Ben 21 o 29 yaşında... Soruyu daha önce de sordum ama iyi bir cevap alamadım, çok kafaya takıyorum ne yapacağım bilmiyorum böyle bir durum yaşayan ve tavsiye verebilecek olan var mı
3 ay
Ben 21 o 29 yaşında... Soruyu daha önce de sordum ama iyi bir cevap alamadım, çok kafaya takıyorum ne yapacağım bilmiyorum böyle bir durum yaşayan ve tavsiye verebilecek olan var mı
Yaş farkından çok nasıl birisi karakteri nasıl ailesi nasıl işi gücü var mı ailesine bakabilir mi ev gecindirebilir mi? ortalık ateş pahası mazotun litresi almış başını gidiyor. çiftçi üretici nakliyeci her şey mazota bakıyor yarın pazardan manavdan tane ile sebze meyve alabiliriz. Tek kriter yaş farkı olmamalı tek kriter maddiyat da olmamalı ama hayat toz pembe değil hepsine dikkat etmelisin.
Yaş farkınız çok uç değil ama ailelerin tepkisi kültüre ve bakış açılarına göre değişebiliyor ❤️ Önce kendin emin ol. Onu neden sevdiğini ve onunla neden evlenmek istediğini netleştir. Sonra annenle sakin bir ortamda konuşup duygularını anlat 🫂
Onu yavaş yavaş tanıtsan daha iyi olur. Önce sevgili olarak kabul etmelerini sağla sonra evlilik konusuna geç. Sabırlı ol aileler ilk anda sert tepki verebilir ama zamanla yumuşayabiliyor 💐
Cevap
5Cevap
kral yanlış anlama da sevgili olmanıza sorun çıkarmıyorlarsa evliliğe de yeşil ışık yaksınlar
Evet bugün sormuştun galiba hiç bir sıkıntı yok ya evlenebilir yani takma o kadar
Aynı soruyu 99999 kez sorunca madalya mı veriyorlar, nedir bu ısrar
Yaş farkı çok yok. istiyorsan söyle.
Cinsellik yaşadınız mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?