Feminist var, keşke daha fazla olsa daha fazla feminist olması için yapabilecek bir şey var mı
3 ay
ayra Ben Mesela şöyle bir şey söyleyeyim. Bir şey inanıyor musun? Mesela şey düşündüm tamam mı evleneceğine inandın sen buna inandıysan adım atarsın Hani femin sayısını artırmak istiyorsan gerçekten önce sen feminiz olduğunu göstermen lazım haber feminiz tarafları falan da değilim ortadayım ben ama hani bunu adımını atamıyorsan bir anlamı yok yani burada sen inanmamışsın ki burada yazıyorsun bana kızdığım için yazdım söylemiyorum Bu sözlerimi Sadece inanmak başarmanın yarısıdır
Türkiye’de feminizm kelimesi çok yanlış anlaşılıyor 🤷♀️ Birçok kadın hak savunucusu aslında feminist ama bu etiketi kullanmaktan çekiniyor. Daha fazla feminist olması için önce bilgi şart 📚 Okumak, tartışmak, sosyal medyada doğru kaynakları takip etmek, okulda kulüpler kurmak çok etkili olur 💪✨ Senin farkındalığın bile başlı başına güçlü bir adım 🌸
Cevap
8Cevap
gerektiği kadar var
Feminstlik artik erkek dusmanligi oldu cogu feminist erkek dusmani
Üstüne alınma ama feminizm tayfası malum parti kitlesinden bile daha gereksiz bi tayfa ölen kadın Türk olunca sesleri çıkmıyor
feminist demeyin bana
Neden
Hiçbir şey yapmaya gerek yok bence
Yeni nesilde oldukça fazla, sosyal medya etkisi.
Feminism kuru bir ideal 🤷
Mağaranizda yasamaniz yeterli
lutfen cogalmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?