤝
Ahhahahah LoL
Kesinlikle sadece parasız olmasına şart değil çokta zayıf olsa çokta kilolu sağlıklıda oksa sağlıksızda yani seni sen olduğun için sevecek tek insan annelerimizdir Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin arkadaşlar...
Bizi en azından annemiz sever. Asil siz parasız kalmayın yoksa makyaj ürünlerini alamassiniz o zaman anneniz bile sevmez
Annen bakmıyor zenci koca seni niye alsın. Bir özelligin var mı. Zengij koca zengin kadın alır ozaman aptal degilya
Şahsen ben inandım
Hayır. Sen her şeyi para olarak gördüğün için herkesi kendin gibi sanıyorsun
Evet, parasız erkeği sadece annesi sever. Karısı bile sevmez.
Bu kadar genelleme içeren şeylere katılmıyorum.
Param olunca kızları nabıyım gezer tozarım motor alırım tekne alırım yurtdışına çıkarım
Orasi dogru ama bazi arkadaslar gercekten adam oldigu icin sever
bu tür ezikler yüzünden kız milleti olarak paralı erkeklere düşkünmüşüz gibi algılanıyoruz hep alakası yok beni güldürebilen erkek benim için paradan daha deyerlidir
Hayır tabi ki ben sevdim.. parası yokken de yardımcı olup kendim verdim siz yapmayın çünkü hak etmiyorlar net...
Aynen öyle, herkes karakter nutugu cekmis. Sanki zengin olanlarin karakteri asla olmayacak gibi. Ben zenginin karakterlisini isterim, neden kendim icin en iyisini istemeyeyim? Para yok ise huzur yok 2+2 =4. Bana gore bir erkek kadinin eline bakmamali ve evini bolluk icinde gecindirmelidir. Para olmasin karakter olsun diyenler sonra dara dustuklerinde bakalim o cok övdükleri karakter kalır mi? Evlilik bana uzak ama boyle bir karar vereceksem ilk once paraya sonra zekaya bakarim. Tip benim icin cokta onemli degil
evet annesi sever parasız hiçbir erkekle işim olmaz
Para, bir mal ya da hizmet karşılığında verilen borç senedidir.
Tabiki de öyle. Ama ben parasız kızlada ne gerekiyorsa öyle takılıyorum... Çünkü parasız kızıda annesi sever. ya da omur boyu köle olur.
Parasız kalınca kendi kendimi bile sevmiyorum ki insanlar sevsin
O parasız değil yedirmeyen erkektir. Sizin gibi yapraklara değil gerçek kızlara yediririz. Hadi eyw
Evet
Para demek güç demek. kadınlar güce bayılır parasız erkeği annesi bile sevmez :D
Yooo annesi de sevmez
Evet
Şu annesi sever muhabbetine uyuz oluyorum ya
Para güçtür. Kadın güç ister güçlü olmak değil.
Parası olduktan sonra herkes sever 😂
bazen annesi bile sevmez
İstisnalar olsada genelde evet
valla o bile sevmex bence
Anneside uzaktan sever 😂
Eee yani. Elin kızı niye sevsin?
Kadınlar maalesef böyle
Anası da sevmiyor şaka değil
Evettttt
Evet :/
Aynen
Yok ya seven çıkar illaki parasız erkeği